Přejít na obsah

Kila dolů

Doporučené příspěvky

At si kazdy rika co chce, ale ja jsem do teto chvile nepoznal nic lepsiho nez-li koureni.

Jak jsem prestal kourit, tak i presto, ze jsem behal tydne cca 50KM, tak jsem nabral cca 13KG ktere mam furt navíc

Beham stale stejne mnozstvi KM i mozna vice, ale nepocituji zadne zlepseni ani nic podobneho proste je vse stejne akorat jsem o 13KG tezsi a nekourim.

Přesně stejně jsem na tom já: 25 let do 7 Malborek denně. Pak konec kouření a váha o cca 10 kilo hore. I když se omezuju s jídlem a snažím se hýbat, ani deko dolů. A že bych po 5 letech nekouření pozoroval nějaké vylepšení zdravotního stavu, tak to tedy ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...nemozem si pomoct, ale vidim to vcelku jednoducho. Zerem viac jak spalim = priberam, zerem menej jak spalim = chudnem. Ked zerem menej zamontujem do toho nejake vitaminy, vlakninu, stopove prvky, doplnky vyzivy atd. aby telo netrpelo, u chlapov sa nepalila svalova hmota a hotovo. Chudnem. Zakony fyziky platia aj tu. Ostatne su vyhovorky. V horsom pripade tam moze byt spomaleny metabolizmus alebo nejaka endokrinologicka porucha ale dobry dietolog zvladne aj to. Kto naozaj chce schudnut a je ochotny pre to nieco robit, schudne.

Odkaz ke komentáři

Ja som zacal cvicit toto:

http://www.youtube.com/watch?v=Nyv8KHeYJkc

A musim povedat, ze po takych 3 minutach uz seriozne nevladzem a z minutoveho intervalu dam tak 20s ... Snad sa to zlepsi :)

Pre tych, ktori by si to chceli stiahnut do mobilu ponukam priamy odkaz (16 MB wmv).

Odkaz ke komentáři

Metabolizmus pracuje kvoli tvojmu fajceniu. Snazi sa jedy dostat z organizmu. A ked prestanes fajcit - tak sa spomaly aj metabolizmus = priberes ako prasa. Ja som 2x prestal fajcit a vzdy som nabral +5-10kg. takze som si vybral ze budem tlusty (docasne) ale nefajciar.

Kua to docasne su uz 2 roky :D

nikotin ovplyvnuje (odrbava) okrem ineho tie iste oblasti mozgu na ktore posobi telo ked sa clovek dosyta naje. Takze clovek nema pocit ze je hladny aj ked by sa najest potreboval. Vsetko ostatne je dosledok tohto javu.

clovek ked prestane fajcit tak zacne jest, ale si to neuvedomuje. Obvykle sa tiez nejedna o pravidelnych sportovcov, takze ziadne vacsie spalovanie kalorii sa nekona. Akurat za vsetko zle moze fakt ze prestal hulit :)

Odkaz ke komentáři

Nuz ako myslis. Ked mas 25% a vaha ti ukaze ze mas 30% je to sakra rozdiel.

je to uplně fuk. nejde ani tak o to kolik máš přesně ale o to když se měříš pravidelně jestli to klesá. máme doma něco podobnýho a když začnu cvičit a vidím na grafu jak leze křivka tuku dolů a svaly nahoru tak to potěší že se v těle něco děje aniž bych třeba uplně něco cítil. váha stejná ale poměr se mění. a procento sem tam mi je fuk. je fakt ale že mě to bavilo se vážit jen tak měsíc dva. teď jsem na tom nestál ani nepamatuju

Odkaz ke komentáři

Tak asi tři týdny vypouštím noční brambůrky, čokoládky a další mňamky, místo pečiva jsem na knockerbrotech, kterých žeru opravdová kvanta, jinak jsem ve svém stravování nezměnil vůbec nic a jsem z 83kg na 76kg, myslím, že to jde pěkně :clap: Vážím se pouze před spaním" Bylo to tedy dost krutý, to odříkání večer u televize :frusty:  Takže ještě 6 kg dolů a jsem ready na další dobrodužství :photo: Člověk se hnedka lépe hejbe"

Odkaz ke komentáři

je to uplně fuk. nejde ani tak o to kolik máš přesně ale o to když se měříš pravidelně jestli to klesá. máme doma něco podobnýho a když začnu cvičit a vidím na grafu jak leze křivka tuku dolů a svaly nahoru tak to potěší že se v těle něco děje aniž bych třeba uplně něco cítil. váha stejná ale poměr se mění. a procento sem tam mi je fuk. je fakt ale že mě to bavilo se vážit jen tak měsíc dva. teď jsem na tom nestál ani nepamatuju

akurat ze by si sa musel merat vzdy za rovnakych podmienok, s rovnakou vlhkostou pokozky. Moze to fungovat psychologicky pokial to nezacne ukazovat blbosti, vtedy je clovek akurat zmateny :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...