Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak já tím, že jsem na prodejně nebyl a řeším to přes web tak není co řešit, ale kartičku bych chtěl:smile_anim:

Odesláno (upraveno)

.. štve mě, že mě nespresso začlo nudit.. posl. dobou si dám raději tee, nebo alko.., sedá mi na něj prach.. :(

Upraveno uživatelem montemar
Odesláno

Tak právě dopíjím svůj první šálek Indriya from India a musím se sám sebe zeptat: ''proč jsem se sakra nevykašlal na tu páku už dávno?''

Je to přesně tak jak to dávno napsal sibirnaya, skvělé kafe za minimum čas, otravy a úklidu, žádna haute cafeteria ale lepší než 85% kaváren a 99% restaurací.

Super!

Odesláno

O minulém víkendu jsem byl vyhnán do Kauflandu na nákup a v trashi u pokladen se slevama jsem viděl ve slevě kapsle Coffee Caps, koukám na to.."Nespresso compatible" Hmm. Cena 89 Kč 20Kč za 10 kasplí. Tak jsem koupil 15 balení za 3 stovky. Jsou toho 4 druhy (Regular, Intenso, xxx a Decafeinato) a některé jsou chuťově možná i lepší než Nepresso. Jo a v pohodě pasují do mašiny :)

Odesláno

.. štve mě, že mě nespresso začlo nudit.. posl. dobou si dám raději tee, nebo alko.., sedá mi na něj prach.. :(

Možná přišel čas na Páku s Mlýnkem... ;)

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

nej je ristretto, indriya

Ještě mě docela bere Rosabaya...

Na tom něco bude, protože krom těhle tří a decaffeinata na dobrou noc nic jiného půl roku neobjednávám. Občas uletím na jednom kartónku nějaké novinky na vyzkoušení, ale pak se mi to válí v pixle hodně dlouho a stejně sahám po jiných barvičkách.

edit: v práci na business mašině zase piju jenom Ristretto Origin India a to je imo nejlepší kapsle od Nespresa. Škoda, že ji nedělají i v balení pro domácí kávovary, jen kulaté polštářky.

Upraveno uživatelem organic
Odesláno

4ka intense? to zas bude patok.. nej je ristretto, indriya a ze slabsich oniriyo. vsechny jiny limitky krom oni me zklamaly..

Pravda veliká, piju na střídačku Ristretto a Indrii, chcet to pořádnou sílu :smile_anim:

Odesláno

Zdravím všechny závisláky. K Nespressu jsem se nejdříve dostala, když jsme měli v práci business mašinu a předtím jsem nikdy tak dobré kafe nepila, kupodivu jsem se moc nepídila zda Nes vyrábí i kávovary pro domácí použití. Od známých jsem nedávno dostala Dolce Gusto, ale šlo dál, káva mi z toho nechutnala a v polovině kapslí byl instant a sušené mléko. Při výběru nového kávovaru už jsem věděla, kam zajít, tak dva měsíce už mám U Krups + Aeroccino. Zezačátku jsem si oblíbila silnější druhy Ristretto, Indriyu, můj žaludek se ale začal bránit, tak jsem přesedlala na nižší intenzitu a držím se na Rosabaye, Fortissiu, Volluto jako capuccino je famózní a uvažuji že půjdu do Romy. Jsem nadšená a začala jsem kupovat další příslušenství - Ritual Capuccino šálky a šálky na Espresso z glass kolece.

Máte někdo stojan Totem teď jak mají nově v eshopu? Vypadá dobře, ale četla jsem na internetu ne zrovna pochvalné recenze, materiál prý nic moc a kapsle se třeba zaseknou v polovině.

Návštěvník dlubix
Odesláno

Kolegové, potřebuji radu. Uvažuju, že bych k CITIZU dokoupil Aeroccino. Dokáže to někdo porovnat s jiným našlehávačem? Mam na mysli od jiného výrobce... na jakém principu to funguje? Pouze to našlehává nebo i ohřívá? A propos, jaké by se mělo používat mléko? Díky.

Odesláno (upraveno)

Kolegové, potřebuji radu. Uvažuju, že bych k CITIZU dokoupil Aeroccino. Dokáže to někdo porovnat s jiným našlehávačem? Mam na mysli od jiného výrobce... na jakém principu to funguje? Pouze to našlehává nebo i ohřívá? A propos, jaké by se mělo používat mléko? Díky.

Já si nedávno aeroccino koupil a je super. Má dvě metličky. Jednu na pěnu která se dá krájet a jednu na lehké našleháni. Pokud zmáčkneš tlačítko krátce tak to šlehá i ohřívá a pokud déle než myslím 3 vteřiny, tak to jen šlehá. Je k tomu docela dobrej návod, kde ti vysvětlí na jakou kávu, kolik mléka a jakou metličku máš použít. Dobře se to celé i myje takže já asi za měsic a něco používání jsem spokojen. Srovnání mám pouze s takovým tím ručním šehačem mléka za stovku z Tchiba a je to nesrovnatelné.

Jo mléko používám normální 1,5 nebo bez laktózy a v klidku.

Upraveno uživatelem patriknapr
Odesláno

Pánové, poradíte mi někdo jaký je rozdíl mezi Pixie a U? Jak jsem to zatím studoval tak to vypadá, že U umí 3 velikosti kávy, Pixie pouze 2. Jinak je asi jiný jenom design. Je tomu tak? Jen škoda, že zrovna vypršela akce na kávu zdarma ke kávovaru...

btw, nevíte někdo jestli sem ještě chodí FrantisekH?

Odesláno

Já si dnes po dlouhé době udělal kávu - musel jsem si kvůli tomu objednat ristretto, to ostatní co mám v šuplíku mi nejede :worried_anim:

sibiř - koukám do minulosti že i kazaar tě zklamal :D ten bych si zrovna rád zkusil

ještě jsem k tomu vzal jeden pakl indriy, tak jsem zvědavej :rolleyes:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...