Josef01 Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 Jak vyrobit patinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoonza Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Tenhle kus bronzu je proste hustej jako prase. Regulerne ti je zavidim. Gratulace nejvetsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Jak vyrobit patinu Tak to je slušný. Já byl v létě dost v jeskyních i s Gentama a taky na nich krásně tou vlhkostí rostla patina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 18. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 Dnes mi konečně po pár měsících od objednání dorazil ze Španělska Mustang s bronzovou sponou, tak jäk se dostanu ke správnýmu šroubováku, spustím akci "Výměna.... ". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 18. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 nový řemen....hmmmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 nový řemen....hmmmm ty mně jednou budeš muset dovézt pomeranče do špitálu, protože z tohodle jsem na infarkt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 Jo, super.. Už máš i fajn patinu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 Cyrilku ten řemen je dobrý jak cyp, škoda, že není takový i ve 24mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 Cyrilku ten řemen je dobrý jak cyp, škoda, že není takový i ve 24mm. chozé ti ho uštrykuje v jaké chceš rozměru, ale cena?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 Já vím, je brutální... nesmím jednat ukvapeně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 18. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 (upraveno) ty mně jednou budeš muset dovézt pomeranče do špitálu, protože z tohodle jsem na infarkt Pánové díky! Mě se 382 taky moc líbí. Teď budu čekat ještě na patinu u spony. Pomeranče ti Romane rád dovezu...Stejně jsme si s Kubsonem říkali, že bychom postupně mohli objet všechny český a možná i slovenský Chronosrazy. Ať vás vy Xichti zase po čase vidíme a třeba se seznámíme i s novými tvářemi! Upraveno 18. dubna 2012 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 To už fakt není sranda!!!! - krásné kombo, vážně parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 ...Stejně jsme si s Kubsonem říkali, že bychom postupně mohli objet všechny český a možná i slovenský Chronosrazy. Ať vás vy Xichti zase po čas vidíme a třeba se seznámíme i s novými tvářemi! Já di dám xichty. Stačí, když pošleš Kubu a Paneraie. EDIT: Zapiš si čtvrtek 7. června Solidní jistota! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 (upraveno) .Stejně jsme si s Kubsonem říkali, že bychom postupně mohli objet všechny český a možná i slovenský Chronosrazy. Ať vás vy Xichti zase po čas vidíme a třeba se seznámíme i s novými tvářemi! Ježiší přijeďte. My uvítáme každou atrakci. Jen to bude doufám s noclehem. a připravte si nějaké pěkné číslo: "Chronoshop, chronoshop Chronoshop!!! Pozoooorrrr to je přímo hvězda mezi internetovými obchody ...." http://cz.topfun.tv/filmy-online/smrt-krasnych-srncu-635388.html Upraveno 18. dubna 2012 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 Mě se asi začínají líbit Panerai...něco se mnou není v pořádku :-D Ne, vážně, tohle je pecka + teď ten řemen, moc se mi to líbí, skvělý kombo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav 2 Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 Super remeň, perfektná kombinácia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 10. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 Tak zase jednu přidám..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 28. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2012 Nevím kolik stály, ale jestli stály tolik kolik píšou tady, tak jsi teď dost vydělal...viz cena teď :-)Jinak bomba, vypadají fakt dobře. jen jestli ten bronz nenímoc měký, jestli se tam nebudou dělat víc škrábance. Já na mých OP jich mám neurékom......http://www.gemnation.com/watches/Panerai-Special-Editions-Luminor-1950-Submersible-3-Days-Automatic-PAM00382-21991.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 28. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2012 Dík...jsou fakt super. Protože ale nejsou na prodej, tak jsem nic nevydělal. Možná statisticky...Samozřejmě pro lidi, kteří o nich uvažují je současný vývoj ceny docela nepříjemný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 no já koukal, jak jsou ceny nahoru. Já svoje 0048 koupil v roce 2009 za cca 120 tis. a teď jsem koukal, že stojí přes 140 tis....To samý TH Monaca, sice mají safírový sklíčkoa, ale stojí přes 100 kolíků a já za ně v r.2008 dával 69....hlavně že je inflace kolem 2% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se