Dantechno Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 t2: Asi jim staci aktualni prodeje. A taky nevim o zadnem celokovovem modelu mimo Mr-G v titanu....
siwi Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Marně vzpomínám, kdy jsem viděl naposledy v televizi reklamu na nějaké hodinky...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Ono bohužel dneska už lidi ani moc hodinky nenosí, v mém okolí třeba z 10ti lidí mého věku (29) nosí hodinky 2 lidi, což je podle mě neuvěřitelný, ale je to tak. A ti, kteří je nosí, samozřejmě mají analogy, už vůbec ne digitálky. Já teď mám na ruce DBC 610A a jsem rád, že něco takovýho existuje aspoň v tom plastu, protože když to vidím kolem sebe, tak lidi jako jsme my se na veřejnosti hledají asi tak dobře, jako jehly v kupce sena. Já osobně to nikdy nepochopím, ale tak to prostě dneska je a doufám, že se časem jednou zase karta obrátí v náš prospěch. Na druhou stranu, s digitálkami s kalkulačkou na ruce si dneska připadám jako podivín, a vlastně mě to docela baví, protože kdyby je měl každý druhý, nebylo by to ono
t2 Odesláno 19. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Na druhou stranu, s digitálkami s kalkulačkou na ruce si dneska připadám jako podivín, a vlastně mě to docela baví, protože kdyby je měl každý druhý, nebylo by to ono pod to bych se mohl podepsat
Jezevcik2 Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Tuším, že jedny z posledních klasických digitálek v kovu byl typ W-780. Koupil jsem je v roce 1998 za 1490 Kč a dodnes je chráním jako oko v hlavě. Siwi,mohl bys dát nějakou aktuální fotku?
casiotron Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 To by bylo smutný, kdyby byly celokovové jen MR-G. Jak píšu, jsou v současnosti různé celoocelové typy, ale většinou samé dražší. Nějaké, jako byly W-39, to už je teď jen vyjímečně. t2: Asi jim staci aktualni prodeje. A taky nevim o zadnem celokovovem modelu mimo Mr-G v titanu....
casiotron Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Já si vzpomínam na začátku 90. let na reklamu na Casio BP-100. Marně vzpomínám, kdy jsem viděl naposledy v televizi reklamu na nějaké hodinky...
casiotron Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Myslím, že u nás nikdy nebyly. Myslím, že myslel obecně nějaké retro, které by zkusili vyrobit a pustit do světa. Náš trh je moc malý na to, aby podle něj něco vyvíjeli a dávali na trh. Nejsem si úplně jistý tím co psal pan Ježek z Fastu. O který celokovový digi šlo? Co já vím tak nový Casiotrony jsem nikde u nás prodávat neviděl. A jestli tu byly v nabídce tak byly někde v rohu nebo pod pultem, s takovýmhle přístupem se výsledku nedivím. Chtělo by to trochu reklamy. Proč neudělá Casio tedy česká část nějakou akci? Něco co by bylo vidět? Kdy jste viděli reklamu na Casia v televizi, před filmem v kině?
siwi Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Siwi,mohl bys dát nějakou aktuální fotku? Aktuální fotku dám velice rád v průběhu víkendu, ale pokud jsi nedočkavý, můžeš se podívat ke mně na profil do galerie Najdeš je tam mezi několika dalšími.
Jezevcik2 Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Díky,viděl jsem.Naprostá klasika.Stačilo by na běžné nošení,ale pokud by je začali vyrábět v nějaké omezené sérii"retro edition",tak bych za ně 5 nebo 6 tis.rozhodně nedal.S kalkulačkou už ano.
t2 Odesláno 20. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Peníze, to je otázka. Nevím kolik bych dal třeba za nový Casiotrony. Odhaduju okolo tří tisíc. Kolik byste dali? foto ukradeno
Jezevcik2 Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Asi tak.To je ale na omezenou sérii pro výrobce nuda.
t2 Odesláno 20. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 (upraveno) No nemusela by to být limitka, ale normální série. Jako třeba žabák. Ale tam vidíme cenu. Tohle by bylo tak na 60 procentech ceny frogů. nebo o kousek víc.(odhad) Upraveno 20. ledna 2012 uživatelem t2
Jezevcik2 Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Zbývá maličkost.Výrobce musí chtít,aby to limitka nebyla.
siwi Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 No, za tyhle Casitrony bych trojku dal bez rozmyslu.
Dantechno Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Kdyz to vezmu realisticky tak 5k max. ....
ramon Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Ono bohužel dneska už lidi ani moc hodinky nenosí, v mém okolí třeba z 10ti lidí mého věku (29) nosí hodinky 2 lidi, což je podle mě neuvěřitelný, ale je to tak. A ti, kteří je nosí, samozřejmě mají analogy, už vůbec ne digitálky. Já teď mám na ruce DBC 610A a jsem rád, že něco takovýho existuje aspoň v tom plastu, protože když to vidím kolem sebe, tak lidi jako jsme my se na veřejnosti hledají asi tak dobře, jako jehly v kupce sena. Já osobně to nikdy nepochopím, ale tak to prostě dneska je a doufám, že se časem jednou zase karta obrátí v náš prospěch. Na druhou stranu, s digitálkami s kalkulačkou na ruce si dneska připadám jako podivín, a vlastně mě to docela baví, protože kdyby je měl každý druhý, nebylo by to ono Karta už se nejspíš neobrátí, hodinky(jako přístroj k určování času) už jsou vymírající druh. Tak jako např. fotoaparátem bude taky za chvíli fotit jen pár lidí. Co bude člověk u sebe nosit bude jedinej přístroj, a v tom bude mít všechno. A budou se žrát amarouny.
ggrand Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 gw-a1000 Water Resistance 200 metersRadio Frequency 77.5 kHz (DCF77: Germany); 60 kHz (MSF: UK); 60 kHz (WWVB: USA); 40 kHz (JJY: Fukushima, Japan) / 60 kHz (JJY: Kyushu, Japan); 68.5 kHz (BPC: China)World Time 29 cities (29 time zones; daylight saving on/off; daylight saving time (summer time) auto switching/ standard time and Coordinated Universal TimeStopwatch 1/20-second stopwatch; measuring capacity: 120 minutes; elapsed time; flybackThermometer Measuring range: -10 to 60°C (14 to 140°F); measuring unit: 1°C (2°F)Alarm 1 independent daily alarmOther Functions Automatic hands correction; battery recharge warning ; date display; full auto-calendarPower Source Tough Solar power system (solar-charging system)Continuous Operation About 29 months with the power-saving function* ON after full chargeSize of Case 54.1 × 51.7× 16.4 mmTotal Weight Approx. 85g Zajímavostí je ovládání korunkou.
bandicoot Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 (upraveno) Bomba, konečně jsem si po dlouhý době sedl na zadek z baterkáčů...Umí to nějak moc věcí na tak málo ciferníků a tím jsou skvěle přehledný. Bravo. A to už jsem si myslel, že na tvorbu wishlistu jsem příliš znuděný a rozežraný. edit: a tady něco dalšího, obzvlášť ten gelový polštář mě dostal.http://hypebeast.com/2012/03/casio-g-shock-gw-a1000-1adf/ a ty na fotce s wristshotem jsou limitka:http://forums.watchuseek.com/f17/gw-a1000-officially-announced-raf-watch-659103-4.html Upraveno 2. dubna 2012 uživatelem bandicoot
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se