Přejít na obsah

Nespresso

Doporučené příspěvky

Nespresso kapsle jsou navíc čistý hliník a firma má vlastní program recyklace. Nebo to aspoň tvrdí :).

Jo má. Objednám kapsle, sms od ppl že dojede v 10, a už v 9 mám na recepci

balík, ale recycle bag zůstal v kanclu, nestihl jsem ho tam dát. Že by lempla kurýra nějak trápilo že tam má pick up se nedá říct . . . :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pri tejto prilezitosti mi napadlo. Ked  ta horuca para prejde cez plast a hlinik, nemozu sa z toho do kavy uvolnit aj nejake toxicke latky ?

Když si představím, kolik sr... do sebe dostanu během dne v běžném jídle, tak tohle mne netrápí... :-)

Odkaz ke komentáři

Tak mě právě umřela Dolce Gusto mašina a jelikož změna je život zkusím Nespresso, když se shodujete na tom že je to dobré :-) Je tam velký rozdíl v přístrojích? Myslíš hlavně kvalitu kávy, koukám že jsou přístroje od čtyřech až po kdoví kolik tisíc...

Odkaz ke komentáři

Dobrý, už se těším :-) Jinak jsem už zpět a bez mašiny, v Náchodě neseženete, prý to je pro pracháče a mám si zajet do Hradce Králové, chi chi. Kolík stojí ta jedna kapsle jako, dvě kila nebo co? ;-) Objednám dnes večer přes internet..

Odkaz ke komentáři

Nějak nerozumím marketingu Nespresso v ČR. Když kouknu na jejich web, je tam pouze 1 model pro domácnosti - Zenius za 9 klacků a ten je navíc vyprodaný! Vím, že si můžu v jiných e-shopech koupit různé mašinky, ale čekal bych, že když už mě reklamou nutí si kupovat kafe přes jejich web, nabídnou i kávovary. Nechápu.

Asi má holt George zimní pauzu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...