jovani Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 BILLA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slabak Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Zkusím se vetřít, máte nekdo tip na fakt dobrej Lovečák? Ideálně Praha a blízké okolí? Kolega z prace mi občas vozí z řeznictví Moudrý a syn (kus o Kamýku n/Vltavou) ale to je z ruky. Ten ale můžu doporučit. Ve sklepě jsem ho našel asi po 3 měsících, tvrdý jako prkno, nešel skoro ukrojit, ale naprostá lahůdka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 před 2 minutami, slabak napsal: Zkusím se vetřít, máte nekdo tip na fakt dobrej Lovečák? Ideálně Praha a blízké okolí? Kolega z prace mi občas vozí z řeznictví Moudrý a syn (kus o Kamýku n/Vltavou) ale to je z ruky. Ten ale můžu doporučit. Ve sklepě jsem ho našel asi po 3 měsících, tvrdý jako prkno, nešel skoro ukrojit, ale naprostá lahůdka Mám skvělou zkušenost s Naše Maso, jak za mých mladých let, ale je trochu dražší, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slabak Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 No, koukal jsem, cena je pekna.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 9. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2022 skusal niekto madarsky salam BILLA? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterth Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 ano je to dobra žranica - rad si s nim prilepším , mam bratranca zo SZEGEGU a vždy to beriem ak tam idem .... , ale mi chutil aj Kostelecky Uherak a sálam Sibiu z Rumunska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 Tak už jsem fakt zvědavej, co za hodinky pozítří nabídneš ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 BILLA, od stredy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 7. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2022 před 9 hodinami, jovani napsal: BILLA, od stredy Ďakujem zase za tip, akurát dochádza takže si to lepšie ani nemohol načasovať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 Na rohliku..dobra cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 kaufland od nedelle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 31. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2022 Od 4.8. Globus - 400 g za 199,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 2. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 V 31. 7. 2022 v 19:01, Arkham napsal: Od 4.8. Globus - 400 g za 199,- Tak se jede do GLOBUSU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 14. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2022 No co chlapci, prisla kriza nikto to nekupuje ci co??? Hladam kde je v akcii a tu ziadne info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 V neděli měli Rákóczi za 209,90 Kč v Bille, tak jsem ho vzal. Asi teď slevy uheráku nějak nejsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 jak nesu, co nesu ? v LIDL od pondelka á 7,49 Eur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 Aj majú no… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 V Bille jsem teď bral pick Rákóczi 380g za 207kc a pick 400g za 279kc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2022 Madarska klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 19. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2022 V 17. 11. 2022 v 13:23, Gustaf napsal: V Bille jsem teď bral pick Rákóczi 380g za 207kc a pick 400g za 279kc Si děláš prdel? Kurva jsem o tom nevěděl., Jdu mrknout na leták Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se