Přejít na obsah

Nové modely hodinek

t2

Doporučené příspěvky

Casio se překonalo s tímto modelem, protože vytvořilo něco, co bych popsal jako fejk sebe sama :D Kdo zná fejky z ebay, musí mi dát za pravdu. Každopádně je časem otestuju.

zdroj

...ale mě docela zaujaly :D Jedny z mála Géček, které si umím na svojí ruce představit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Návštěvník Chilliluk

Řadu ProTrek rozšířily tyto nový modely - PRG-260.

Design podobný PRW-2500 a displej PRW-2000.

Ty jsou hezké, ale nějak se mi zdá, že nepřináší nic nového. Kdyby měly rádio, mohla to být taková drsnější verze PRW-2000, ale takhle si myslím, že jsou takové jakoby zbytečné, žádnou chybějící mezeru na trhu Pro-treků nevyplňují.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Casio SGW-500HD, 2 sensory, baterka na 2 roky /SR927/, příjemná cena 95 USD

zdroj: ebay

Tyhle se mi líbí jak vzhledem, tak i funkčně - je to něco nového. Ale zase se mi zdá, že by jim slušelo celokovové pouzdro.

Odkaz ke komentáři

Ty jsou hezké, ale nějak se mi zdá, že nepřináší nic nového. Kdyby měly rádio, mohla to být taková drsnější verze PRW-2000, ale takhle si myslím, že jsou takové jakoby zbytečné, žádnou chybějící mezeru na trhu Pro-treků nevyplňují.

To máš recht, krom trochu jinýho designu nepřináší nic. Čekal bych spíš novinku navazující na PRW-2500. Ale třeba se dočkáme později. Tyto ovšem na fotce moc dobře nevypadají, spíš dost lacině. Pokud se budou u nás prodávat, tak jsem zvědav a kolik.

Odkaz ke komentáři

zjišťuji že bych potřeboval taky nějaké Géčka a ty  GD350 docela jdou.V merku jsem měl ještě GX56,ale ty jsou už moc velké.Nebo něco z devítkové řady? (mudman,gulfman,riseman)

Neválí se někomu něco doma za rozumný peníz?

foto zdroj: watchuseek

post-8590-0-91739700-1364392888_thumb.jpg

post-8590-0-23185800-1364392895_thumb.jpg

post-8590-0-53672900-1364392901_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Teď jsou jedny NOS Mudmany na aukro za 1500,- http://aukro.cz/casio-g-shock-mudman-i3128184460.html

Sám jsem je chtěl, ale pak se mi v krámě na živo vyjevil mudman jako malej, takže se podělím o info.

zjišťuji že bych potřeboval taky nějaké Géčka a ty  GD350 docela jdou.V merku jsem měl ještě GX56,ale ty jsou už moc velké.Nebo něco z devítkové řady? (mudman,gulfman,riseman)

Neválí se někomu něco doma za rozumný peníz?

foto zdroj: watchuseek

Odkaz ke komentáři

na první pohled jsem GD350, tak nějak zavrhoval ale teď.... začínají se mi líbit. Jsou takové pořádně "humpolácké" počkám až se na trhu trochu ohřejí a pak uvidíme. Ale asi jo :clap:

počkám na nějakou recenzi, např. by mě zajímala hlasitost budíku apod. A čitelnost toho inverzního displeje, jestli to bude stejné jako u ostatních modelů tedy "mizerné" nebo se polepšily? 

ale na ruce bych si je dokázal představit.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...