Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

-

diky! a jeste jeden dotaz. narozdil hodinek vyse na fotce maji ty z odkazu na ebay stribrnou lunetu, mam tomu rozumet tak ze u tohoto modelu lze luneta menit?

Existuje viacero variantov, tuto na Amazone je ten s ciernou lunetou.

• Odpovědi 1,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

zdravim. 

smim se optat, co presne je to za model? vypadaji bajecne....

diky za odpoved, F

Taky zdravím,

Seiko tuna sbbn 015

edit: tak pozdě

Upraveno uživatelem CEGY
Odesláno

diky za informace! radim tyto hodinky do kategorie "must have"! :)

Este potom je aj uplne celocierny variant. Pozri aj tie, ci sa nebudu este viac pacit.

Odesláno

Jůůů přijel barvený cirkus ! :D Pěkný řemen, moc pěkný. To máš 24->22mm ? Mám na nich 24mm po celé délce a nefunguje to.

Odesláno

Tah k nim nemám, ale průběžně hledám, tak kdyby někdo takový nabízel, sem s ním. Na hadru je nosím, trikolora jim sluší.

Nádhera. Jen bych si je představoval spíš na tahu nebo hadru.

7002 se mi líbí asi víc než SKX007/9. Na těch furt nemůžu strávit lumi na špatné straně vteřinovky.

Odesláno

Trochu mi vadí ta mezera mezi řemenem a pouzdrem :)

Bych toho využil na něco užitečného a strčil tam třeba krabičku tiktaku, ať jsou po ruce.

Odesláno

To byses musel hodne snazit. Koukam na tu skviru a ani jeden tiktak by se tam nevesel :-) Ta fotka je fakt divna.

Bych toho využil na něco užitečného a strčil tam třeba krabičku tiktaku, ať jsou po ruce.

Odesláno

Hm máš pravdu, takhle z fotky to vypadá, že k té sumo modré jdou jen ty tmavší fleky na řemínku... Já jsem měl modrý Isofrane a ta barva k hodinkám seděla skvěle.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...