tombed Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2012 kua tady jsem se ještě nevecpal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rudykopalsson Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2012 kua tady jsem se ještě nevecpal sou parádní, šilhám po nich už dlouho
Návštěvník eleven Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Takhle mi to včera svítilo :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Kup k nim povodny dizajn - waffle strap - tento je moc vyrazny. tie moje byvale tu na nom najdes raz dva, a nazivo je to este uplne iny level
Solverino Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 tak já taky přidám jednu fotku... Kdyby měl někdo volný SRPy, nejlépe na gumě, sem s nima! Beru! Jsou krááásný!
tombed Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Kup k nim povodny dizajn - waffle strap - tento je moc vyrazny. tie moje byvale tu na nom najdes raz dva, a nazivo je to este uplne iny levelmám to v plánu, ale než to bude, musím se spokojit s gumou od MM, abych je měl na čem nosit, waffle je aspoň na krajích
ondra.palas Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ondra.palas Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2012 (upraveno) To instant: chtěl jsem trochu "zvýraznit" ty skvělý zoubky na lunetě. Jinak je fotka technicky mizerná. Edit: a protože jsem na nože dost ujetej, furt je zkouším nějak s hodinkama nějak kombinovat Upraveno 11. srpna 2012 uživatelem ondra.palas
Peta-Biker Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2012 myslím, že spíše instant chtěl zdrůraznit japan knife a swiss watch a nebo naopak? .-)
Michal_R Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2012 Tak take jedny SKX007... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vraby Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2012 blau sumo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Peta-Biker Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 (upraveno) Klasiku největší - 6309-7040 v exkluzivním stavu. Vše funkční,korunka šroubovací, luneta obousměrně otáčející se, mám z nich fakt radost. (září 1981) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. září 2012 uživatelem Peta-Biker
skypi Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Super.To pouzdro proste nema chybu. Kdyby dostali rozum a udelali retro-edici, tak jim urvou (urvem :-) )ruce.
Peta-Biker Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Původem jsou od jednoho zdejšího člena, ale jinak jsou od loyswatche, což je největší borec na restauraci potápek od Seika. 6309 - chodí okolo 300USD
shag Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Rolex vs. SeikoNo tak on to je fake Rolex vs. origo Seiko... takze nevim, nejak to nedokazu brat vazne
Peta-Biker Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Odesláno 25. září 2012 (upraveno) No tak on to je fake Rolex vs. origo Seiko... takze nevim, nejak to nedokazu brat vazne Taky všechno prozradíš. Upraveno 25. září 2012 uživatelem Peta-Biker
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se