EpsteinBarr Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 Kua chlapi, po veceroch urcite prevadzkujete nejake samanske obrady na ziskanie Seiko pozitivnych obeti...ci co... Chumpus: +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 Dovolim si nieco pridat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Taky přispěju svou troškou do mlýna. Foceno dnes na procházce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Dovolim si nieco pridat Kurna chlapi za kolik se daji ty MM sehnat??? Neco mi vrta v kebuli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 12. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Kurna chlapi za kolik se daji ty MM sehnat??? Neco mi vrta v kebuli... Zkus napřed trochu hledat Cenu určitě najdeš velmi rychle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Kurna chlapi za kolik se daji ty MM sehnat??? Neco mi vrta v kebuli... seikocenter.fr cena 1999,- Eur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Tak taky přispěju svou troškou do pranice: Seiko 7002, fialky. Jak jsem je na e-bay viděl, tak jsem neodolal. Byly na originál Seiko gumě, ale ta mi nějak plandala, tak jsem k nim dokoupil pěknej plnej Jubilee a podle mě na to, že jim bude za pár let dvacet, tak vypadaj dost dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
groula Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 koupil sem si nepatrně lepší fotoaparát, tak snad budou nepatrně lepší fotky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 Ta první nemá chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 koupil sem si nepatrně lepší fotoaparát, tak snad budou nepatrně lepší fotky :-) si řikám pořád - černý monstra prostě ničím nenahradíš. začíná se mi po nich stejskat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
groula Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 Tak ještě jedna upravená v gimpu.Poslední dobou se mi monstra jenom nečinně válely ve vypnutym vrtiči, nicméně mám pocit, že je ještě chvilku ponosim.sou prostě božííííííí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 groula Když už jsi v tom upravování, tak bys mohl i velikost. Povolený max. rozměr je 1000px na šířku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
groula Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 (upraveno) groula Když už jsi v tom upravování, tak bys mohl i velikost. Povolený max. rozměr je 1000px na šířku. Tak to mě mrzí, já sem to dal schválně 1680x1050 aby se to dalo použít jako pozadí do kompu. Omlouvám se PS: kdyby někdo chtěl, tak ta první fotečka v rozměru 1680x1050 je tady: http://groula.org/download/seiko_monster_1680_1050.jpg a ta druhá tady: http://groula.org/download/seiko_monster_zrcadlo_otocene_platno_A_1680_1050.jpg Snad je to takhle již v pořádku. Ještě jednou se omlouvám za předchozí obrázky. Upraveno 19. února 2012 uživatelem groula Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 nieco fotim a kedze to neviem tak sa tesim aj z tohto pokusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 a este jedna: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 5. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2012 moja divers dvojka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2012 Zajímavá kombinace Zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 "Army" černoušci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 Dneska sem si vyzvedl od hodináře Monstery, už se safírem Tloušťka na prostředku 5mm a na bocích 3mm (původní má 3mm). Sem z toho nadšenej. Snad je vidět ten krásně modrej AR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se