Přejít na obsah

Nespresso

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...

Včera jsem chtěl pohostit návštěvu Nespressem a ejhle přístroj se nezapnul (nerozsvítil). Ihned infolinka, v pondělí si přístroj kurýr vyzvedne a zapůjčí náhradní po dobu opravy. Navíc se mi ještě prodlouží záruka. Tomu říkám servis!

Jo a návštěva dostala turka :D

Upraveno uživatelem Jakubisko
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem chtěl pohostit návštěvu Nespressem a ejhle přístroj se nezapnul (nerozsvítil). Ihned infolinka, v pondělí si přístroj kurýr vyzvedne a zapůjčí náhradní po dobu opravy. Navíc se mi ještě prodlouží záruka. Tomu říkám servis!

Jo a návštěva dostala turka :D

o dobu v opravě se prodlužuje každá záruka...

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se díky kolegovi z fóra ? kterému tímto veřejně děkuji za super obchod ? přidal do klubu s mašinkou DeLonghi Latissima. Welcome Pack 250 už čeká doma, kávovar zatím v autě. Večer začnu testovat, takže dneska si asi moc nepospím...

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Máte někdo problém se spolehlivostí kávovaru ? - spec. jde o Pixie

Ta potvora už potřetí během půl roku poputuje do servisu. Odmítá se zapnout.

T.j. po zapnutí blikají obě tlačítka (espresso + lungo - to je normální)

ale nezhasnou po pár vteřinách jako obyvkle, prostě blikají do aleluja a kafe si neudělám.

Musí tam být nějaké stupidní relátko, protože dnes se to stalo poté, co se přístroj samočinně vypnul po několika minutách nečinnosti (eko funkce)

Zresetovat to nejde.

Upraveno uživatelem Duke650
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...

Párkrát jsem teď měl možnost ochutnat Nespresso a zamiloval jsem se. Doma máme DolceGusto a přítelkyni to vyhovuje, že si může dělat ty svoje karamelové lattéčka rychle a jednodušše a projevila se, že bychom mohli koupit ještě jedno DG do bytu v Brně, jenže jestli to chápu správně, tak u Nespressa žádné tyhle "polokafe" nejsou, že? Existuje nějaký kávovar, který by zvládal oba druhy kapslí? Díky moc za rady...

Odkaz ke komentáři

Ale Nespresso ma elegantni reseni. Fantsticky juzr frendly, ultrajednoduchy, fungujici, samocistici mlikovac. A mliko je vtdycky stokrat lepsi, nez jakykoliv prasek. Ale karamelovou ksvu teda nemaji..

Edit: no byl jsem pomalejsi, ale mazat uz to nebudu. :-)

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...