Bob Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2013 (upraveno) Jo to nejdriv bootuje z cd vlastni instalacni rozhrani, pak by ti to melo psat co potvrzujes, das enter a pak by ti to melo dat na vyber kam je chces instalovat, v tvym pripade zebyla nalezena stavajici instalace windows a jestli ji chces opravit nebo preinstalovat, pokud das opravit tak by to zadny tvoje data mazat nemelo, pokud chces 100 procentni jistotu musel bys nabootovat nejaky system z cd a nasledne se pokusit data vyndat, pripadne vyndat disk, dat ho do ramecku a nahrat to do jineho pc, kazdopadne pokud se vse podari opravit koupil bych novej disk, na nej naklonoval kompletne ten starej a prohodil je, myslim ze by se to melo delat tak kazdejch 5 let ..Jo a v ty nabidce bys mel mackat R jako repair Upraveno 10. ledna 2013 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MutraBG Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2013 (upraveno) prosim o odpoved.urgentni dotaz na IT. Zapnu notas a nenabootuje.pise zvolte jine bootovaci medium. kde muze bejtproblem?v setupu mam zvoleno hadr a pak cd.kdyz dam cd woken tak se spusti jejich instalace.kdyz preinstulu wokna bez formatu, zustanou mivsechny data na hadru bo se to maze automatickypri instalaci woken?nejsem si jistej. nemuze bejt vp...li hadr? Pokud máš partition na disku nepoškozenou a pokud nezvolíš odstranění partition, popřípadě formát pro instalaci, tak se nesmažou data, pouze se přepíše registr a konfigurační soubory systému, data zůstávají. Pokud je partition, popřípadě MBR poškozen, tak to bez naformátování nepřeinstaluješ.Záchrana dat v tomto případě je možná, pokud nabootuješ z jiného média /např. live instalace nějakého Linuxu, elementární Ubuntu CD/ Data pak vykopíruješ na jiný HDD.Pokud je disk poškozen fyzicky, tak jsou SW na záchranu dat, ale to přenech někomu, který ví, co dělá. EDIT: Ještě je možné, že odešel třeba řadič. Testni nejdříve ten linux a uvidíš.. Když tak se ozvi na SZ. Upraveno 10. ledna 2013 uživatelem MutraBG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2013 ok,diky vsem poradcum. odpoledne se pokusim to nejak poresit. kdyztak budu vyzvidat dal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2013 tak jsem doma chtěl zkusit reinstalnout ty wokna a napsalo mi to, že není k dispozici žádnej pevnej disk. n....l jsem se, otevřel zespoda dekl a on byl vypadlej z konektoru....Myslel sem, že mi jebne Znovu jsem ho připojil a už frčím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2013 No vidis alespon dobra zprava :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2013 tjn...ale připomnělo mě to ten telefonát na help-linku...že ten počítač nejde....a máte ho zapojenej v zásuvce?? Aha...už jde :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2013 telefonát na hotlinku: ....a co máte na monitoru? KVĚTINÁČ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2013 telefonát na hotlinku: ....a co máte na monitoru? KVĚTINÁČ +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 Je to někdo, kdo se vyzná v účetnictví? Přítelkyně je OSVČ a je plátce DPH a výdaje uplatňuje paušálem. Letos poprvé podává přiznání k dani z příjmu. Nevíte někdo, zda se příjmy v přiznání uvádějí včetně DPH nebo bez DPH? Popřípadě, kde konkrétně, v kterém zákoně je tohle upraveno? Dva účetní říkají, že se příjmy musejí uvádět včetně DPH, další dva, že bez DPH.Díky za odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 Dneska nám u tchána přestaly fungovat všechny HD kanály. Smart tv od samsungu, satelit Skylink. Nesetkal se s tím náhodou někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 Dneska nám u tchána přestaly fungovat všechny HD kanály. Smart tv od samsungu, satelit Skylink. Nesetkal se s tím náhodou někdo?Ahoj jsem u táty, má stejnou konfiguraci a vše běží, ale má zkušenost, že při velmi špatném počasí se to občas stane. BTW, co ten prostřední obrázek mezi Humvee a SkyLab??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 Ahoj jsem u táty, má stejnou konfiguraci a vše běží, ale má zkušenost, že při velmi špatném počasí se to občas stane. BTW, co ten prostřední obrázek mezi Humvee a SkyLab??? Tak už je to dobrý, jenom ten bílej hnís ve větším množství na anténě. Uprostřed je Airforce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladin Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 Já mám digitální pozemní vedený optikou a v HD mi jde od včera jen Nova (to je jako by nešlo nic). Tak nevim co se děje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 BTW, co ten prostřední obrázek mezi Humvee a SkyLab??? Iljušin Il-2 Šturmovik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 (upraveno) Uprostřed je Airforce.A já si lámal hlavu jaké hodinky to jsou Upraveno 23. února 2013 uživatelem funf5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 Iljušin Il-2 ŠturmovikNeboli Avia B33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 Ach ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 (upraveno) nic...zmena Upraveno 23. února 2013 uživatelem Marfael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 Je to někdo, kdo se vyzná v účetnictví? Přítelkyně je OSVČ a je plátce DPH a výdaje uplatňuje paušálem. Letos poprvé podává přiznání k dani z příjmu. Nevíte někdo, zda se příjmy v přiznání uvádějí včetně DPH nebo bez DPH? Popřípadě, kde konkrétně, v kterém zákoně je tohle upraveno? Dva účetní říkají, že se příjmy musejí uvádět včetně DPH, další dva, že bez DPH.Díky za odpovědipokud je osvc a je NEplatce dpd a ma jednoduche ucetnictvi tak uctuje vsechno bez dph. Napr kadernice te ostriha za 100 a na tom dph neni. V priznanni je bez. Ucet od benzinu je ale s dph a dava se do nakladu s dph i do priznani. Tohle ti musi rict kazda ucetni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 pokud je osvc a je NEplatce dpd a ma jednoduche ucetnictvi tak uctuje vsechno bez dph. Napr kadernice te ostriha za 100 a na tom dph neni. V priznanni je bez. Ucet od benzinu je ale s dph a dava se do nakladu s dph i do priznani. Tohle ti musi rict kazda ucetni. Tohle ví,ale to jsem se neptal.Plátcem DPH je a jde jí o to,jestli se v daňovém přiznání k dani z příjmu uvádí příjmy s DPH,nebo bez DPH?Jednoduše řečeno,bude dávat daňové přiznání a potřebuje vědět,jestli se její příjmy udávají s DPH,nebo bez DPH.Je OSVČ a je plátce DPH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se