kaliw124 Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 na ty spatny. ale uz neresim, zeditovat to nejde. sezenu ve 2 obchodech-sezenu- nesezenu,nesezenu. mam - li projit, projdu, nemam-neprojdu. sem to sem hrkl v navalu, ze me budete placet po zadech, ze je to cajk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 (upraveno) na ty spatny. ale uz neresim, zeditovat to nejde. sezenu ve 2 obchodech-sezenu- nesezenu,nesezenu. mam - li projit, projdu, nemam-neprojdu. sem to sem hrkl v navalu, ze me budete placet po zadech, ze je to cajk.tady tě budou plácat po zádech jen když půjdeš v teplákách :-) Upraveno 31. října 2013 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 fajn, jeste to treba prehodnotim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 je "pres caru" jit ke statnicim v chinech(nevim, jak to jinak pojmenovat) misto klasickejch kalhot k obleku? barva stejna, ale nesu zenska, abych mel v oku celou stupnici. není to přes čáru, když budou čisté a vezmeš si k nim tmavé, nejlépe černé a nejlépe klubové sako (to jest s kovovými knoflíky), a k tomu černé boty...nemusí být hladké, mohou být perforované, ale s hladkou podrážkou ! samozřejmě čisté Tím pádem ke košili nemusíš mít kravatu, ani motýlka, ale můžeš si vzít vázačku. Není to sice zcela formální úbor, ale pokud nechceš jít v klasickém obleku tmavé, šedé, černé barvy, nejlépe bez proužku, tak musíš outfit s chinama doladit do přijatelné podoby.A neboj, maturita je jen začátek...kdybys věděl, co tě čeká v životě dál, tak maturitu vůbec neřešíš a jdeš se rovnou utopit ...říkám jako nevyléčitelný optimista po čtyřicítce. Tak zlom vaz! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 (upraveno) ja mam od maturity pres 7 let, ale diky. zitra mam cestou 2 kramy, tak kdyz to neklapne... Upraveno 31. října 2013 uživatelem kaliw124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triskell Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 Taky mam od maturity 7 let a taky mam pred statnicemi, ale jestli tedy neco tuplem neresim, je to muj odev na tuto udalost. S vyjimkou kravaty (po tatovi) a hodinek (po pradedovi). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 ja mam od maturity pres 7 let, ale diky. zitra mam cestou 2 kramy, tak kdyz to neklapne...Sorry...státnice, já nevím, proč jsem se tak upnul na maturity . No v každém případě ať dobře pochodíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 dekuju, budu to potrebovat, ale asi me neuvidi naposled. nebalim predem, ale od doby, co zkousim vypadat na vice skolach soucasne, ze tam patrim, se mi ztoho lehce mota skeble. neni kapacita uz... mi nekdy pripada. uvidime, i castecny uspech beru jako uspech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 (upraveno) není to přes čáru, když budou čisté a vezmeš si k nim tmavé, nejlépe černé a nejlépe klubové sako (to jest s kovovými knoflíky), a k tomu černé boty...nemusí být hladké, mohou být perforované, ale s hladkou podrážkou ! samozřejmě čisté Tím pádem ke košili nemusíš mít kravatu, ani motýlka, ale můžeš si vzít vázačku. Není to sice zcela formální úbor, ale pokud nechceš jít v klasickém obleku tmavé, šedé, černé barvy, nejlépe bez proužku, tak musíš outfit s chinama doladit do přijatelné podoby.A neboj, maturita je jen začátek...kdybys věděl, co tě čeká v životě dál, tak maturitu vůbec neřešíš a jdeš se rovnou utopit ...říkám jako nevyléčitelný optimista po čtyřicítce. Tak zlom vaz!Vázačka je zde, včetně klubového svetříku a tupé. Je to jen začátek, hlavně se neposírat z pitchovin. Upraveno 31. října 2013 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 Nemate nekdo tip na dobre malire pokoju v Praze? Pokud mozno za rozumnou cenu. Idealne na Praze 9 a okoli, ale podminka to neni. Kamaradka z Cakovic potrebuje vymalovat byt po najemnicich (a opravit nejaky drobny praskliny) a ja nikoho neznam. Diky za kazdej tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 Klucí nemáte někdo něco k personalistice, jako personální strategii, popis funkce HR, personální politiku a podobně. Díky Hasič prosím přes SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 Čest,mám dotaz ohledně mp3 přehrávače. Potřebuji koupit něco přítelkyni do fitka = má to být malé, hezké (ideálně růžové), blbuvzdorné (rozumějte snadný přenos dat bez nějakých vyfiku.n.d.ací) a samozřejmě by to mělo slušně hrát ..... do cca 15 stokorun. *chtěl jsem jí koupit iPod Shuffle, ale má v zadním mozku problém s iTunes (takže nic od Applu) dík za každý námět Y Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 Čest,mám dotaz ohledně mp3 přehrávače. Potřebuji koupit něco přítelkyni do fitka = má to být malé, hezké (ideálně růžové), blbuvzdorné (rozumějte snadný přenos dat bez nějakých vyfiku.n.d.ací) a samozřejmě by to mělo slušně hrát ..... do