organic Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Jo a tech pet kilo, co jsem vyhral mi vydrzelo tri dny. Hospodsky za to dal 2.460.-Kc. Nemel se sazet a jinak ta slupka je jedly papir a jsou v nem velmi zdrave plisne. V jednou poradu v nedeli rano byl o tomto salamu dokument a tam jasne rekli, ze je zdravejsi, nez nejzdravejsi jogurt. Kua a uz bych zase dal kus. Ale abych nebyl oftopik, koupil jsem štangli tchánovi k Vánocům. Třeba mi ukrojí kolečko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Lustela´s back Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 ja jsem to v zivote nejedl. takze si to nadelim k vanocum. beda vam, pokud to bude hnusny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Beru to jako dobry protipol k Frantiskovu vlaknu o hubnuti ktere ja a Tada neocenime ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Lustela´s back Přesně to mě napadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 (upraveno) ja jsem to v zivote nejedl. old school proletář? Pro jistotu si polož vedle sebe antidotum, aby to s tebou nešlehlo. Upraveno 22. prosince 2011 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 (upraveno) Přesně to mě napadlo. Já včera málem v metru vyprsknul smíchy, když jsem na dveřích v.a.g.ó.n.u viděl nalepený letáček na koncert Luštěly - odkaz. Upraveno 22. prosince 2011 uživatelem Adam99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Já včera málem v metru vyprsknul smíchy, když jsem na dveřích ***ónu viděl nalepený letáček na koncert Luštěly - odkaz. Tohle vlákno je samo o sobě poučné, ale tohle už je moooc:) zpět k tématu, na uherák se hodí spíš menší hodinky, barevně asi Suby RED, doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Lustela´s back Přesně to mě napadlo. Tak za sebe můžu říct, že Luštěla s tím nemá nic společnýho. Ale jinak mně vlákno připadne v pohodě. Díky němu jsem náhodou narazil na článek o výrobě Picku a bylo to zajímavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vejmrda Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Žil jsem v tom, že se uherák fermentuje nad kouřem z kravskejch bobků. Asi jsem si to s něčím spletl. Uherák mám rád, žeru ho bez papíru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 S clovekem tveho nicku bych asi na foru neobchodoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 S clovekem tveho nicku bych asi na foru neobchodoval Vejm.da je křen s jabkama... me to naopak pozitivne drazdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 (upraveno) Dane,vejm.da je dobrá věc. Edit:Roman byl rychlejší.Ani ten automat to slovo nechce zkousnout. Upraveno 22. prosince 2011 uživatelem Jezevcik2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Panove musim rict, ze jsem se napred krasne zasmal, za coz dekuji. A hned druha reakce na toto tema je, ze hledam, kde se da tento uherak koupit . Doufam, ze bude chutnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Vejm.da - tak to se ti vomlouvam clovece.. clovek se porad uci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Vejm.da - tak to se ti vomlouvam clovece.. clovek se porad uci Dane neboj, u nás v Sudetech je taky vejm.da nepoživatelný a je lepší si na něj dát pozor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vejmrda Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Vejm.da - tak to se ti vomlouvam clovece.. clovek se porad uci No proto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Dane neboj, u nás v Sudetech je taky vejm.da nepoživatelný a je lepší si na něj dát pozor... Co tchyne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 wtf? Ted uz zbyva jen zalozit vlakno o lovecaku... Když už jsme u těch uzenin,tak lovečák byl za komunistů velice dobrý salám.Bohužel,dnes je to pouze napodobenina,která má s tím původním společný pouze tvar.Chuť je různá od Poličanu,přes Herkulese,až k něčemu horšímu. Naštěstí Makro prodává tento výrobek pod svou značkou HoReCa a deklaruje u něj,že je vyráběný dle původní receptury z roku 1975 nebo 76,to nevím jistě.Nikde jinde než v Makru jsem ho neviděl a ta chuť je skutečně taková,jako kdysi.Kilo je asi za 180 korun,takže ta šiška vyjde na cca 90 Kč. Pro prizaka je to nešťastně malé provedení,které je tak akorát k Rychlým zprávám na Barrandově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Co tchyne? Chtěl jsem jí tady z fóra koupit k Vánocum sklípkana, ale pražská sociálka ještě neposlala nemocenskou a tak nedostane nic... Jinak k tématu - uherák moc nemusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se