Patrik Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2012 Tak taky kávovar na kapsle . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 19. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2012 (upraveno) Včera jsem chtěl pohostit návštěvu Nespressem a ejhle přístroj se nezapnul (nerozsvítil). Ihned infolinka, v pondělí si přístroj kurýr vyzvedne a zapůjčí náhradní po dobu opravy. Navíc se mi ještě prodlouží záruka. Tomu říkám servis!Jo a návštěva dostala turka Upraveno 19. května 2012 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2012 Včera jsem chtěl pohostit návštěvu Nespressem a ejhle přístroj se nezapnul (nerozsvítil). Ihned infolinka, v pondělí si přístroj kurýr vyzvedne a zapůjčí náhradní po dobu opravy. Navíc se mi ještě prodlouží záruka. Tomu říkám servis! Jo a návštěva dostala turka o dobu v opravě se prodlužuje každá záruka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 19. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2012 o dobu v opravě se prodlužuje každá záruka... Tohle je o 6 měsíců... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 Tak jsem se díky kolegovi z fóra ? kterému tímto veřejně děkuji za super obchod ? přidal do klubu s mašinkou DeLonghi Latissima. Welcome Pack 250 už čeká doma, kávovar zatím v autě. Večer začnu testovat, takže dneska si asi moc nepospím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 Přeji příjemnou bezsenou noc a díky za skvělý obchod.. kdyby cokoli neváhej se ozvat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 ... jak vám chutná nová limitka cReaLTo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 O vikendu zrovna budu objednavat, tak ze tri tuby prihodim. Popis zni dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2012 (upraveno) Máte někdo problém se spolehlivostí kávovaru ? - spec. jde o PixieTa potvora už potřetí během půl roku poputuje do servisu. Odmítá se zapnout. T.j. po zapnutí blikají obě tlačítka (espresso + lungo - to je normální) ale nezhasnou po pár vteřinách jako obyvkle, prostě blikají do aleluja a kafe si neudělám. Musí tam být nějaké stupidní relátko, protože dnes se to stalo poté, co se přístroj samočinně vypnul po několika minutách nečinnosti (eko funkce)Zresetovat to nejde. Upraveno 7. září 2012 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2012 ... jak vám chutná nová limitka cReaLTo? tak včera už jsem na něj neměl náladu, ale dnes poránu jsem koštnul. přijde mi chuťově trochu nevýrazný, ale zase má pěknou pikslu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 Crealto je dobry. Me chutna, protoze chutove nevybocuje zadnym smerem. Dobry A plochy, byt pro nekoho by to A mohlo znamenat ALE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 Dnes akce sice končí, ale v Electroworldu mají 20% slevu na všechny kávovary vč. Nespresso strojů.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 a od 1.11.2012 ke každému nespresu opět poukázka na kapsle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 Párkrát jsem teď měl možnost ochutnat Nespresso a zamiloval jsem se. Doma máme DolceGusto a přítelkyni to vyhovuje, že si může dělat ty svoje karamelové lattéčka rychle a jednodušše a projevila se, že bychom mohli koupit ještě jedno DG do bytu v Brně, jenže jestli to chápu správně, tak u Nespressa žádné tyhle "polokafe" nejsou, že? Existuje nějaký kávovar, který by zvládal oba druhy kapslí? Díky moc za rady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 nespresso to umi taky, kup si masinku se slehacem a bude ti delat vohraty horky mliko s krasnou penou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 (upraveno) Ale Nespresso ma elegantni reseni. Fantsticky juzr frendly, ultrajednoduchy, fungujici, samocistici mlikovac. A mliko je vtdycky stokrat lepsi, nez jakykoliv prasek. Ale karamelovou ksvu teda nemaji.. Edit: no byl jsem pomalejsi, ale mazat uz to nebudu. :-) Upraveno 9. listopadu 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 Si tam dá karamelové salko, no. Olie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 Tak karamel by se vyřešil Moninem, to je v pohodě.. Dobrá tedy, díky za pomoc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 No vidíš, tak budeš mít radost ty i vascová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 Jak říkáš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se