Frostie Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 me se to teda nikdy nestalo, ze by mi odmitli 200? bankovku, ale na druhou stranu tomu rozumim.. od cloveka z vychodu evropy bych byl ostrazitej...to není jen o východu Evropy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 mě se to párkrát stalo a nemá to nic společnáho že by neměli na vrácení. neberou je z důvodu padělků. tak mi to řekliNo a mě právě zajímá, jestli tohle můžou. Jednou máme nějaké oficiální platidlo, tak ho jako obchodník musím přijmout, nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 taky si myslim, ze je to primarne kvuli padelkum.. a co se tyce vychodu evropy, myslim, ze to hraje vyznamnou roli.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 kašlete už na měnu časem bych potřeboval koupit novej monitor, vybral sem tedy z TOP 10 na heurece, abych se aspoň nějak odpíchl, tyhle 3 byly předevčírem do první desítky požadavky: barvy musí být fakt barevný (tedy něco s IPS, či jinou matricí, která umí pěkné barvy)velikost tak těch 24" max.,formát asi 16:10, nejsem si jistýcena do deseti tisíc s dph nejvíc sympatický je mi asi ten Benq... Dell už je poměrně starší myslím, navíc blikání a složité ovládání či co http://www.alza.cz/porovnani.htm?c=WT130b0s;WB904d3;WN300b3; případně bude do konce roku něco nového?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 me se to teda nikdy nestalo, ze by mi odmitli 200? bankovku, ale na druhou stranu tomu rozumim.. od cloveka z vychodu evropy bych byl ostrazitej...Jo, mám to napsaný na čele- bacha chachar...asi tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 No a mě právě zajímá, jestli tohle můžou. Jednou máme nějaké oficiální platidlo, tak ho jako obchodník musím přijmout, nebo ne?neznám německý zákony ale v zásadě je v eu legislativa podobná takže asi můžou. v čr rozhodně. zákon to nijak neupravuje co musí přijmout obchodník. naopak upravuje co nemusí. takže co není zakázáno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 Jo, mám to napsaný na čele- bacha chachar...asi tak?nic osobniho. ale urcite nas (z vychodu) poznaj. nejen podle prizvuku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 nic osobniho. ale urcite nas (z vychodu) poznaj. nejen podle prizvukuNo, ale Ty žádný problémy nemáš...zatímco já v noci prostě za dvoukilo nenatankuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 a co samoobsluznej stojan? ten dvoustovky nezere? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 a co samoobsluznej stojan? ten dvoustovky nezere?No, to jsem ještě nikdy nezkoušel. Vidíš, tohle mě nenapadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 Dají se nějak zrenovovat semišové boty? Na jedné akci jsem si blbec podřel takové fajnové černé od gučiho, tak jsem je pak zkusil chytře zachránit černou barvou na semiš a tím jsem to dílo zpackal totálně. Tak jestli to umí třeba obuvník nějak přebrousit nebo já nevím... Díky za rady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 Možná bych se zkusil poptat v LePremier. Viděl jsem od nich dvě videa o údržbě obuvi, bohužel je nemohu dohledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2013 Kartáčovat až do zblbnutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2013 Pan Shlein v Krakovské, tam dělají opravy obuvi a dokážou zázraky. Jestli je nedají do kupy oni, tak nikdo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j3ykobim Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2013 Nevím jestli to patří do toho tématu, ale znáte/máte někdo Forex robota? Rad bych získal více informací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 Já jsem akorát na billboardech viděl reklamy na http://www.i-wsm.com/sk.aspx . Ale musím říct, že já bych do toho nešel. Ve Forexu, když tomu nerozumíš, se dají prodělat obrovské peníze během několika minut. Jednou jsem se účastnil takové hry, kdy se kopírovala reálná burza s fiktivními penězi. No, první den jsem z 200 000 Kč udělal 300 000 Kč, druhý den jsem o více než 90 % částky přišel. Tak hezká zkušenost (naštěstí zadarmo ) a stačilo mi to. To i s ruletou mám úspěnější relaci - při mé jediné "ostré" návštěvě kasina jsem systémem Martingale vydělal 10 USD. A jelikož to již nemíním opakovat, mohu říci, že jsem nad ruletou vyhrál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j3ykobim Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 Díky za názor, wsm tu nemá licenci a doufá že jí dostane, podklady dodali. Znám pár lidí co roboty má, zatím jim to generuje na další roboty, ale neznám nikoho kdo peníze vybírá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 Nechci nikoho odrazovat, ale jedinec nemůže hrát FX dlouhodobě. Jedná se o hru s nulovým součtem, kde se peníze pouze přelávají mezi subjekty, samotné podkladové aktivum žádný zisk negeneruje (na rozdíl třeba od akcií) a malý hráč tu stojí proti dobře vybaveným společnostem (jak strojově, tak lidsky), které navíc mají díky velkému objemu nízké poplatky. Jistě našlo se pár úspěšných, ale statisticky je to bez šance. Jen proděláš peníze. A platí základní pravda, pokud někdo přijde na to jak na kapitálových trzích dobře vydělat, tak to dělá a nedělí se o know-how (přišel by o prachy). Naopak se v tomhle byznysu živí spousta lidí, kteří vědí že nejlépe vydělají přednášením a prodejem knih, nikoliv obchodováním... Tož tak. A opravdu vím o čem mluvím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 absolutne nesouvisejici dotazy 1)jsou po Praze nejaky pidi kancly/obchodni body, kdyz klienta nechcete tahat do restaurace, domu a potrebujete se s nim v klidu sejit? ne jednorazove. nehlededam ted, pocitam a premyslim... 2)doporucil by nekdo publikaci v cestine, ktera by slusne referovala a vnitro-plavbe v ramci RU? 3) -ll-, ktera by zobrazovala co nejvice stavby vil od konce 19.stoleti po 40. leta 20.stoleti klidne v ramci stredni evropy? ne ale co se tyce jejich uzivatelu, ciste mi jde o ty stavby. dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 Bod 3 : odkaz na titulce mají i publikace http://www.slavnevily.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se