Frantik Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Má kládu, jak blázen, bo nosí boty 47 a pije babské kafíčka. Já to jebu...Citlivá duše umělce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 Mno, rodice produkuji z delonghi, tchyne ma poctivej stroj, který i samozrejme mele kafe, no a doma mame nejaky hogofogo nespresso z tech lepších, ne ty pixie nebo krups nebo co to jsou. Ale uprimne, bialetka je bialetka, nejak se mi ta procedura vic libi a i to kafe v konecnem dusledku. Sice nespresso tvrdi, ze kapsle plni tou nejlepší kavou, ale IMHO nikdy se to nevyrovna kave, kterou si sam koupite nebo nechate dovezt z italie, nebo namelete. Na druhou stranu ty stroje vypadaji designove moc dobře, a jako domaci kavovar urcite kvalitou neurazi. Na druhou stranu nechapu kavarny, které za nekrestanske peníze nabizej nespresso z kapsli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mzhanel Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Kafe chutná lépe než z mnohem dražších strojů. Celkem překvapení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 (upraveno) Manzelka by rada daky kapsulovy...Mam toto uz par rokov a spojoknost. Kavu si vacsinou vozim, ci mi privezu. Nespresso mi je sympaticke a jedna masina pojde na chalupu..Ale ktore Nespresso vybrat? Ci je to jedno? ide len o dizajn?Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Upraveno 28. dubna 2016 uživatelem Leviathan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Je to uplně jedno, jde primárně o design a jestli chceš aby Ti to dělalo rovnou i "mléčné kávy" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Je to uplně jedno, jde primárně o design a jestli chceš aby Ti to dělalo rovnou i "mléčné kávy"JJ, AJ MILEKO BY BOLO VYHODOU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 I ked je pravda, ze v aktualnom sme cappuccino ani raz nerobili.Ja si davam do kavy rum.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 https://www.nespresso.com/cz/en/product/lattissima-touch-glam-red tady máš i na mlíko a máš v tom 2000 voucher na kapsle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 dik moc. Draha bude nadsena. Cervena sa jej hodi do kuchny:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Taky mam cervenej a druhej na cesty Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 Kdyby náhodou někdo chtěl tohoto prcka, kterej umí hodně dobrou kávičku tak napište SZ. Mladá dostala novej stroj k narozeninám. Nespresso Pixie Electric Red, původní cena 4000 Kč nyní jen 1699 Kč. Přístroj je už sice po záruce ,ale plně funkční , rád na něm kafe při převzetí uvařím :-) Jako dárek přidám Knihu a nějaké kapsle co zbyly. Převzetí možné po trase OV, OL, Brno, Praha nebo pošták. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 A kdyby to náhodou zde vadilo at to admin hodí prosim do prodeje ostatní, resp.tady mi to přišlo jako ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Pokud někdo uvažuje o koupi nového přístroje, mají teď do 12.6. na Mall.cz vouchery ke každému kávovaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Zkouším teď plnitelné kapsle do Nespressa a musím říct, že mě to docela mile překvapilo. Plně použitelné, kávu si do toho můžu dát jakou chci, ovlivnit jí i hrubostí a napěchováním a rázem je z té obyčejné mašinky zase o level vyšší stroj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Zvláštní. Já mám Nespresso, protože v absolutní čistotě a rychlosti mi to udělá relativně slušnou kávu. Tím, že si budu mlít kávu, jebat se s hrubostí, někam to přesypávat, ztrácet s tím čas, tak to všechno, co dělá Nespresso Nespressem, popírám, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 (upraveno) Ano. Nespresso je pro lenochy s relativně malou spotřebou. Pro mě tedy ideál. Upraveno 6. června 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Zvláštní. Já mám Nespresso, protože v absolutní čistotě a rychlosti mi to udělá relativně slušnou kávu. Tím, že si budu mlít kávu, jebat se s hrubostí, někam to přesypávat, ztrácet s tím čas, tak to všechno, co dělá Nespresso Nespressem, popírám, ne? Máš naprostou pravdu a i já na Nespressu standardně jedu v originálních kapslích právě kvůli tomu, že jsem lenoch a nechci se s ničím patlat, ale toto je spíš taková zkouška, co všechno ta mašinka zvládne, repsektive jak obstojí a mile mě překvapuje.Do pákovky je to samozřejmě daleko, ale rozhodně nemůžu říct, že by to bylo nějak špatné, takže za mě Nespresso obstálo. Jinak co se týče toho pachtění s tím, dovedu si asi i představit, že bych si naplnil určitý počet kapslí dopředu a pak už jel klasicky jako s origo, takže defakto bez práce, respektive práce jen jednou za čas, takže pořád jednodušší, než pákovka...No uvidíme, jestli mě to chytne, nebo ne. Jak jsem psal, teď je to zatím o zkoušení tak nějak ze zvědavosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Jakou jsi z toho dostal cremu a kolik g kávy jsi dal do kapsle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Mě se ta myšlenka líbí, otázka je jak dlouho vydrží ta namletá káva čerstvá... spíš hodiny než dny řekl bych... Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 čerstvě namletá káva si udrží maximální aroma 15 minut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se