tommas4 Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Nespresso kapsle jsou navíc čistý hliník a firma má vlastní program recyklace. Nebo to aspoň tvrdí .Jo má. Objednám kapsle, sms od ppl že dojede v 10, a už v 9 mám na recepcibalík, ale recycle bag zůstal v kanclu, nestihl jsem ho tam dát. Že by lempla kurýra nějak trápilo že tam má pick up se nedá říct . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Pri tejto prilezitosti mi napadlo. Ked ta horuca para prejde cez plast a hlinik, nemozu sa z toho do kavy uvolnit aj nejake toxicke latky ?Když si představím, kolik sr... do sebe dostanu během dne v běžném jídle, tak tohle mne netrápí... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Když si představím, kolik sr... do sebe dostanu během dne v běžném jídle, tak tohle mne netrápí... :-)filozofia "zerem jedy, tak mi predsa nemoze uskodit ze navyse pijem jedy" ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Tak mě právě umřela Dolce Gusto mašina a jelikož změna je život zkusím Nespresso, když se shodujete na tom že je to dobré :-) Je tam velký rozdíl v přístrojích? Myslíš hlavně kvalitu kávy, koukám že jsou přístroje od čtyřech až po kdoví kolik tisíc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Tak samostudium z vlákna mi napovědělo že je to jedno, 19 barů a pssst :-) Jedu ho koupit, potřebuji voraz od pacienta :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Afri, zásadní rozdíl je v kapslích. Do teď si nepil kafe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Dobrý, už se těším :-) Jinak jsem už zpět a bez mašiny, v Náchodě neseženete, prý to je pro pracháče a mám si zajet do Hradce Králové, chi chi. Kolík stojí ta jedna kapsle jako, dvě kila nebo co? ;-) Objednám dnes večer přes internet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Káva je z toho fakt fajn, kapsle cca 10 kaček a je to fakt pro vrchních 10 :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 po jakém množství odvapnujete? a mam jeste dotaz zamrzlé Vám voda někdy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 po jakém množství odvapnujete? a mam jeste dotaz zamrzlé Vám voda někdy ? My tak jednou za půl roku při frekvenci 2 kávy denně. A ne, takovou zimu doma nemáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 ja prave tak 2x za rok pokud jsme v práci tak cca 18-25 kávu denně a voda jen balena za rok cca 2000 kávu to udělá a zimu máme v autě přes noc když neparkuje v teple :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 V návodu máš postup jak vypustit vodu aby v přístroji nezamrzla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 V návodu máš postup jak vypustit vodu aby v přístroji nezamrzla.To se musím podívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Tohle je v návodu pro Lattissimu (první generace s tlačítky nez dotykáče). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Dekuji vyzkousim mam 3x pixu chata, dum, Kamerove auto tak jsem si na nej zviknul ze bez kávy ani ránu :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Nějak nerozumím marketingu Nespresso v ČR. Když kouknu na jejich web, je tam pouze 1 model pro domácnosti - Zenius za 9 klacků a ten je navíc vyprodaný! Vím, že si můžu v jiných e-shopech koupit různé mašinky, ale čekal bych, že když už mě reklamou nutí si kupovat kafe přes jejich web, nabídnou i kávovary. Nechápu.Asi má holt George zimní pauzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 (upraveno) Já teda nevím, kam se koukáš, ale já vidím kávovarů plno... Edit: https://www.nespresso.com/cz/cs/coffee-maker-list-Nesp Upraveno 28. února 2016 uživatelem Tittus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 (upraveno) Aha, tak mě nějaký odkaz dovedl semhle a já přehlédl to "Business solutions" Z linku se to poznat nedalo. Tož se Jirkovi omlouvám a tobě děkuji. Upraveno 28. února 2016 uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Jsem se k tomu dokopal a zítra už se bude sosat poctivá káva jak píšete Mašinu jsem vybral podle vzhledu, vůbec nevím co to dělá a jak to dělá, tak snad jsem neudělal nějákou chybku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 To je klasický model Pixie, obsluhu zvládne i náš pes, takže se nemáš čeho bát :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se