tombed Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 kua tady jsem se ještě nevecpal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 kua tady jsem se ještě nevecpal sou parádní, šilhám po nich už dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník eleven Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2012 Takhle mi to včera svítilo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2012 Kup k nim povodny dizajn - waffle strap - tento je moc vyrazny. tie moje byvale tu na nom najdes raz dva, a nazivo je to este uplne iny level Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Solverino Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2012 tak já taky přidám jednu fotku... Kdyby měl někdo volný SRPy, nejlépe na gumě, sem s nima! Beru! Jsou krááásný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2012 Kup k nim povodny dizajn - waffle strap - tento je moc vyrazny. tie moje byvale tu na nom najdes raz dva, a nazivo je to este uplne iny levelmám to v plánu, ale než to bude, musím se spokojit s gumou od MM, abych je měl na čem nosit, waffle je aspoň na krajích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 s tym nozikom si to fakt potento.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 (upraveno) To instant: chtěl jsem trochu "zvýraznit" ty skvělý zoubky na lunetě. Jinak je fotka technicky mizerná. Edit: a protože jsem na nože dost ujetej, furt je zkouším nějak s hodinkama nějak kombinovat Upraveno 11. srpna 2012 uživatelem ondra.palas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 myslím, že spíše instant chtěl zdrůraznit japan knife a swiss watch a nebo naopak? .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal_R Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Tak take jedny SKX007... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 blau sumo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 (upraveno) Klasiku největší - 6309-7040 v exkluzivním stavu. Vše funkční,korunka šroubovací, luneta obousměrně otáčející se, mám z nich fakt radost. (září 1981) Upraveno 23. září 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 Peťo fakt krásný, kde jsi je koupil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skypi Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 Super.To pouzdro proste nema chybu. Kdyby dostali rozum a udelali retro-edici, tak jim urvou (urvem :-) )ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 Původem jsou od jednoho zdejšího člena, ale jinak jsou od loyswatche, což je největší borec na restauraci potápek od Seika. 6309 - chodí okolo 300USD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2012 Rolex vs. Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2012 Rolex vs. SeikoNo tak on to je fake Rolex vs. origo Seiko... takze nevim, nejak to nedokazu brat vazne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 (upraveno) No tak on to je fake Rolex vs. origo Seiko... takze nevim, nejak to nedokazu brat vazne Taky všechno prozradíš. Upraveno 25. září 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se