MarosRy Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 -diky! a jeste jeden dotaz. narozdil hodinek vyse na fotce maji ty z odkazu na ebay stribrnou lunetu, mam tomu rozumet tak ze u tohoto modelu lze luneta menit?Existuje viacero variantov, tuto na Amazone je ten s ciernou lunetou.
MDMA Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 diky za informace! radim tyto hodinky do kategorie "must have"!
CEGY Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 (upraveno) zdravim. smim se optat, co presne je to za model? vypadaji bajecne.... diky za odpoved, FTaky zdravím, Seiko tuna sbbn 015 edit: tak pozdě Upraveno 6. prosince 2014 uživatelem CEGY
MarosRy Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 diky za informace! radim tyto hodinky do kategorie "must have"! Este potom je aj uplne celocierny variant. Pozri aj tie, ci sa nebudu este viac pacit.
Jiribartl Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 . . . už se těším, jak je potopím, zatím ale na zimním obutí, focené mobilem při nedostatku světla v koupelně.
ggrand Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 Jůůů přijel barvený cirkus ! Pěkný řemen, moc pěkný. To máš 24->22mm ? Mám na nich 24mm po celé délce a nefunguje to.
Jiribartl Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 24 po celé délce, origo guma se mi díky délce blbě vejde pod zimní bundu.
patprom Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Tah k nim nemám, ale průběžně hledám, tak kdyby někdo takový nabízel, sem s ním. Na hadru je nosím, trikolora jim sluší. Nádhera. Jen bych si je představoval spíš na tahu nebo hadru.7002 se mi líbí asi víc než SKX007/9. Na těch furt nemůžu strávit lumi na špatné straně vteřinovky.
patprom Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Dneska Sumo na modrém žralokovi :-)
wizard-ov Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Super řemen, k SBDC003 by byl úplně ideální.
Jörg8X Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Trochu mi vadí ta mezera mezi řemenem a pouzdrem
patprom Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Na fotce vypada fakt velka, ale ve skutecnosti je to uplne v pohode Trochu mi vadí ta mezera mezi řemenem a pouzdrem
CEGY Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Trochu mi vadí ta mezera mezi řemenem a pouzdrem Bych toho využil na něco užitečného a strčil tam třeba krabičku tiktaku, ať jsou po ruce.
patprom Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 To byses musel hodne snazit. Koukam na tu skviru a ani jeden tiktak by se tam nevesel :-) Ta fotka je fakt divna. Bych toho využil na něco užitečného a strčil tam třeba krabičku tiktaku, ať jsou po ruce.
Radik Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Nevím nevím - zkouším si to vedle nich, ale nějak mi to k nim nesedí. Pro mě k SBDC003 snad jedině ten tah... Super řemen, k SBDC003 by byl úplně ideální.
wizard-ov Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Hm máš pravdu, takhle z fotky to vypadá, že k té sumo modré jdou jen ty tmavší fleky na řemínku... Já jsem měl modrý Isofrane a ta barva k hodinkám seděla skvěle.
CEGY Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 (upraveno) Tuna Upraveno 9. prosince 2014 uživatelem CEGY
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se