Přejít na obsah

Kila dolů

Doporučené příspěvky

Co Jagman, ten je proti Tobě poloviční:-))

Jagman je mladý nadějný čekatel. Na členství v předsednictvu si bude muset ještě dlouho počkat. Poměrně nejjednoduší by v jeho případě bylo zřezat Tikala do bezvědomí a donutit ho podepsat vzdání se fukce :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Blbani:) mám silně vyvinutou slabou vůli, ale stačí omezit bílé pečivo...za poslední tři měsíce -9kg. A kdybych vypustil pivo, tak dalších 8kg...ale pivo nedám :)

Odkaz ke komentáři

Tohle je docela těžký, ale pokud nemáš prakticky nereálnou ambici zhubnout tuk a u toho ještě současně nabrat svaly, což prakticky nejde (min. ne bez anabolik), tak je pak pravidlo být kaloricky deficitní a u toho makat, činky a aereobka.

Přijímat hodně bílkovin (2g na kg váhy), asi už bez doplňků to člověk nedá. Taky brát bcca na ochranu svalů.

I tak je ale tohle hodně blbá kombinace pro tělo i psychiku.

No a hubnout pomalu.

Tak porad, co delat, aby sly kila dolu. A svaly a vykonnost zustaly?

Odkaz ke komentáři

No právě, že je to těžký :helpsmilie:

Svaly nabírat nechci, stačí mi, co mám  :flex: 

Aerobka na mě nefunguje, akorát to dlouho trvá.  Přes léto sem běhal na 50kiláků týdně bez shození deka.

Efekt bcaa sem nikdy necítil, respektive bylo to stejný ať byly nebo ne. O příjmu bílkovin si po těch letech myslím svoje. Mnohem víc jde o využitelnost, než o množství. A tak dál.

Mě jediný, co funguje je přeskupení jídel. Zatím jdu tak půl kila týdně dolu. Největší efekt ze všech typů režimů, co znám. Síla musí zůstat, abych zatáh aspoň dvojku s dvěpade a nepřipadal si jak dítě.

Samozřejmě bez bobků, jde mi o udržitelnost, ne o radikální masakr na 3 týdny.

Odkaz ke komentáři

Začal jsem používat aplikaci MyFitnessPal, kde si zapisuješ veškeré jídlo a pití. Počítá to kalorie a všechny ostatní složky potravy. Je to docela zábava. 99% toho co sním jsem tam našel a funguje i scenování čárkových kódů. Mám to propojené s Garminem a jako doplněk k hubnutí super. Od srpna mám dole 15 kg a ještě 10 chci.

Člověk se kolikrát diví, jaké nesmysly sní....

Odkaz ke komentáři

Mně pomohla chytrá váha a tím nemyslím to, že mi chytře lhala:) Do telefonu mi posílá údaje a když jsem viděl, že to klesalo, bylo to motivující. Hlavně jsem přestal jíst na noc a v noci, z každého obědu v restauraci kousek nechám a kupodivu jsem zhubnul více, než bylo původně v plánu, až jsem byl obviněn, že mám snad raka:) Pomáhá i app na porovnávání hodnot před a po:)

EDIT: Nejsložitější kupodivu u mně není hubnout, ale pak to nové tělo oblíkat a používat:(

6719b487f7d416a105cfdcafa27b14af.png

Upraveno uživatelem swenak
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...