filo-boxer Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 Které to jsou? Mám teď v šuplíku 25 příchutí+další od jakobs. Jsem celkem überfordert. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 Pri 150ml hrnku je prichut nepodstatna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 (upraveno) Které to jsou? Mám teď v šuplíku 25 příchutí+další od jakobs. Jsem celkem überfordert.Zlatá = livanto. Fialová = arpeggio. Asi víš, ale pro sichr ? s červenym puntíkem jsou bez kofeinu. Alternativní kapsle jsem zkusil kde co, a všecko stojí za howno. Upraveno 11. srpna 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 Za mě Arpeggio a Roma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 Pri 150ml hrnku je prichut nepodstatna 110 vs 150 je takový rozdíl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 (upraveno) Kdepak, u 110 je to taky burt. Nic nad 40ml nema chut To byl jen takovy stouchanec Edit: a s tim Ostravarem budu delat, ze jsem to necet Upraveno 11. srpna 2019 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 Zlatá = livanto. Fialová = arpeggio. Asi víš, ale pro sichr ? s červenym puntíkem jsou bez kofeinu. Alternativní kapsle jsem zkusil kde co, a všecko stojí za howno.Jo, vím. Však víš, že jsem nenáročný člověk, už osmým rokem nosím 115200 a stačí mi to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 Kdepak, u 110 je to taky burt. Nic nad 40ml nema chut To byl jen takovy stouchanec Edit: a s tim Ostravarem budu delat, ze jsem to necet 2:Rozumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 Dva staronové kousky a pak že se limitky nevrací https://www.nespresso.com/cz/cs/order/capsules/tribute-to-trieste?utm_source=Email&utm_medium=EM&utm_campaign=CelebrateYourFavourites&utm_cd62=B2C&utm_cd63=INT&utm_cd65=Launch&utm_cd66=Coffee&utm_id=75cb1bce-2557-445c-a5c7-ed8aa921291 https://www.nespresso.com/cz/cs/order/capsules/tribute-to-milano?utm_source=Email&utm_medium=EM&utm_campaign=CelebrateYourFavourites&utm_cd62=B2C&utm_cd63=INT&utm_cd65=Launch&utm_cd66=Coffee&utm_id=75cb1bce-2557-445c-a5c7-ed8aa9212915 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 Ty jsem měl nejraději ze všech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 Uz na me cekaji na poste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 (upraveno) Už je mám na stole edit: koupil jsem si je na 450 Kč slevičku z července za regulerní nákup ristretta Upraveno 3. září 2019 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 Už je mám na stole edit: koupil jsem si je na 450 Kč slevičku z července za regulerní nákup ristrettataky budu využívat kupon 450Kč na ně,tuším je platnej do konce září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heather7 Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 Kávu od Nespressa už nějakou dobu nepiju, ale co mě nepustilo je jejich příslušenství. Dnes mi přišly šálky z řady Touch a je to prostě paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 Ja to teda piju, protoze to je rychly a bez prace. A hlavne pac sem si to koupil a co ted s tim taky jinyho. Ale ze bych si u toho rikal, mnam to bylo dobry, to zas jako ne. Ne ze by to bylo uplne spatny, ale prijde mi to takovy bezpohlavni. No mam pres sto kapsli, tak to dopiju a pak uz asi nezaseju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 Já zas naopak. Co jsme to začli lemtat dva doky zpět, mam problém si pochutnat na kávě mimo svět Nespresso. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 Sto lidi, sto kapsli Jsem v tom rok a pul a nadseni pomalu opada. Rozhodne to nezatracuju. Jsou podniky, kde by jim Nespresso zvedlo kvalitu nasobne. Chutna mi to vic nez kafe z automatickeho espressa v praci, coz bude ale nejspis tim, co do toho kupujou...zasadne ve slevach. Ma to svy vyhody i nevyhody. Masinu za kilo to nenahradi, ale taky to kilo nestoji. Urcite to ma svy misto na svete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 Jo, zhrnul jsi to dobře U mě vítězí snadnost přípravy/obsluhy a přijatelná chuť, spolu s náklady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Chutna mi to vic nez kafe z automatickeho espressa v praci, coz bude ale nejspis tim, co do toho kupujou...zasadne ve slevach. A to ja zase v praci piju kvalitni zrno z automatu a chutna mi vic. Nespresso je je kompromis, na velkou automatickou bestii na zrnkovou kávu nemáme v kuchyni místo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Hele a jak resite pouzite kapsle? At delam co delam, vzdycky to splesnivy. Snazim se recyklovat s pytlikem z Nespressa, ale at kapsle necham schnout nebo ne, proste plisen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se