prizak Odesláno 22. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 A co takhle že je to jedna firma? Je to jedna firma, ale slozeni a technologie je jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Od včerejška jsem začal hubnout a do toho tohle vlákno, díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 22. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Prizak,zkus kdyžtak po pročtení použít toto tlačítko: Vícenásobný citátHmmmm, tak jsem u PC, ale nevím, jak s tím, asi jsem úplně blbej :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 slozeni a technologie Slyšel jsem nějakou historku, že se do echt uheráku přidává osel. Je to blábol? P.S. Osla samozřejmě žeru, ale ve francouzskejch klobáskách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 (upraveno) Výborné čtyři stránky počtení. Chronomag je opravdu velmi inspirativní. Našel jsem zde plno tohoto typického humoru, jemného, jak toaletní papír Lambi.Jakožto prase neobadané je pro mě uzenina jako mateřské mléko pro kojence.A k tomu jsem navíc labužník a z toho vychází rovnice, že Pick salám jsem dnes dopoledne pokupil v rámci předsvátečního doplnění MTZ.No a že je bída, tak jen 200g balení. Bohužel. P.S.Pick je the best. Upraveno 22. prosince 2011 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Taky dnes vyrazim .. maj to i normalne v Jednote nebo jenom ve spesl kramech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Slyšel jsem nějakou historku, že se do echt uheráku přidává osel. Je to blábol? P.S. Osla samozřejmě žeru, ale ve francouzskejch klobáskách. Pozor, bandi ten se dává, co já vím, do rumuských uheráků. Sibiu se jmenujou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Taky dnes vyrazim .. maj to i normalne v Jednote nebo jenom ve spesl kramech? Hypernova 400g balení v tubusu za 400kč. Globus v olačce 200g za dvě kila. Už se oblíkej, Dane. P.S. Kvituji návrat Adama Bernau. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 22. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Slyšel jsem nějakou historku, že se do echt uheráku přidává osel. Je to blábol? P.S. Osla samozřejmě žeru, ale ve francouzskejch klobáskách. Osel tam prý není, jen prasata speciálně krmená, kdy krmivo se pěstuje jen a jen pro ně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Už děte do háje - tu svíravou chuť na spodní zadní části jazyka úplně teď cejtim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Hmmmm, tak jsem u PC, ale nevím, jak s tím, asi jsem úplně blbej :-( U příspěvku,který chceš citovat,zmáčkni"Vícenásobný citát",to udělej zkušebně třeba u dalších dvou a pak zmáčkni tlačítko"Přidat odpověď".Otevře se Ti tabulka s příspěvky,které jsi označil a mezi ně pak vstupuješ s těmi svými.Ještě bych pro zestručnění doporučoval promazat to,co v citovaných příspěvcích není předmětem Tvé reakce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 22. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Taky dnes vyrazim .. maj to i normalne v Jednote nebo jenom ve spesl kramech? I v normalnich kramech, ale málo prodejen jej má, TESCO a GLOBUS je strašně drahej, tam vychází kilo i na 650,-Kč, hrůza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 22. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Hmmmm, tak jsem u PC, ale nevím, jak s tím, asi jsem úplně blbej :-( U příspěvku,který chceš citovat,zmáčkni"Vícenásobný citát",to udělej zkušebně třeba u dalších dvou a pak zmáčkni tlačítko"Přidat odpověď".Otevře se Ti tabulka s příspěvky,které jsi označil a mezi ně pak vstupuješ s těmi svými.Ještě bych pro zestručnění doporučoval promazat to,co v citovaných příspěvcích není předmětem Tvé reakce. Že by to bylo ono??????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Hypernova 400g balení v tubusu za 400kč. Globus v olačce 200g za dvě kila. Tak do Prahy kvuli salamu nepojedu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Že by to bylo ono??????? Výborně, to je ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Globus v olačce 200g za dvě kila. Pozor,on i ten Pick dělá různé"úrovně"svých uheráků a tak se dá koupit sice cenově výhodný,ale chuťově o něco horší pod značkami Rákoczi a myslím,že Hungaria.Nejsem si jistý,jestli ty názvy sedí,ale pokud chcete tu echt chuť,tak jedině Pick.Herz bych až tak neodsuzoval,vždy platit za klasu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 22. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Že by to bylo ono??????? Jooooo, je to ono, nejsem úplně blbej, hurááááá, přeci jen je mi policejní škola k užitku :-)))))). Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 22. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Že by to bylo ono??????? Jooooo, je to ono, nejsem úplně blbej, hurááááá, přeci jen je mi policejní škola k užitku :-)))))). Dík Jooooooooooooooooooooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 22. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 (upraveno) Že by to bylo ono??????? Jooooooooooooooooooooo Hmmnějak nejde, ještě po praci budu pilovat. Upraveno 22. prosince 2011 uživatelem prizak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Jooooooooooooooooooooo Hele ty jsi dobrej šoumen. Kam chodíš v lbc do hospody? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se