blackhead Odesláno 24. března 2012 Nahlásit Odesláno 24. března 2012 Můžeš mi prosím napsat nějaký info k tomu řemenu? Klidně do SZ. Jestli totiž dobře vidím, tak doléhá k pouzdru, tudíž má delší konce krajů, je to tak? Je to hirsch medici, je na koncich zaobleny, takze doleha presne k hodinkam, vypada to skvele, delaj tenhle golden brown, pak tmave hnedej a pak cernej, jeste neco?
Petr Svenda Odesláno 24. března 2012 Nahlásit Odesláno 24. března 2012 Pridam jeste obrazek co jsem nasel, je na nem videt jakou chytne patinu po 5 letech. Nojo, jenze tu ty uz asi neuvidis Jinak parada, samozrejme.
blackhead Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Ale co bych nevidel, moonwatche jsou nesmrtelne, nebo ne?
Seamaster Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 (upraveno) Je to hirsch medici, je na koncich zaobleny, takze doleha presne k hodinkam, vypada to skvele, delaj tenhle golden brown, pak tmave hnedej a pak cernej, jeste neco? Jestli se nepletu, tak Medici ma takovou stelovaci vychytavku, dirka na stezejku je v takovym plastovym hranolu a excentricky, takze se da do pasku vlozit logicky 4x jinak. Ma tudiz pouziti pro vicero hodinek a vicero tvaru pouzdra tak, aby prilehal co nejlepe. Upraveno 26. března 2012 uživatelem Seamaster
blackhead Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Ja si vsimnul ze se tam da stezejka vlozit 2x jinak, ma to 2 pozice na stezejku nad sebou.
Seamaster Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 jj,dokonce dve dirky, a poptocenim toho celeho hranolu o 90' mas dalsi dve pozice atd.
blackhead Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Aha, tak to jsem ani nezkousel s tim tocit, je to mozne.
Jony Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Super výběr, moony jsou vždy trefa do černého......
Flipik Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Ty hodinky, ten příběh ... je to krása ...
Návštěvník Tada Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Tak jsem ještě nevybral jaký řemen místo kovu... Až Zrno ušije nějaké kožené NATO, tak to nato dám
blackhead Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Tak jsem ještě nevybral jaký řemen místo kovu... Až Zrno ušije nějaké kožené NATO, tak to nato dám Ja mam i kozene nato, to se da normalne koupit , ale jeste jsem ho na moony nezkousel. Stale tam mam ten medici a uz chyta vintage look, fak rychle.
kloubik Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 blackhead: ten hirsch medici jim fakt sedi, hnedy pasek jde k moonwatchum podle me super. Ja uz je ted par dni nosim na cerny kuzi a tenhle pasek z nich dela skoro oblekovky. Tada: dej pak fotky na kozenym Nato, ja je zkousel na hnedy kozeny a nebylo to spatny, i kdyz se to tady na foru nesetkalo s velkym uspechem :-) do jaky chces jit barvy?
blackhead Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 blackhead: ten hirsch medici jim fakt sedi, hnedy pasek jde k moonwatchum podle me super. Ja uz je ted par dni nosim na cerny kuzi a tenhle pasek z nich dela skoro oblekovky. Tada: dej pak fotky na kozenym Nato, ja je zkousel na hnedy kozeny a nebylo to spatny, i kdyz se to tady na foru nesetkalo s velkym uspechem :-) do jaky chces jit barvy? Pekny, uplne jak American
adamo Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 Koukám, že jsem ještě negratuloval. A k moonům gratulovat musím. Gratuluji! Jsou to nejkrásnější hodinky, jaké jsem dosud viděl. Ale základem je černý krokodýl Tado, ty jsi odvážný. Už jsi s nima skočil do vody? Někdo musí být na foru první
Návštěvník Tada Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 Ještě ne Ale asi je to v létě potká...
kaplanj Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 2tada : gratuluji jsou skvele, snad se take casem pridam ke stastnym vlastnikum. 2kloubik : ta kombinace remenu je moc pekna, takova civilnejsi nez s tahem.
Petr Svenda Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 blackhead: ten hirsch medici jim fakt sedi, hnedy pasek jde k moonwatchum podle me super. Ja uz je ted par dni nosim na cerny kuzi a tenhle pasek z nich dela skoro oblekovky. Hmmm, moooc pekny, taky k nim mam origo cerneho krokouse, zatim jsem je nosil na cernem rallye strapu s preklapeckou a kratce na tahu. Kdyz vidim Tvoji fotku, asi dneska zkusim prezout na krokodyla...
Petr Svenda Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 Ale co bych nevidel, moonwatche jsou nesmrtelne, nebo ne? To jo, ale aby byly za pet let jeste doma
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se