Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 27. 2. 2026 v 14:19, gunman napsal:

Určitě tady je pár lidí, co dělá v korporátech..

Zažili jste audit, kvůli kterýmu byste museli mít na kancelářským stole namalované okénko s nápisem káva, abyste věděli, kam si položit kafe, další okénko s nápisem pití, abyste věděli, kam si položit skleničku? Nůžky ani nože( na svačinu) aby nesměli mít ostrou špičku, cukr vysypaný vedle cukřenky by byl v zápisu uvedený jako neznámá krystalická látka bílé barvy? Magnety na nástěnce, aby byly vyrovnané podle barvy a tužky a pastelky aby nebyly ořezané moc do ostra? 

Tak audit vždy vychází z nějakých předpisů, není problém se auditora zeptat. Dle popisu to vypadá na nějakou interní směrnici BOZP.

Btw dělám interní audity a kontroluji třeba to, zda má zaměstnanec školení na používání stoličky, pže už jsme měli případ, kdy paní spadla ze stoličky a žalovala nás, že neměla instrukce, jak ji používat.

Odesláno

Zdravím, sháním regály do šatny (na věci na sebe) jakože do takový tý zvláštní místnosti, kde jsou jen věcí 🤣 

Chceme v ložnici zlikvidovat skříně co máme podél zdi a udělat ze sádrokartonu příčku a tím vytvořit šatnu. Potřebuji nějaký variabilní systém regálů, abych se nějak vešel do potřebných rozměrů. 

Truhlářství a udelavka na míru je poslední varianta.

Tak jestli máte nějakým tip, tak sem s ním. Dík 

Odesláno
před 23 hodinami, Gustaf napsal:

Zdravím, sháním regály do šatny (na věci na sebe) jakože do takový tý zvláštní místnosti, kde jsou jen věcí 🤣 

Chceme v ložnici zlikvidovat skříně co máme podél zdi a udělat ze sádrokartonu příčku a tím vytvořit šatnu. Potřebuji nějaký variabilní systém regálů, abych se nějak vešel do potřebných rozměrů. 

Truhlářství a udelavka na míru je poslední varianta.

Tak jestli máte nějakým tip, tak sem s ním. Dík 

Napada mě Ikea a naklikat si to v jejich “návrháři” podle rozměrů .. ale jestli to bude úplně atyp prostor tak nevim no. Já si takhle postavil regálovou skříň jak jsem potřeboval.

• Dát hlas 1
Odesláno
před 27 minutami, Z. Paul napsal:

Napada mě Ikea a naklikat si to v jejich “návrháři” podle rozměrů .. ale jestli to bude úplně atyp prostor tak nevim no. Já si takhle postavil regálovou skříň jak jsem potřeboval.

Díky... mrknu na to 😉

Odesláno
Před hodinou, geometr napsal:

Kup nějaký regály a pak podle toho postav tu příčku.

Sem omezenej místem do prostoru. Regál porebuji hloubku 45cm..max půl metru. Výška 2,6m a délka 3,6m....

Odesláno
Před hodinou, Gustaf napsal:

Sem omezenej místem do prostoru. Regál porebuji hloubku 45cm..max půl metru. Výška 2,6m a délka 3,6m....

Kup nějaký starší na Bazoši a @African ti to upraví a natře a jednou za to bude Lambo 😂😂

• Haha 2
Odesláno
před 9 hodinami, Gustaf napsal:

Vždyť to jsou jen rovné desky. V Baumaxu, Obi, Hornbachu ti je nařežou na míru, olepí hrany, poskládat už to zvládneš. 3 bočnice 45x260 cm, jednu doprostřed, možná dvě, aby se to neprohýbalo a mezi ně police podle potřeby. Nebo jen police a upevnit na stěnu na L konzoly.

• Like 1
Odesláno
před 5 hodinami, VS napsal:

Vždyť to jsou jen rovné desky. V Baumaxu, Obi, Hornbachu ti je nařežou na míru, olepí hrany, poskládat už to zvládneš. 3 bočnice 45x260 cm, jednu doprostřed, možná dvě, aby se to neprohýbalo a mezi ně police podle potřeby. Nebo jen police a upevnit na stěnu na L konzoly.

Hele, to je možná taky řešení 😁 jestli si u toho neublížim....

Odesláno

Hlavně pořádně měř a nevěř tomu, že stěny jsou kolmé nebo dokonce rovnoběžné. Zedníci jsou svině, centimetr, žádná míra.

A při měření polic nezapomeň odečíst tloušťku bočnic. Není větší sranda, než zkracovat o 2 mm přesně nařezané desky. 😁

Odesláno
před 15 hodinami, Gustaf napsal:

Myslel jsem to samozřejmě tak, že nejdřív kup (vyber) regály, které samozřejmě budou blízko tomu rozměru zamýšlené šatny a pak tu šatnu definitivně postav.

Kdysi jsme zrekonstruovali byt tak, že jsme ho ve vnitř celej zbourali a postavili znova. Pak, když se půlka věcí dělala do bytu na míru (což samozřejmě nebyl záměr hlavně kvůli penězům), mi tuším v nějaké nábytkové firmě pán povídá: "Jo vy jste si chtěli koupit hotový nábytek v krámu? Tak to jste si ho měli nejdřív koupit a pak ho obestavět, aby vám to pasovalo 🙂 ".

Odesláno (upraveno)
před 39 minutami, geometr napsal:

Myslel jsem to samozřejmě tak, že nejdřív kup (vyber) regály, které samozřejmě budou blízko tomu rozměru zamýšlené šatny a pak tu šatnu definitivně postav.

Kdysi jsme zrekonstruovali byt tak, že jsme ho ve vnitř celej zbourali a postavili znova. Pak, když se půlka věcí dělala do bytu na míru (což samozřejmě nebyl záměr hlavně kvůli penězům), mi tuším v nějaké nábytkové firmě pán povídá: "Jo vy jste si chtěli koupit hotový nábytek v krámu? Tak to jste si ho měli nejdřív koupit a pak ho obestavět, aby vám to pasovalo 🙂 ".

Tady je to cajk... prostě rovná stěna, žádný vyfikundace. I kámoš říkal, že pro ně bude lepší nejdříve udělat příčku, aby měly místo. Ta šatna bude mít na hloubku jen 130cm....

Upraveno uživatelem Gustaf

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...