MarcelG Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 já objednával přes internet jako vždy, butik poblíž mě nikde není :-) Jinak, jako espresso je Naora jak jsem již psal mírně kyselejší, což se rapidně změní, když se udělá jako Lungo, pak je vyrovnaná, velmi jemná a hodně dobrá. Momentálně můj favorit - doobjednám určitě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 naora je fajn.. taková jemná, pohlazení.... :-).., jinak v linz je normálně na buticích, cena 4,20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 Včera jsem bral Naoru v Pařížské, v butiku ji mají. Jen jsem ještě neochutnal, tašku s nákupem jsem nechal ráno doma a kávovar je v kanceláři :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 Prosvihl jsem vcera otviracku v butiku na videnskych prikopech, tak mi mila kolegyne pribalila na cestu 4 vzorecky Naory. Rano si dam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Tak jsem si pročetl toto vlákno a dostal jsem potřebu si také jeden přístroj zakoupit. Zatím jsem si včera zašel do Paříšský jenom na ochutnávku a nějaké info, ale jsem dost nahlodanej. Mimochodem krámek to je velice příjemnej z dobrou obsluhou. A kafe dělaj taky dobrý Dal jsem si nejaké bez kofeinu a chutnalo perfektně. Ale jak tady píšete. Chce to vyzkoušet všechno a uvidím co mi sedne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Jen bych chtěl připomenout, že má nabídka stále platí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Jen bych chtěl připomenout, že má nabídka stále platí Jaká nabídka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Jaká nabídka? KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Ahaaa, děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 (upraveno) Zakoupil jsem novej stroj Lattissima v bile, aby mi ladil k nove drozce. Bezchybne slouzici Essenzu jsem vylestil a pustil do sveta, ale skoncila v ramci fora, takze vlastne zustala v rodine. Vlastne zustala v rodine jako takove. :-) Taky jsem musel doplnit zasobu kapsli, takze docela zasek v penezence, ale neda se nic delat, kazda radost neco stoji. Zase mam na pul roku pokoj. Upraveno 25. dubna 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 by mě zajímalo, jak djouho tak vydjží kafe v kapsli, než "chytne lyšku".... bo, i když je to ve vakuu... nějaký datumy spotjeby... nevjeřím, že to kafe bude za půl joku/jok chutnat stejně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 To si pis, ze bude. Mam to mnohokrat vyzkousene. "..The aluminum capsules produced by Nespresso are filled with coffee grounds shortly after the beans are ground, and are then sealed. Nespresso promises a high quality flavor when they limit the expiration date of Nespresso capsules to up to 9 months from the roasting stage..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Hlásím se do klubu. Díky blahosklonnosti místního člena a familymembera jsem se stal rovněž nespressitou.No a za chvíli dorazí z pátého patra další chronomátoha testovat. Já už si dneska nedám, bo jsem měl už dvě a hercna by to nemusela pobrat...Stále jsem v procesu hledání, jak co do chutí, tak velikostí objemů. Ale já to vychátám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Děkuji tímto nejmenovanému kolegovi tady z fora za pomoc a už taky popíjíme Nespresso (konkrétně z mašinky CitiZ + Milk).Zatím mi nejvíc vyhovuje asi Arpeggio, Naora a Dulcao... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Tome tak ať ti chutná a jsem rád, že jsi spokojený jak s průběhem nákupu tak i s přístrojem samotným..sám po něm taky pokukuju ale oproti automatu by mi asi neobstál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 dnes omega kazaar professional 0019.045.26.004.020012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 Kdyby nekdo mel nejake prebytky modelu Kazaar, tak koupim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas Havran Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Panove, jaky mate nazor na coffeeduck system, re-plnitelnych kapsli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2012 Zajímavá akce GE - 352 kapslí ke kávovaru zdarma při platbě Bene+ kartouhttp://forum.finexpert.e15.cz/viewtopic.php?f=326&t=1166865 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 4. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2012 Zajímavá akce GE - 352 kapslí ke kávovaru zdarma při platbě Bene+ kartou http://forum.finexpert.e15.cz/viewtopic.php?f=326&t=1166865 Patriku akce super, ale co to má společného s Nespressem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se