Přejít na obsah

Nespresso

Doporučené příspěvky

já objednával přes internet jako vždy, butik poblíž mě nikde není :-)

Jinak, jako espresso je Naora jak jsem již psal mírně kyselejší, což se rapidně změní, když se udělá jako Lungo, pak je vyrovnaná, velmi jemná a hodně dobrá. Momentálně můj favorit - doobjednám určitě :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Tak jsem si pročetl toto vlákno a dostal jsem potřebu si také jeden přístroj zakoupit. Zatím jsem si včera zašel do Paříšský jenom na ochutnávku a nějaké info, ale jsem dost nahlodanej. Mimochodem krámek to je velice příjemnej z dobrou obsluhou. A kafe dělaj taky dobrý :thumbsup_anim:

Dal jsem si nejaké bez kofeinu a chutnalo perfektně. Ale jak tady píšete. Chce to vyzkoušet všechno a uvidím co mi sedne.

Odkaz ke komentáři

Zakoupil jsem novej stroj Lattissima v bile, aby mi ladil k nove drozce. Bezchybne slouzici Essenzu jsem vylestil a pustil do sveta, ale skoncila v ramci fora, takze vlastne zustala v rodine. Vlastne zustala v rodine jako takove. :-) Taky jsem musel doplnit zasobu kapsli, takze docela zasek v penezence, ale neda se nic delat, kazda radost neco stoji. Zase mam na pul roku pokoj.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

To si pis, ze bude. Mam to mnohokrat vyzkousene.

"..The aluminum capsules produced by Nespresso are filled with coffee grounds shortly after the beans are ground, and are then sealed. Nespresso promises a high quality flavor when they limit the expiration date of Nespresso capsules to up to 9 months from the roasting stage..."

Odkaz ke komentáři

Hlásím se do klubu. Díky blahosklonnosti místního člena a familymembera jsem se stal rovněž nespressitou.

No a za chvíli dorazí z pátého patra další chronomátoha testovat. Já už si dneska nedám, bo jsem měl už dvě a hercna by to nemusela pobrat...

Stále jsem v procesu hledání, jak co do chutí, tak velikostí objemů. Ale já to vychátám.

Odkaz ke komentáři

Děkuji tímto nejmenovanému kolegovi tady z fora za pomoc a už taky popíjíme Nespresso (konkrétně z mašinky CitiZ + Milk).

Zatím mi nejvíc vyhovuje asi Arpeggio, Naora a Dulcao...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...