Onisau Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2012 Mě se líbí moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2012 (upraveno) Jsou velmi povedené,jen by mne zajímaly podrobnosti,odkaz zde http://www.tz-uk.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=183042&st=0&sk=t&sd=a&start=30 Zdroj: TZ-UKDíky za objasnění,myslel jsem,že se to nějak hýbe,tyky se mi zdálo,že to nějak stagnuje. Upraveno 10. března 2012 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2012 Jen se zeptám,jak to nakonec dopadlo s tímto projektem a jaká nakonec byla cena?Jsou to jedny z mála hranatých hodinek které se mi opravdu líbí.Nějak vládnu špatnou angličtinou /nebo spíš nevládnu/ Díky No, přesný termín ani cena určená není. Rychle jsem to vlákno proletěl. Myslím, že tam byla zmínka, že z daňových důvodů hodinky neuvede dřív než 1. dubna 2012. Jinak hodinky jsou to moc hezké. Cenu členové fóra odhadovali na méně než 600 GBP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2012 Jen se zeptám,jak to nakonec dopadlo s tímto projektem a jaká nakonec byla cena?Jsou to jedny z mála hranatých hodinek které se mi opravdu líbí.Nějak vládnu špatnou angličtinou /nebo spíš nevládnu/ Díky este stale nie su v predaji.. viac info zial nemam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 (upraveno) Přidám ještě link na vlákno CAF Update z fóra TZ-UK. Snad to nebude vadit, že je tu link od konkurence. Upraveno 11. března 2012 uživatelem knihomol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 Tak prý mají být zítra "na krámě" Nějak nepoznávám, co je v tom za werk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 Tak jsem se konečně dočkal ..... Právě zjišťuju další info od Eddieho Platse. Zatím vím toto: Back in 2003 I started a project to produce the Czech Air Force Watch, which some of you may remember. For various reasons, some technical and some the availability of a suitable movement (or lack of), the project was shelved, revived, shelved again and finally, the watch has been made and will be launched on 17 April 2012. It can't be seen on the website until tomorrow but you can see a couple of short videos on Youtube at Pokud někdo víte více, dávejte prosím další informace do tohoto vlákna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 Tak prý mají být zítra "na krámě" Nějak nepoznávám, co je v tom za werk. werk tam bude nejaky AS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 Budou stát 385 Liber. Eddieho jsem tak dlouho otravoval, až mi poslat tu stránku se specifikací: ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 Víte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 Víte Co se ti nezdá, chceš mě zastřelit? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 Objednáno, cena s poštou 410 GBP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 (upraveno) Objednáno, cena s poštou 410 GBP Je tu někdo, kdo bude objednávat a byl by ocoten objednat i jedny pro mě? Nejsem schopen platby do zahraničí a jsem ochoten zaplatit celé poštovné (předpoklám, že za dvoje hodinky budou účtovat jen jedno). EDIT: Tak nic, už jsem to pořešil s Eddiem a budu platit z účtu na účet. Upraveno 17. dubna 2012 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 Gratulace Víte,opravdu se mi líbí,doufám,že je brzo uvidím na živo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 osobne som na ne moc zvedavy, hlavne som zvedavy aka bude lumi a popripade ake bude kvalitativne prevedenie lunety. skoda, ak by tam dal ED 100m WR tak by som nad nimi mozno aj rozmyslal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 Nemo bude hotovej a teď tohle Já je dlouho sleduji, moc se mi líbí, ale proč je to všechno najednou??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 Dočasně nejdou objednat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 Nevím jestli tě mám za ten link zastřelit nebo ti děkovat Ále jinak, pochvala to byla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 Nevím jestli tě mám za ten link zastřelit nebo ti děkovat Ále jinak, pochvala to byla... K tomuhle se bez výčitek přidávám:smile_anim:. Mlčenlivě jsem hltal obrázky a odkazy a rozhodl se, že tenhle kousek musím mít. Takže jdu šetřit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 Dočasně nejdou objednat... ci uz nebudu vypredane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se