Přejít na obsah

Maďarský uherák PICK - kdo ho miluje ?

prizak

Doporučené příspěvky

Vysokej tlak přece nemění chutě, to se nám je snaží změnit doktoři. Prostě si myslím, že uzeniny opěvované v tomto vlákně jsou setsakramentsky přesolené. To samý s čabajkou, hlavní chutě sůl a česnek. A není to tím, že bych je zkoušel konzumovat bez pečiva a kyselé okurky. A když už jsem u okurek, tak mě nejvíc chutnají kořeněné nebo ďábelské od efko

Omyl, sul pouze 5%
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Se z vas podelam...

Nejdrive jsem myslel, ze me z takoveho vlakna klepne, ale nejen hodinky jsou tady nakazlive.

Prave jsem jeden taky koupil, tak jsem zvedavej.

Pane Boze.....

Jeste, ze buh nas nevymyslel vsechy stejne a zrovna by se trefil do modelu, ktery by uherak neml rad, to by byla hruza. Taky mam dva kamarady, kteri Pick nemusi, ale ja zase nemohu vyslovit slovo koprovka a oni by se ji uzrali. Dobrou chut.
Odkaz ke komentáři

Jeste, ze buh nas nevymyslel vsechy stejne a zrovna by se trefil do modelu, ktery by uherak neml rad, to by byla hruza. Taky mam dva kamarady, kteri Pick nemusi, ale ja zase nemohu vyslovit slovo koprovka a oni by se ji uzrali. Dobrou chut.

Aby nedoslo k mejlce; jeste jsem ho neochutnal, hodlam si s nim zpestrit Silvestra.

Kritizovat, ci chvalit budu az potom.

Jo a souhlas, ze je dobre, ze nejsme vsichni stejni.

Nemuzeme mit na ruce vsichni trebas RLX - cim bychom se tady pak chlubili a co bychom srovnavali?

:guitar:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si dnes v Makru koupil rumunský Sibiu.Vůně jako Pick,chutná to hodně podobně jako Pick,ale není to Pick.Je to taková odlehčená verze pro začátečníky,kteří to Pickem myslí vážně.Ať žije Pick.

A už jsem ti řekl, že seš můj člověk? Ještě jsem ti nenabídl funkci?:sad01_anim: Chyba, ještě pár perel a hledám nižšího zástupce pro věci dokonalé :clap::cheers:

Odkaz ke komentáři

Přátelé, kamarádi. Dnes se kolegovi ,,vysral" autobus, tak jsem se jal práce a jezdil za něj. Dojel jsem až do obce Habartice na Frýdlantsku a zde obyčejný krámek s potravinami.

Dle průzkumníka, kolegy který tu taky jezdí tam byl včera spatřen PICK v malém provedení. Zavítal jsem a hle, byl tam. 412g za 164,-Kč. krásná práce a hnedka byl den hezčí. Dobrou chuť.

Do Liberce už jsem nic nepřivezl.:suicide_anim:, ale známka mi zůstala a to se vyplatíííííííííííííííííííííí. :smile_anim:

post-20133-016013700 1325112430.jpg

post-20133-064338600 1325112437.jpg

Odkaz ke komentáři

Přátelé, kamarádi. Dnes se kolegovi ,,vysral" autobus, tak jsem se jal práce a jezdil za něj. Dojel jsem až do obce Habartice na Frýdlantsku a zde obyčejný krámek s potravinami.

Dle průzkumníka, kolegy který tu taky jezdí tam byl včera spatřen PICK v malém provedení. Zavítal jsem a hle, byl tam. 412g za 164,-Kč. krásná práce a hnedka byl den hezčí. Dobrou chuť.

Do Liberce už jsem nic nepřivezl.:suicide_anim:, ale známka mi zůstala a to se vyplatíííííííííííííííííííííí. :smile_anim:

Neříkaj ti doma "nenažranče"? :D

Dneska jsem taky neodolal a zakoupil 400g šištičku. :suicide_anim: Na posezení se to sežrat nedá.

Odkaz ke komentáři

Prizaku Tebe asi lepší šatit než živit co? :D :P Už jsi si někdy spočítal kolik jsi už takhle s odpuštěním nekontrolovatělně prožral ???? To už by mohly být docela slušný hodinky :D Být Tvoji manželkou tak se Tě bojím pustit samotnýho na nákup bo bych se bál co přineseš domů. :D

Odkaz ke komentáři

ja jsem take rodince rikal aby me doma nenechavali samotnyho a nejeli ke tchanovi napred:

Posted Image

je treba jist pestre, dbat na pitny rezim a pokud se cloveku pritizi tak je treba myslet i na prirodu a bylinky v ni

p.s.: prizaku jestli mi ten salam bude chutnat a vznikne zavislost tak te naprasim Komorousovi za sireni toxikomanie

Odkaz ke komentáři

ten je jen na zizen abych nemusel pit vodu

edit: pokud myslis ze to je v plastu - PET je naprosto stejne inertni material jako sklo - muj znamej ma soukromej pivovar a toci do PETek ostoset - to je jen ceskej komplex ze to musi bejt ze skla

Upraveno uživatelem RadekCX
Odkaz ke komentáři

ten je jen na zizen abych nemusel pit vodu

edit: pokud myslis ze to je v plastu - PET je naprosto stejne inertni material jako sklo - muj znamej ma soukromej pivovar a toci do PETek ostoset - to je jen ceskej komplex ze to musi bejt ze skla

obecně mi plast hodně vadí, v tomhle případě by mi ale značka moku vadila ještě víc...

Odkaz ke komentáři

Prizaku,koukám,že ten nůž máš asi jen na ten provázek,co?Posted Image

Edit:bylo Ti někdy špatně od žaludku?To je ten průtokový ohřívač Picku v dolní části Tvého trupu.

Prizaku Tebe asi lepší šatit než živit co? :D :P Už jsi si někdy spočítal kolik jsi už takhle s odpuštěním nekontrolovatělně prožral ???? To už by mohly být docela slušný hodinky :D Být Tvoji manželkou tak se Tě bojím pustit samotnýho na nákup bo bych se bál co přineseš domů. :D

ja jsem take rodince rikal aby me doma nenechavali samotnyho a nejeli ke tchanovi napred:

Posted Image

je treba jist pestre, dbat na pitny rezim a pokud se cloveku pritizi tak je treba myslet i na prirodu a bylinky v ni

p.s.: prizaku jestli mi ten salam bude chutnat a vznikne zavislost tak te naprasim Komorousovi za sireni toxikomanie

No, několikrát mi bylo blbě. I ,,rychlá" mě odvezla, ale potom tohle ze mě vyoperovali a již je vše OK. Hlavně, že ,ůžu česnek. Žlučník je sviňa a kdo nepoznal, neuvěří.

Jinak moc pěkný nákup :smile_anim:

post-20133-030046400 1325199531.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...