cca 15 stokorun. *chtěl jsem jí koupit iPod Shuffle, ale má v zadním mozku problém s iTunes (takže nic od Applu) dík za každý námět YJá používám tento: https://www.google.cz/search?q=MP3+p%C5%99ehr%C3%A1va%C4%8D+Sony+NWZ-W273&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=FEiCUrfSFqHh4QSQDQ&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1280&bih=677 Žádné dráty, nic nezavazí. Připojí se jako jiný disk, takže hudba se jednoduše zkopíruje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 (upraveno) Já používám tento: https://www.google.cz/search?q=MP3+p%C5%99ehr%C3%A1va%C4%8D+Sony+NWZ-W273&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=FEiCUrfSFqHh4QSQDQ&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1280&bih=677 Žádné dráty, nic nezavazí. Připojí se jako jiný disk, takže hudba se jednoduše zkopíruje.to vypadá sice pěkně, ale obávám se, že to je hodně velký experiment ...... včera si tu zkoušela troje sluchátka, který dnes strčí do iPhonu a vybrala si ten největší šmejd co tu máme ... něco v tomhle duchu: http://www.oehling.cz/philips-sluchatka-do-usi-she1350?utm_source=google&utm_medium=product takže sluchátka by měla být asi tato Upraveno 12. listopadu 2013 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 YPO: tak jí kup tohle, obávám se, že bude spokojená byť Shuffle nebo tip od Petr_123 je to nejlepší co mohlo být... http://www.czc.cz/yarvik-run-4gb_5/118617/produkt?utm_source=heureka.cz&utm_medium=cpc&utm_campaign=MP3_prehravace&utm_term=Yarvik_Run_4GB http://mp3-prehravace.heureka.cz/hyundai-mp-212/#1287995383-mp3-prehravac-hyundai-mp-212-4gb-cervena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 YPO: tak jí kup tohle, obávám se, že bude spokojená byť Shuffle nebo tip od Petr_123 je to nejlepší co mohlo být... http://www.czc.cz/yarvik-run-4gb_5/118617/produkt?utm_source=heureka.cz&utm_medium=cpc&utm_campaign=MP3_prehravace&utm_term=Yarvik_Run_4GB http://mp3-prehravace.heureka.cz/hyundai-mp-212/#1287995383-mp3-prehravac-hyundai-mp-212-4gb-cervenato je celkem peklo zkusím jí naverglovat do toho Sony .... líbí se mi to .... nebo jí bude muset její IT manažer naučit pracovat s iTunes .... já na to nemám sílu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 (upraveno) to je celkem peklo zkusím jí naverglovat do toho Sony .... líbí se mi to .... nebo jí bude muset její IT manažer naučit pracovat s iTunes .... já na to nemám síluJá mám už dost let toto... Funguje bezproblémově a proto bych neváhal s novou generací. Až se to poto, tak budu řešit kterou konkrétně verzi, nevím kdy, už to budu mít snad osm let. Jen si dej pozor na atrac technologii. Protože některé ty Sony "tyčinky" nejsou plug&drag, ale hudbu tam dáváš přes Sony knihovnu. Tzn. že musíš nejdříve vytvořit knihovnu v PC z aktuálního umístění a pak z jednoho okna programu formátuješ hudbu do druhého okna, potažmo mptrojky. Je to super ale někdy otravné, když by člověk chtěl strčit do usb, přetáhnout mp3 a jít. Upraveno 12. listopadu 2013 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 Já chtěl vloni k vánocům koupit dceři sandisk sanza clip (našel jsem si ho dle těchto diskuzí: http://forum.avmania.e15.cz/viewtopic.php?f=726&t=1149274 ), ale protože mi zmr*** dodávku a den před vánoci poslali jiné MP3 (ZEN Style), tak nemohu poreferovat....ale i ten ZEN hraje :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 Já mám už dost let toto... Funguje bezproblémově a proto bych neváhal s novou generací. Až se to poto, tak budu řešit kterou konkrétně verzi, nevím kdy, už to budu mít snad osm let. Jen si dej pozor na atrac technologii. Protože některé ty Sony "tyčinky" nejsou plug&drag, ale hudbu tam dáváš přes Sony knihovnu. Tzn. že musíš nejdříve vytvořit knihovnu v PC z aktuálního umístění a pak z jednoho okna programu formátuješ hudbu do druhého okna, potažmo mptrojky. Je to super ale někdy otravné, když by člověk chtěl strčit do usb, přetáhnout mp3 a jít. tak ten už mám taky řadu let a furt jak novej, aby ne když se válí v šuplíku.Protože kdybych tušil jakej je vopruz s tou knihovnou tak na něj rovnou šlápnu.Ale jinak je pěknej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 tak ten už mám taky řadu let a furt jak novej, aby ne když se válí v šuplíku.Protože kdybych tušil jakej je vopruz s tou knihovnou tak na něj rovnou šlápnu.Ale jinak je pěknej.Jo, jo, právě proto varuji před atrac. Já jsem si na to nakonec zvykl. Problém nastal s novým pc, kdy musíš sony media centrum sehnat full bez online instalace, jelikož podpora skončila a program se nedoinstaluje. A znovu vytvořit knihovnu je totální opruz. Ale zase mne to donutilo protřídit tuny GB podobného martial/industrial/drone/elektro/funeral atd. ambient na věci co reálně poslouchám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se