DavidLC Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července před 8 hodinami, Moty napsal: Já mám taky nízký tep. v noci i pod 40, koupil sem tehdy kvůli tomu apple watche, ukázal doktorce data z noci a z kola a byla v klidu, tak sme to přestal řešit Jj, holter mi to taky ukazoval 35+ v noci, pak jsem šlapal v nemocnici a dostal jsem se na 130, tak asi o.k. Jen mi teď přijde, že jsem víc unavený a asi to teda bude stáří a lenora Nedávno jsem si podpřel oči v hospodě (čekání na oběd, střízlivý) a probralo mě bouchnutí talíře, tak nevím jestli jsem usnul, nebo omdlel No nic, nebudu teda hypochondr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července před 8 hodinami, baracuda napsal: Používám náramek Fitbit inspire 3. Solidní přesnost údajů, baterie vydrží několik dní, velikost v pohodě, apka bez problémů. Jako levné zařízení pro sledování zdravotních metrik a používání v " pasivním" režimu, kdy ho prostě jen nosím, nic po mě nechce a když chci tak se podívám na údaje co mi naměřil je to za mě super volba. Moc dalších funkcí od něj, ale nečekej. Díky, to je asi to co bych když tak zkusil, proberu to ještě u doktora, ať neplaším. Já koukal na Huawey watch D, to je i s tlakoměrem, ale je to velký a hodinky z ruky nedám, tak nevím jestli by mě to neštval dřív než bych si zvykl a desítka v háji. Tohle je menší, takový náramek. Každopádně děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baracuda Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července Není zač. Já bych asi s ničím větším než je ten náramek nedokázal pohodlně spát. Ale to bude mít asi každý jinak. Dobře vyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července Před hodinou, baracuda napsal: Není zač. Já bych asi s ničím větším než je ten náramek nedokázal pohodlně spát. Ale to bude mít asi každý jinak. Dobře vyber No právě, já sundávám i hodinky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července Na naramok si zvyknes velmi rychlo, aj pocas spanku, neboj sa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července (upraveno) Obávám se že přesnost těchto náramků je asi jako u lacineho alkohotesteru Něco ukáží ale moc bych se na to nespolehl. Přitom mám Samsung, ale beru ho s rezervou Rozdíly mezi ním a kvalitním oxy a pulze metrem jsou nezanedbatelné Upraveno 8. července uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července před 2 hodinami, Harwey napsal: Na naramok si zvyknes velmi rychlo, aj pocas spanku, neboj sa. Už jsem se lekl, že píšeš na náramky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července před 1 hodinou, Conrad napsal: Obávám se že přesnost těchto náramků je asi jako u lacineho alkohotesteru Něco ukáží ale moc bych se na to nespolehl. Přitom mám Samsung, ale beru ho s rezervou Rozdíly mezi ním a kvalitním oxy a pulze metrem jsou nezanedbatelné Jasný, abych pak nebyl ještě víc rozhozenej... nechat to na doktory a neřešit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července před 6 hodinami, DavidLC napsal: Jasný, abych pak nebyl ještě víc rozhozenej... nechat to na doktory a neřešit.... A co oura ring? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baracuda Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července Oura ring si myslím je super řešení, ale je tam poměrně vysoká cena a nutnost platit paušál. Jinak tady borec testuje přesnost těchto zařízení: https://youtube.com/@thequantifiedscientist?si=O6RSsl7HyZYPGyxO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července před 10 hodinami, Moty napsal: A co oura ring? To bych asi nedal, nemám ani snubák Okouknu ten menší náramek a pokecám s doktorem. Dá mi prášky na nervy a bude to Ale díky za nápady všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července Na fšechny problémy dva Lexauriny a zapít deci rumu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července před 8 hodinami, bohus76 napsal: Na fšechny problémy dva Lexauriny a zapít deci rumu Když dva, tak dvě deci, ať je to sichr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července a rovnou se napsat na čekačku na transplantaci jater Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července před 10 hodinami, Jehlan napsal: a rovnou se napsat na čekačku na transplantaci jater Tss, jsem chabrus na srdce, játra, jedna ledvina, blbá krev, blbě vidím i slyším, to je na totální repas Nebo rozebrat a pak přeleštit, no nevím jestli Onyx nebo Koscom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července před 24 minutami, DavidLC napsal: ... Nebo rozebrat a pak přeleštit, no nevím jestli Onyx nebo Koscom A potom sa objavíš v inzercii s popisom "ještě s fóliemi" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července před 40 minutami, DavidLC napsal: Nebo rozebrat a pak přeleštit, no nevím jestli Onyx nebo Koscom Takovou službu by jsem bral taky. Hodinář + doktor. Ještě automechanik a svatá trojice je komplet. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července před 23 minutami, McStinger napsal: A potom sa objavíš v inzercii s popisom "ještě s fóliemi" Spíš daruji za odvoz kdyby to psala žena 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července před 2 hodinami, DavidLC napsal: Spíš daruji za odvoz kdyby to psala žena Zalezi, jak by ta zena byla "hodna" . Bo jinak by tam bylo "daruji do dobrych rukou" :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července Před hodinou, Xenomorfus napsal: Zalezi, jak by ta zena byla "hodna" . Bo jinak by tam bylo "daruji do dobrych rukou" :-D. tak hlavně že mě nepřiváže v lese ke stromu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se