Qvido Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Moty diky za inspiraci! Naťukáno ze Sony Xperia Z Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Taky jsem na tom dnes začal makat, do března musím mít minimálně deset kilo dole, takže nahoru-dolů, nahorů-dolů ..... Musíte dělat při tom hubnutí něco, co Vás bude bavit a půjde to samo" Můj problém je, že když v podvečer všechno doma utichne a já začnu sledovat nějáký zajímavý kanál, tak musím něco žvejkat, jinak to je nuda. Tak jsem celej den makal, teď is otevřel plzničku, k tomu nařezal šunku a otevřel pytlík brambůrek Celej den na prdlačky, to hubnutí nebude prostě žádná prdel, zítra kolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Emef: SZ ať nejsem nařčen z reklamy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 African, dívej jak budeš vypadat. Není to příbuzný ten strýček pompo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Kdo to jako je ten strýček Pompo? Já se v něm fakt vidím, ač nerad, takovej šereda, tě klepnu.. African, dívej jak budeš vypadat. Není to příbuzný ten strýček pompo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Pompo je z Arabely, jakoukoliv věc zasadil tak mu vyrostla ve více exemplarich, já bych sázel Plzeň Naťukáno ze Sony Xperia Z Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Na diety srát. Klidně žerte a pijte, co chcete. Ale je to jednoduchá matematika: výdej energie musí být větší než příjem. Hodně štěstí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Taky jsem na tom dnes začal makat, do března musím mít minimálně deset kilo dole, takže nahoru-dolů, nahorů-dolů ..... Musíte dělat při tom hubnutí něco, co Vás bude bavit a půjde to samo" Můj problém je, že když v podvečer všechno doma utichne a já začnu sledovat nějáký zajímavý kanál, tak musím něco žvejkat, jinak to je nuda. Tak jsem celej den makal, teď is otevřel plzničku, k tomu nařezal šunku a otevřel pytlík brambůrek Celej den na prdlačky, to hubnutí nebude prostě žádná p...l, zítra kolo Jsi dobrej, ale aby Ti do března neodešla kolena , když vidím ty schody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Dobrej nejsem ani trochu, jsem chcíplej jak sviňa Kolena jedou na 100%, horší jsou paty, které byli již zlomené Ale jen při změně počasí" Kluci, musíme si to přiznat, jediná dieta je nežrat, není na co se vymlouvat, stačí se zajet mrknout do Osvětimi. Jsou tam fotky tisíce lidí různých národností, různých staveb těla, a všichni tam vypadají jak stébla trávy. Takže když slyším kámoše jak brečej, já se takhle narodil, já jsem nemocnej, já si dám zrnko rýže denně a přesto stále tloustnu, tak se jenom tlemím. Určitě je pravda taková, že jeden má k tloustnutí větší náklonost než ten druhý, ale když nebude papat, tak taky zhubne, tak to je a nikdy to nebude jinak Těžké nemoci samozřejmě nechme stranou"Jsi dobrej, ale aby Ti do března neodešla kolena , když vidím ty schody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 178cm a 96kg, tuk mam 13%, potrebuju tak 4-5kg nabrat a nejde a nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Přidám svoje zkušenosti- můj problém je že jsem hrozně na sladký. Hlavně odpoledne ke kafi. A že kila se mi pak špatně tahaj po vertikále. Ale mám vlastní dietu a ta mi shodí až kilo za týden. Sladký nevyloučím ale omezím, např. tatranka odpoledne. Vyloučím úplně majonézy, tj saláty, dresingy, pomazánky, chce to docela sledovat složení výrobků, ale časem si člověk najde ty svoje. Vůbec obyč. rohlíky. A pak jsem se docela naučil místo pečiva na knackebroty, což určitě není pro každýho, ale to -1kg týdně to hodí, ale je fakt že nemám sedavý zaměstnání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 178cm a 96kg, tuk mam 13%, potrebuju tak 4-5kg nabrat a nejde a nejde se stav jáTi nějakej přenechám,187cm a 118kg, vem dobré vínko a ono to pujde................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 178cm a 96kg, tuk mam 13%, potrebuju tak 4-5kg nabrat a nejde a nejde já sem teď na 189 cm, 87 kg a tak 12% tuku, ideálně bych teď rád nabral tak do 5 kg svalu mimochodem a co creatin nebo tribulus? ten by měl s nabíráním pomoci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Kreos ted ne, pauza naznal jsem, ze hubnuti jde daleko lepe nez nabirani vahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Ty knackerbroty jsou velmi dobrý nápad, díky za tip Zítra jich haldu nakoupím"Přidám svoje zkušenosti- můj problém je že jsem hrozně na sladký. Hlavně odpoledne ke kafi. A že kila se mi pak špatně tahaj po vertikále. Ale mám vlastní dietu a ta mi shodí až kilo za týden. Sladký nevyloučím ale omezím, např. tatranka odpoledne. Vyloučím úplně majonézy, tj saláty, dresingy, pomazánky, chce to docela sledovat složení výrobků, ale časem si člověk najde ty svoje. Vůbec obyč. rohlíky. A pak jsem se docela naučil místo pečiva na knackebroty, což určitě není pro každýho, ale to -1kg týdně to hodí, ale je fakt že nemám sedavý zaměstnání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Afrika: nakoupit umi kazdy, ale musis to i jist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Tak to máš pravdu Ale já knackerbroty velmi rád, s máslem a hodně osolené, k nim Coca-colu, trocha pršůtu, vajíčka, sýr a jako dobrý...Afrika: nakoupit umi kazdy, ale musis to i jist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Tak to máš pravdu Ale já knackerbroty velmi rád, s máslem a hodně osolené, k nim Coca-colu, trocha pršůtu, vajíčka, sýr a jako dobrý...a neni trochu skoda kazit si chut sunky a syru tim polystyrenem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Ty knackerbroty jsou velmi dobrý nápad, díky za tip Zítra jich haldu nakoupím" vyser sa na to!! po 19.00 uz zeriem len a len mrkvu. super na cholesterol, kopec vitaminov a este to aj dobre chuti. len ta plznicka sa k tomu nehodi, to je pravda momentalne 170cm/70kg ale trebalo by este zo 5 kilo pribrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Knackerbrot není žádnej polystyrén přeci, no řekni, nevypadá to krásně? To Jankoxxx: Mrkev žerou králíci, ale na tvoji váhu bych se přesně potřeboval dostat, jelikož měřím stejně jako ty a těch sedmdesát se mě moc líbilo, ale mrkev ani božku!! a neni trochu skoda kazit si chut sunky a syru tim polystyrenem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se