Přejít na obsah

Maďarský uherák PICK - kdo ho miluje ?

prizak

Doporučené příspěvky

Výborné čtyři stránky počtení. Chronomag je opravdu velmi inspirativní. Našel jsem zde plno tohoto typického humoru, jemného, jak toaletní papír Lambi.

Jakožto prase neobadané je pro mě uzenina jako mateřské mléko pro kojence.

A k tomu jsem navíc labužník a z toho vychází rovnice, že Pick salám jsem dnes dopoledne pokupil v rámci předsvátečního doplnění MTZ.

No a že je bída, tak jen 200g balení. Bohužel.

P.S.Pick je the best.

Upraveno uživatelem marosh
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Slyšel jsem nějakou historku, že se do echt uheráku přidává osel. Je to blábol?

P.S. Osla samozřejmě žeru, ale ve francouzskejch klobáskách.

Osel tam prý není, jen prasata speciálně krmená, kdy krmivo se pěstuje jen a jen pro ně.

Odkaz ke komentáři

Hmmmm, tak jsem u PC, ale nevím, jak s tím, asi jsem úplně blbej :-(

U příspěvku,který chceš citovat,zmáčkni"Vícenásobný citát",to udělej zkušebně třeba u dalších dvou a pak zmáčkni tlačítko"Přidat odpověď".Otevře se Ti tabulka s příspěvky,které jsi označil a mezi ně pak vstupuješ s těmi svými.Ještě bych pro zestručnění doporučoval promazat to,co v citovaných příspěvcích není předmětem Tvé reakce.

Odkaz ke komentáři

Hmmmm, tak jsem u PC, ale nevím, jak s tím, asi jsem úplně blbej :-(

U příspěvku,který chceš citovat,zmáčkni"Vícenásobný citát",to udělej zkušebně třeba u dalších dvou a pak zmáčkni tlačítko"Přidat odpověď".Otevře se Ti tabulka s příspěvky,které jsi označil a mezi ně pak vstupuješ s těmi svými.Ještě bych pro zestručnění doporučoval promazat to,co v citovaných příspěvcích není předmětem Tvé reakce.

Že by to bylo ono???????

Odkaz ke komentáři

Globus v olačce 200g za dvě kila.

Pozor,on i ten Pick dělá různé"úrovně"svých uheráků a tak se dá koupit sice cenově výhodný,ale chuťově o něco horší pod značkami Rákoczi a myslím,že Hungaria.Nejsem si jistý,jestli ty názvy sedí,ale pokud chcete tu echt chuť,tak jedině Pick.Herz bych až tak neodsuzoval,vždy platit za klasu.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...