prizak Odesláno 10. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 (upraveno) před 24 minutami, marosh napsal: Tohle všechno číst...:) Zkoušeli jste někdo "konkurenční" uherák Herz? Je dobry, ale neni to PICK. To uz je lepsi UNGAR. Ten js teda po PICKu top. Upraveno 10. října 2020 uživatelem prizak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Ungar jsem nedávno měl a potvrzuji. Jako laik jsem rozdíl mezi ním Pickem nepoznal. Ale já se v tom nevyznám. Jak se liší třeba Zimní salám a Rákoci? Nikdy jsem je neměl pohromadě a s časovým rozestupem mi to připadá stejný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Ungar jsem nedávno měl a potvrzuji. Jako laik jsem rozdíl mezi ním Pickem nepoznal. Ale já se v tom nevyznám. Jak se liší třeba Zimní salám a Rákoci? Nikdy jsem je neměl pohromadě a s časovým rozestupem mi to připadá stejný. Rakoczi je chuťově podobný Picku, je to klasický Téliszalámi, ale malinko mu k Picku schází. Ale v nouzi jako náhražka dobrý, stále přesahující veškerou tuzemskou produkci podobné kategorie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Myslím Rákoci jako model od Picka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Myslím Rákoci jako model od Picka.Na jiný jsem ani nepomyslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Potom nechápu porovnání PICK Rákóczi vs. PICK. Který Pick? Zimní? Nešťourám, jen se ptám, protože mě to zajímá. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Potom nechápu porovnání PICK Rákóczi vs. PICK. Který Pick? Zimní? Nešťourám, jen se ptám, protože mě to zajímá. Díky Porovnání bylo Rakoczi kontra standardní uherak Pick, ačkoli oba od stejně firmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Herz jsem mel loni a byl taky super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 (upraveno) před 43 minutami, krutor napsal: Herz jsem mel loni a byl taky super. Herz Classic téliszalámi byl s Pick téliszalámi vždy téměř shodný, v Maďarsku často i nepatrně dražší, degustace na slepo byla naší dětskou radostí za socíku u Balatonu. Herz se vyráběl v Budapešti, nicméně od roku 2012 po krachu majitele patří značka Herz Picku a vyrábí se zřejmě také v Szegedu. Upraveno 10. října 2020 uživatelem neuromancer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Jo, jo. To jsem si všimnul, že to už patří Picku. Chuť nebude moc rozdílná, stejně bych rád zkusil, ale nikde jsem to u nás v běžném prodeji neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Před hodinou, marosh napsal: Jo, jo. To jsem si všimnul, že to už patří Picku. Chuť nebude moc rozdílná, stejně bych rád zkusil, ale nikde jsem to u nás v běžném prodeji neviděl. Bohužel osekali sortiment, asi aby si nekanibalizovali Pick, mají jenom ten malý 400g a krájený. http://herz.hu/hu/termekek/teliszalami/herz-classic-teliszalami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 10. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Zrovinka jsem po vcerejsim veceru pivnim vyskocil z postylky a nyni premyslim, co si dam k snidani. Zakrojil jsem ,, kolecko" a premyslim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 (upraveno) Njn, není kolečko jako kolečko..... . Takovoudle štangli, jasně, že uheráku mít doma, co? Upraveno 11. října 2020 uživatelem milomac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 11. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 před 2 hodinami, milomac napsal: Njn, není kolečko jako kolečko..... . Takovoudle štangli, jasně, že uheráku mít doma, co? No twl, tak na to fakt nemam hacek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 V 9. 10. 2020 v 19:48, milomac napsal: Pánové (Frostie, Prizak) díky za info, počtení pro radost a tak nepolevím, dík (bandicoot) - taky jdu dát pár koleček , jovani - je to 250g balení - dneska pro výrobce není problém bochník sýra naporcovat na výseče, porce různé gramáže nebo kostičky 12 bude teď v Lidlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 V pátek jsem testovali Džuigas a propadl...Měli jsme kromě něj i středně zralý čedar a rakouský sýr z Alp(název už nevím) a ten vyhrál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 před 23 hodinami, Gustaf napsal: 12 bude teď v Lidlu Díky, zítra se tam zastavím. před 23 hodinami, marosh napsal: V pátek jsem testovali Džuigas a propadl...Měli jsme kromě něj i středně zralý čedar a rakouský sýr z Alp(název už nevím) a ten vyhrál. Je fakt, že jako uherák se tenhle sýr jíst nedá , mám tyhle tvrdé hodně prozrálé sýr rád, ale jsou jen jako občasný doplněk k sortimentu těch běžných - eidam, tylžský, blaťácké zlato, leerdammer atd. Takže já je moc nehodnotím - na některém si vyloženě pochutnám a jiné prostě jen "sežeru". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 2672 gramů radosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 14. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 před 2 hodinami, filo-boxer napsal: 2672 gramů radosti. Twl, závist je svině svinutá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 před 2 hodinami, prizak napsal: Twl, závist je svině svinutá Bohužel na ty štangle jenom smutně koukám a občas si přičichnu. Jsou to dárky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se