lostekos Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Ohoho, nejakí ste tu nedotkliví - ja som s hipsterskými kaviarňami nezačal. Ani som nikde nepísal, že jediná chuť v káve má byť kyslosť. Svoje miesto tam ale má a mne už káva bez stopy acidity väčšinou nechutí a beriem ju potom len ako prostriedok dopravy kofeinu do tela. Žiadna z nespresso káv, čo som vyskúšal žiaľ ani kúsok acidity nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Pak bych pro Tebe měl zaručený recept. Perfektně kyselé břečkoidní hipster friendly kafe dostaneš z mašiny, pokud po odvápnění stroj pořádně nepropláchneš. Neboj se, jdi do toho, a pak napiš recenzi. Třeba tu chuť kávy oceníš ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 lostekos: To máš pravdu, jen jsi to naznačil a teď se bude slovíčkařit Mno nic, tipy na výbornou kyselou kávu jsi tady dostal, tak můžeš využít dle libosti Ať se jen nedohadujeme, Nespresso má i kyselé kapsle, zkus Rosabaya, nebo Roma a taky jak jsem již psal, dělají se i plnitelné kapsle a do těch si můžeš dát cokoliv si zamaneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostekos Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Na tie plniteľné som nečítal príliš dobré recenzie - máš s tým dobré skúsenosti? Káva v originál kapsliach je zrejme namletá nejakým špeciálnym spôsobom, ktorý perfektne funguje s ich mašinami. Viz napr. tento blog: http://www.jimseven.com/2015/05/21/an-analysis-of-nespresso-part-i/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Už jsem to tady i psal, používám jedonrázové kapsle Capsul in, je jich 100ks v balení a stojí něco kolem 300 Kč. Nespressem jsem jich prohnal už tak 500 a naprosto bez problémů. Jediné co, tak je potřeba zvolit správnou hrubost mletí, ale to je ve výsledku potřeba u jakéhokoliv kávovaru, když chce mít člověk ideální výsledek, takže to žádná překážka není. Samozřejmě z Nespressa neudělám totéž, co z páky/automatu (prostě plnohodnotné mašiny), ale to je předem jasné. Každopádně za mě naprosto v pohodě, nemám s kapslemi sebemenší problém/zádrhel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Objednal jsem na zkoušku 2 balení nové limitky Barista Corto a velké překvapení,budu muset přiobjednat dokud je https://www.nespresso.com/cz/cs/order/capsules/barista-corto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Ja koupil dve stangle a prijde mi to jako slusnej humus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Ja koupil dve stangle a prijde mi to jako slusnej humus.já to měl takto s Cubania limitkou,ale ta nová nám chutná hafo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Vzal jsem dneska jednu tubu Scuro. Taxem zvědav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 do 15.10 akce na limitkuhttp://www.nesspress.davidajakub.cz/sendpress/email/?sid=NTUzNzc&eid=NzIx&utm_medium=email&utm_source=sendpress&utm_campaign Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 na Chodově otevřená nová prodejna Nepsresso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Včera sem tam byl a nechal sem tam ňákou kačku a konečně sem ochutnal Barista Corto a chutná mi dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A_J Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 V kanclu máme novou mašinu, která jede na tyhle kapsle: Ráda bych prubla nějaké další příchutě (ideálně origin), než které máme k dispozici (proč nám tam cpou decaf třeba vážně nepochopím ). Nenarazili jste na ně někde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Včera sem tam byl a nechal sem tam ňákou kačku a konečně sem ochutnal Barista Corto a chutná mi dostto i nám,včera mi dorazilo 10 balení s knížkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 V kanclu máme novou mašinu, která jede na tyhle kapsle: Ráda bych prubla nějaké další příchutě (ideálně origin), než které máme k dispozici (proč nám tam cpou decaf třeba vážně nepochopím ). Nenarazili jste na ně někde?Tohle nikde nekoupíš, je to jen do firemních mašin, aby to hejlové nekradli. Piju to už několik let, nejradší mám šedostříbrné Ristretto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Tohle nikde nekoupíš, je to jen do firemních mašin, aby to hejlové nekradli. Piju to už několik let, nejradší mám šedostříbrné Ristretto.tohle se strká i do velkejch strojů v hospodě ... sem to měl v putyce .... se to tam dycky nějak vzpříčilo a byl sem nasranej .... tak sem vo pětikorunu zdražil .... tak na hodinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A_J Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Tohle nikde nekoupíš, je to jen do firemních mašin, aby to hejlové nekradli. Piju to už několik let, nejradší mám šedostříbrné Ristretto. Musím udělat nějakou srovnávačku. Trochu mě rozčiluje, že se to musí platit kartou po jedné kapsli a ten automat na tebe u toho ještě mluví, radši bych koupila třeba padesát kousků a měla klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 to i nám,včera mi dorazilo 10 balení s knížkouJe v tý knížce něco? sem chtěl na slečnu zapůsobit, aby mi v butiku dala i knížku, ale prej že je tam nemaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Je v tý knížce něco? sem chtěl na slečnu zapůsobit, aby mi v butiku dala i knížku, ale prej že je tam nemajvcelku ani ne,nějaké recepty že všech druhů to je to jediný zajímavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Kdo chce opičku, musí mít i na banány kapsle660,- za dvě štangle by při mojí spotřebě kafe teda pěkně hnulo rozpočtem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se