pandice73 Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Tak přikládám taky jednu tematickou fotku..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Jeee, tys to krasne napsal, to pouziji na fejsu, teda s tvym svvolenim. Je tam klub pratek madarskeho uheraku PICK:-) na moje kraviny nepotřebuješ svolení, ty já průběžně trousím při cestě životem. Hezké svátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Ricous,co to tam máš za památeční model Plzně?Prizak,tys neměl odcházet od policie.Je vidět,že máš perfektní detektivní schopnosti,které se v Tobě nepodařilo potlačit ani Tvé mamince. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tolja Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Ricous,co to tam máš za památeční model Plzně? .... To by měla být litrovka s keramickým špuntem, prodávaná v papírovém kartónu, jestli se nepletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peegee Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Hmm zajímavé vlákno... Za mě: Pick zásadně na tenká kolečka, čím tenší, tím lepčí .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 ...když už tady frčí ta pickománie...tak dneska jsme šli s přítelkyní k jejím rodičům a ups...na stole uherák. Juknul jsem na obal a vidím Pick. Normálně jsem se rozesmál a vzpomněl si na tohle forum. Prostě to frčí i mimo chronomag. Proběhla ochutnávka a je prostě výbornej..jen medailonek nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 To tady čtu už od začátku a pořád přemýšlím kolik berou autobusáci,že maj k svačině takový dobroty jestli já nedělám někde chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 25. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 To tady čtu už od začátku a pořád přemýšlím kolik berou autobusáci,že maj k svačině takový dobroty jestli já nedělám někde chybu To bude tim, ze pak jsem dva dny mez svaciny:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 Koukám, že prizak je velký muž s velkým charismatem. Kdyby nežral salám, ale třeba choval strašilky, určitě by tady po něm zůstalo mraky teraristů. Ale abych nebyl OT, tak zde nadhodím odborníkům nejpovolanějším (v čele s prizakem samozrejme): Co říkáte na takový ty salámy od vánočních trhovců? Mateř koupila jakousi klobásu z jelena, stánkař se dušoval, že je tam 80%jelen, 20%vepř, no nevím - ale bylo to moc dobrý. Já u nich koupil salám z daňka jako dárek, k tomu mi prodavač řekl, že je tam 50% daněk a víc ani bejt nemůže, páč jinak by to nedrželo pohromadě. Připadá mi to trochu jako lákadlo na lidi - salám z daňka, jelena, klokana, jezefce a všeho možnýho, ale na druhou stranu jistý kvality to má - aspoň ten jelen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 Neumím přes mobil vložit odkaz, tak koukněte do vlákna co mě potěšilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 25. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 Koukám, že prizak je velký muž s velkým charismatem. Kdyby nežral salám, ale třeba choval strašilky, určitě by tady po něm zůstalo mraky teraristů. Ale abych nebyl OT, tak zde nadhodím odborníkům nejpovolanějším (v čele s prizakem samozrejme): Co říkáte na takový ty salámy od vánočních trhovců? Mateř koupila jakousi klobásu z jelena, stánkař se dušoval, že je tam 80%jelen, 20%vepř, no nevím - ale bylo to moc dobrý. Já u nich koupil salám z daňka jako dárek, k tomu mi prodavač řekl, že je tam 50% daněk a víc ani bejt nemůže, páč jinak by to nedrželo pohromadě. Připadá mi to trochu jako lákadlo na lidi - salám z daňka, jelena, klokana, jezefce a všeho možnýho, ale na druhou stranu jistý kvality to má - aspoň ten jelen... Ahoj, no, kvalitu to mu, ale podvodniku je dost a dost. Zakaznik si muze myslet, ze je to parada jen proto, ze to ma jinou chut, nez na kterou je zvykly z obchodu. Taky uz jsem ochutnal a nadsen jsem yl jen jednou a to u jeleni klobasy. Neverim jim. Jinak, az si budes chtit opravdu pochutnat na ceskem vyrobku, v MAKRU si kup lovecak, dela to jedna nase firma a je vyroben dle receptury z r. 1975. Vim, o cem pisu. Na 100g vyrobku je pouzito 130g masa. Zkus a dej vedet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tc95 Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 Pick Military................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 Tak jsem taky podlehnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tolja Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 Ahoj, no, kvalitu to mu, ale podvodniku je dost a dost. Zakaznik si muze myslet, ze je to parada jen proto, ze to ma jinou chut, nez na kterou je zvykly z obchodu. Taky uz jsem ochutnal a nadsen jsem yl jen jednou a to u jeleni klobasy. Neverim jim. Jinak, az si budes chtit opravdu pochutnat na ceskem vyrobku, v MAKRU si kup lovecak, dela to jedna nase firma a je vyroben dle receptury z r. 1975. Vim, o cem pisu. Na 100g vyrobku je pouzito 130g masa. Zkus a dej vedet. Hoď sem fotku toho lovečáku, ať nekoupím obyčejnou srágoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 25. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 Hoď sem fotku toho lovečáku, ať nekoupím obyčejnou srágoru. Ahoj, te´d nemám, ale nemůžeš se splést, na té papírové známce je jasně napsáno 1975 (snad jsem nespletl rok) a je tam napráno dle receptury. Jiný takový tam není. A nezapomeň, že hned vedle je PICK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 25. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 Tak jsem taky podlehnul No, krásný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 Ty vole už to přiznej, že jsi obchoďák případně jiný zástupce firmy. Takový prodej jako teď mají nebyl nikdy od zavedení značky na český trh...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 Hoď sem fotku toho lovečáku, ať nekoupím obyčejnou srágoru. Už jsem to tu psal na začátku tohoto vlákna v příspěvku č.39.Do toho lovečáku jdi,je opravdu jako dřív.Za komunistů byla jeho chuť konstantní,ať byl odkudkoliv,bohužel dnes to chrlí kdejaký diletant a krom tvaru,na kterém všichni parazitují,je to chuťově úplně vedle.Když už v tom Makru budeš,tak dej ještě do košíku Vysočinu 1967,pro kterou platí to samé,jako pro onen lovečák vyráběný pro značku HoReCa(Hotels,Restaurant,Catering). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 26. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Už jsem to tu psal na začátku tohoto vlákna v příspěvku č.39.Do toho lovečáku jdi,je opravdu jako dřív.Za komunistů byla jeho chuť konstantní,ať byl odkudkoliv,bohužel dnes to chrlí kdejaký diletant a krom tvaru,na kterém všichni parazitují,je to chuťově úplně vedle.Když už v tom Makru budeš,tak dej ještě do košíku Vysočinu 1967,pro kterou platí to samé,jako pro onen lovečák vyráběný pro značku HoReCa(Hotels,Restaurant,Catering). No prekrasna prace, jmenuji te svym zastupcem pro tyl. Ale, ten lovecak je opravdu jak za komancu. A zacali delat, nebo ,,uz? delaji turisticky salam a jeden z nich je dokonce podle receptury z roku 1967. Uplne nejhorxi sracku, co si muze clovek koupit je tzv. fermentovany vyrobek. Chut uzeni je dodana chemicky, maso tam neni a ůo par dnech to zacne pachnout, coz se ti u kvalitnicn trvanlivych uzenin nestane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Jsem byl dneska pro pečivo a přibalil jsem další štangličku Tohle vlákno se nemělo stát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se