Přejít na obsah

Nespresso

Doporučené příspěvky

Ohoho, nejakí ste tu nedotkliví - ja som s hipsterskými kaviarňami nezačal. Ani som nikde nepísal, že jediná chuť v káve má byť kyslosť. Svoje miesto tam ale má a mne už káva bez stopy acidity väčšinou nechutí a beriem ju potom len ako prostriedok dopravy kofeinu do tela. Žiadna z nespresso káv, čo som vyskúšal žiaľ ani kúsok acidity nemá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pak bych pro Tebe měl zaručený recept. Perfektně kyselé břečkoidní hipster friendly kafe dostaneš z mašiny, pokud po odvápnění stroj pořádně nepropláchneš. Neboj se, jdi do toho, a pak napiš recenzi. Třeba tu chuť kávy oceníš ......

Odkaz ke komentáři

lostekos: To máš pravdu, jen jsi to naznačil a teď se bude slovíčkařit :D Mno nic, tipy na výbornou kyselou kávu jsi tady dostal, tak můžeš využít dle libosti :D Ať se jen nedohadujeme, Nespresso má i kyselé kapsle, zkus Rosabaya, nebo Roma a taky jak jsem již psal, dělají se i plnitelné kapsle a do těch si můžeš dát cokoliv si zamaneš.

Odkaz ke komentáři

Už jsem to tady i psal, používám jedonrázové kapsle Capsul in, je jich 100ks v balení a stojí něco kolem 300 Kč. Nespressem jsem jich prohnal už tak 500 a naprosto bez problémů. Jediné co, tak je potřeba zvolit správnou hrubost mletí, ale to je ve výsledku potřeba u jakéhokoliv kávovaru, když chce mít člověk ideální výsledek, takže to žádná překážka není. Samozřejmě z Nespressa neudělám totéž, co z páky/automatu (prostě plnohodnotné mašiny), ale to je předem jasné. Každopádně za mě naprosto v pohodě, nemám s kapslemi sebemenší problém/zádrhel.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

V kanclu máme novou mašinu, která jede na tyhle kapsle: 

UK-8524-quickViewMediaFormat.png

Ráda bych prubla nějaké další příchutě (ideálně origin), než které máme k dispozici (proč nám tam cpou decaf třeba vážně nepochopím ;) ). Nenarazili jste na ně někde?

Odkaz ke komentáři

V kanclu máme novou mašinu, která jede na tyhle kapsle: 

Ráda bych prubla nějaké další příchutě (ideálně origin), než které máme k dispozici (proč nám tam cpou decaf třeba vážně nepochopím ;) ). Nenarazili jste na ně někde?

Tohle nikde nekoupíš, je to jen do firemních mašin, aby to hejlové nekradli. Piju to už několik let, nejradší mám šedostříbrné Ristretto.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Tohle nikde nekoupíš, je to jen do firemních mašin, aby to hejlové nekradli. Piju to už několik let, nejradší mám šedostříbrné Ristretto.

tohle se strká i do velkejch strojů v hospodě ... sem to měl v putyce .... se to tam dycky nějak vzpříčilo a byl sem nasranej .... tak sem vo pětikorunu zdražil .... tak na hodinu

Odkaz ke komentáři

Musím udělat nějakou srovnávačku. Trochu mě rozčiluje, že se to musí platit kartou po jedné kapsli a ten automat na tebe u toho ještě mluví, radši bych koupila třeba padesát kousků a měla klid ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...