Přejít na obsah

Kila dolů

Doporučené příspěvky

Metabolizmus pracuje kvoli tvojmu fajceniu. Snazi sa jedy dostat z organizmu. A ked prestanes fajcit - tak sa spomaly aj metabolizmus = priberes ako prasa. Ja som 2x prestal fajcit a vzdy som nabral +5-10kg. takze som si vybral ze budem tlusty (docasne) ale nefajciar.

Kua to docasne su uz 2 roky :D

už jsem četl hodně zajimavejch teorií ale tahle vede. Na to jsi přišel sám?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kvoli comu teda clovek priberie, ked prestane fajcit?

"Cigarette smoking increases a person's metabolic rate in part by forcing the heart to beat faster. When a cigarette is inhaled, the smoker's heart may beat 10 to 20 times more per minute for a period of time. This causes extra stress on the heart and plays a role in heart disease, the most common cause of smoking-related death. And think about this: A smoking habit of 20 cigarettes a day puts approximately the same amount of stress on the heart as 90 pounds of extra weight would. When we stop smoking, heart rate slows down somewhat, causing metabolism to dip a bit as well."

Zdroj

už jsem četl hodně zajimavejch teorií ale tahle vede. Na to jsi přišel sám?

Odkaz ke komentáři

Podle mě je to pouze tím, že se člověk podvědomě začne odměňovat místo cigára jídlem, ať z toho života aspoň něco má. Pravdivý příběh :)

Ne ne. Prestal jsem hulit loni. Jim o hodne min jak predtim a prece to silene vylitlo. Musim se hlidat jako pes, az me to uz nebavi... :-(

Odkaz ke komentáři

Podle mě je to pouze tím, že se člověk podvědomě začne odměňovat místo cigára jídlem, ať z toho života aspoň něco má. Pravdivý příběh :)

kazdej kuřák ti řekne 10 důvodů proč nemůže přestat kouřit. A kazdej je stejně podlozenej vědecky jako ta sranda o tom nabírání. Jinak já jsem vyléčení kuřák.
Odkaz ke komentáři

Ty jsi nenabral ani gram, když jsi přestal kouřit? Je to samozřejmě všechno individuální, ale třeba z mého okolí nabrali všichni, co sekli s kouřením, proto ti ostatní kouří radši dál..  :lol2:

kazdej kuřák ti řekne 10 důvodů proč nemůže přestat kouřit. A kazdej je stejně podlozenej vědecky jako ta sranda o tom nabírání. Jinak já jsem vyléčení kuřák.

Odkaz ke komentáři

African, ja som nabral, ale kedze som bol z toho hulenia vychudnuty, bol som len rad. Je to individualne, ale tu suhlasim s kolegom, ze kto nechce, dovod si najde. Imho radsej mat par zdravych kil naviac ako vyhulene pluca. Clovek je frajer kym to nepride

Odkaz ke komentáři

Ty jsi nenabral ani gram, když jsi přestal kouřit? Je to samozřejmě všechno individuální, ale třeba z mého okolí nabrali všichni, co sekli s kouřením, proto ti ostatní kouří radši dál..  :lol2:

jasně že nabral ale tím že jsem žral :-) prostě to chce pohyb chlapci a ne furt hledat výmuvy

Odkaz ke komentáři

Dle meho nazoru, kdyz clovek nechce nekouri.

Kouril jsem cca od 14let, od 17 - 31let pravidelne nejmene jednu krabicku MARLBORO RED.

Dnes nekourim 3,5roku a mam stale chut, ale jak jsem zminoval, kdyz clovek nechce nekouri je to jen v hlave.

At si kazdy rika co chce, ale ja jsem do teto chvile nepoznal nic lepsiho nez-li koureni (asi to bude tim, ze nikdy nepiju alkohol ani jsem nepozil zadne drogy proto bylo koureni number one) i presto jsem prestal ze dne na den (nejlepsi vec byla prijit napr.rano v 5hod.a po dvou hodinach se probudit na cigaretu az tolik jsem koureni miloval).

Jak jsem prestal kourit, tak i presto, ze jsem behal tydne cca 50KM, tak jsem nabral cca 13KG ktere mam furt navic (behal jsem i v dobe koureni napr.10min pred startem na Marathonu jsem si bez problemu zapalil cigaretu).

Beham stale stejne mnozstvi KM i mozna vice, ale nepocituji zadne zlepseni ani nic podobneho proste je vse stejne akorat jsem o 13KG tezsi a nekourim.

Prestal jsem proste jen tak a beham tez jen tak ne kvuli regulaci vahy atd.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...