Martz Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2011 Ježíšek mi přinesl "objednaná" baterková chrona, které jsem dloouho vybíral. Zatím jen pár fotek, ale doufám, že se dokopu k recenzi Ihned po vybalení jsem je nazul na NATO strap, protože ten origo tah fakt nic moc, ale na samotných hodinkách cenovka - jak je u Seika zvykem - znát opravdu není.
instant Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2011 tak vyberal si dlho ale nakoniec si vybral dobre
lub Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2011 pěkný chrona, pěkný. ty bych asi unosil.. zvlášť luneta se vydařila.
efreeti Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 Jsou fakt pekne, luneta je suprova, tah odpovida cenovce. Vzhledove mi na nich vadi jedina vec: indexy 1,5,7,11 vytvareji svym tvarem vuci tem malym ciselnikum takovou divnou asymetrii...alespon na fotkach to tak pusobi.
Gustaf Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 pěkný chrono kvarzky..a musím pochválit i fotky. Super..obvzláště ta lumi září jak blázen
habadej Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 Pěkný, na chrona čistý, bez nějakých dalších serepetiček. Fakt se mi líbí.
sashator Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 Povedený hodinky. Sice mám radši u chronografů tachymeter namísto otočné lunety, ale zase to vynahrazují subciferníky- jsou pouze 2 a líbí se mi i jejich navzájem kolmé popisky. Zkrátka palce nahoru
Dantechno Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 Taky mam na ruce quartzky od S .. jen s jinym modulem... Gratuluju k nakupu - jak uz par lidi napsalo , ta luneta je super...
Martz Odesláno 27. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 Děkuji za pochvalu hodinek i fotek. Doplnil bych jen maličkost, luneta není otočná. Jinak nosí se moc pěkně, do jara jim jen musím sehnat tah - rozhoduji se mezi těmito dvěma:
lub Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 jsem za ten "watchadoo" styl, ale s normální sponou s pojistkou.nebo je třeba do jara prodáš .
kuncák7 Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 Ahoj, zkusil bych k nim ten první tah, vypadá dobře a podle mě originálněji, než ten druhý.
Martz Odesláno 27. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 Lub: určitě pryč nepůjdou - a) je to dárek, jsou hlavně na léto (do té doby musí vydržet) a c) nejsou "nadbytečné" - každé hoďky z mého výběru se hodí k něčemu jinému Jinak taky se přikláním k tomu prvnímu... jen si ho nedávno koupil kolega v kanclu, taky k modrému cifru od seika, tak abysme nevypadali jak teplí bratři
Martz Odesláno 30. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2013 Na léto jsem k nim pořídil modrý gumový řemen. Naprosto exkluzivní kombinace! Modrá je prostě dobrá Až bude pěkné počasí, tak udělám pár sluníčkových fotek, tady zatím jeden cvak z mobilu.
rammi Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Odesláno 14. května 2013 Na všech fotkách se mi ty hodinky líbily, kromě té poslední...
Liqid Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Odesláno 16. května 2013 Detailní fotky jsou super, čim fotíš?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se