jartop Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 Panove mel bych dotaz urcite se tady nekdo najde kdo poradi. Mam sadrokartonovu pricku a na tu bych chtel zavesit TV (jen 32, takze vaha cca 9kg) a myslel jsem udelat jeste castecnou predsazenou stenu kvuli jednodussimu ukryti kabelu a na tu az pridelat tv. Pujde to? Muzu to takhle udelat? nebo je to blbost uplna? dikyTady jsem postoval moje řešení: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/56880-televizory-led-plasma/page-44?hl=plasma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edgar_23 Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 Panove nejsem zase takovej odbornik , chci dosahnout vysledku jako je na foto, ale nemusel by byt ten sadrokarton az ke stropu. Poradi nekdo jak to elegantne a nejjednoduseji udelat? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 Vůbec se neboj. Jestli chceš za deskou mezeru, pak udělej rošt z latí s roztečí max 40cm (aspoň myslím, že sádrošvýrobci to tak udávají) ten přišroubuj na stěnu a na něj chyť novou desku. (Kdyby se ti to podařilo pochytat do původní nosné konstrukce, tak to máš "200%ní" ;-) ...nevím, jestli by nešla najít třeba magnetem... Hlavně si nedokážu moc představit zarovnávání hran té desky- s tím si pěkně pohraješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 Jak říká netopejr, kup v baumaxu hranol a upíchni to do něj přes sádroš. Co se interiérového designu týče, tak by mělo jít hlavně o to udělat v té předsádce ještě niku na velikost televize plus nějaká distanc. Když uděláš předsádku a ještě na to přišroubuješ TV, tak to ztrácí trochu smysl. Pak bys měl mít při tak nízkém profilu předsádky tu tv na zdi a předsádku naměříš podle uchycení tv od zdi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 Jak říká netopejr, kup v baumaxu hranol a upíchni to do něj přes sádroš. Co se interiérového designu týče, tak by mělo jít hlavně o to udělat v té předsádce ještě niku na velikost televize plus nějaká distanc. Když uděláš předsádku a ještě na to přišroubuješ TV, tak to ztrácí trochu smysl. Pak bys měl mít při tak nízkém profilu předsádky tu tv na zdi a předsádku naměříš podle uchycení tv od zdi.Prosim Tě, nezlob se, ale co znamená ten Tvuj úchylnej obrázek v podpisu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 (upraveno) Panove nejsem zase takovej odbornik , chci dosahnout vysledku jako je na foto, ale nemusel by byt ten sadrokarton az ke stropu. Poradi nekdo jak to elegantne a nejjednoduseji udelat? dikyNo tady to určitě bude klasicky na profilech, s lištami, zařezáno, zabroušeno... Takže jak říká "Netopýr" - víc srandy si užiješ s úpravou hran desky. Upraveno 25. listopadu 2013 uživatelem jartop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 Paule ... to znamená že mezi hříchem a weltaunshauung je někdy křehká hranice. Možná taky... make love, no war. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 Kluci, každý rok se snažím zvýšit počet dětí které ze mě coby čerta brečí (bez toho, abych se přibližoval na méně než 2m) na jedné dobročinné besídce, logickým krokem jsou tedy barevné čočky.Máte s tím někdo zkušenost? Je rozdíl ve značkách nebo na těch pár hodin na očích stačí cokoli? Až budou čočky v očích, nebudu s nimi moct manipulovat (ruce od mouru) tak abych s tim neměl víc problémů než užitku. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 Prosím, řešili jste už někdo s Českou poštou reklamaci ztracené zásilky bez podacího lístku? Minulý týden jsem kupujícímu zasílal balíček, který mi zaplatil převodem, já jej pojistil a odeslal s doručením v sobotu. Zásilka doručena nebyla a co je hlavně divné, tak i po 4 dnech je v Track&Trace jen jedna informace, že zásilka byla podána, nic víc nevidí ani samotní pracovníci ČP. Reklamaci ztracené zásilky je prý možno řešit až po dvou týdnech od odeslání a je nutné předložit podací lístek, který jsem já blbec samozřejmě vyhodil, protože mi zabíral v peněžence moc místa, že... :/ Dnes jsem mluvil s vedoucí podací pošty, která byla docela vstřícná a říkala, že kdybych ho opravdu nenašel, tak mám přijít k ní a zkusíme to nějak udělat i bez toho, ale byl bych klidnější, kdybych věděl, že někdo něco takového řešil a zdárně vyřešil. Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 Z listku si vrasky delat nemusis, pokud znas adresata, oni si to najdou. Spis ti preju nervy jak lana, pac to chce vydrzet. Mne takhle stratili dulezitej balik formatu A4x6cm, slibovanej s dorucenim super rychle do 2 dnu a pres tyden ho nemohli vubec najit. Nastesti vse dobre dopadlo, projekty jsem znovu vytiskl a svazal, kdyz mi volali, ze uz to nasli...Tsk snad ti to taky vobjevi! Drzim palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Vážení, zvažuji rodinné přesídlení do Brna (pracovní migrace ). Tak kdyby měl někdo tip na solidní realitku, nebo přímo na nějaké hnízdo (větší byt, nebo domček)... Z Brna znám jen pobočku naší firmy, tak přijímám i rady druhu: "této čtvrti se vyhni, tam by tvé děti (manželka) nechtěly bydlet" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 doporučuji Masarykovu čtvrť, pak královo pole nebo černá pole. Vinohrady, Líšeň, lískovec, Židenice nebrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Na menší dojíždku jenfajn Jundrov. jinou čtvrť bych nebral kromě výše zmiňovaných. Když budeš mít nějaké konkrétní dotazy, tak se ozvi přes pm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 jo a kameny vrch, Kameňák probíhá ne. Cejl samozřejmě taky ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 (upraveno) Panove, mel bych prosbu, nevali se vam na disku nejake znalecke posudky, ne odhady-(jde mi o administrativni ocenovani) na nemovity majetek? Samozrejme bez citlivych udaju!!!!!!!!! Mesto, kde to lezi bych samozrejme znat potreboval. Asi nejvhodnejsi napsat, proc to vlastne nahanim. Mimo VS chodim na kurz ocenovani, celkem dobre, ale malo casu a k posudkum ve finalni podobe a s jistotou "takhle to je od zkusenych" se ne a ne propracovat,cili tuny teorie ale bez moznosti overit si postupy. Nejake posudky mam, zkousim si (i ty trzni) pak pocitat sam. Nic vic v tom neni. Jde mi proste o popis nemovitosti a pak mrknout na jejich postup. Obcas se z nauceneho hezky rozchazim. K memu stesti se ani odhadcem (natoz jednou znalcem) nechystatm stat, spis me to zajima jako urcity presah, ktery by me mohl posunout tam, kam mirim. Upraveno 30. listopadu 2013 uživatelem kaliw124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 Panove, mel bych prosbu, nevali se vam na disku nejake znalecke posudky, ne odhady-(jde mi o administrativni ocenovani) na nemovity majetek? Samozrejme bez citlivych udaju!!!!!!!!! Mesto, kde to lezi bych samozrejme znat potreboval. Asi nejvhodnejsi napsat, proc to vlastne nahanim. Mimo VS chodim na kurz ocenovani, celkem dobre, ale malo casu a k posudkum ve finalni podobe a s jistotou "takhle to je od zkusenych" se ne a ne propracovat,cili tuny teorie ale bez moznosti overit si postupy. Nejake posudky mam, zkousim si (i ty trzni) pak pocitat sam. Nic vic v tom neni. Jde mi proste o popis nemovitosti a pak mrknout na jejich postup. Obcas se z nauceneho hezky rozchazim. K memu stesti se ani odhadcem (natoz jednou znalcem) nechystatm stat, spis me to zajima jako urcity presah, ktery by me mohl posunout tam, kam mirim. K určení administrativní, tzn. vyhláškové ceny přeci nepotřebuješ nějaký vzorový znalečák, ale hlavně popis a údaje o nemovitosti (budově, pozemku). Spočítat administrativní cenu je pak mnohem snadnější než určení ceny obvyklé, tzn. ceny tržní, zejména na základě srovnání obdobných nemovitostí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 (upraveno) Lucid: pro me jako nestavare to obtiznejsi je, coz asi chapes. vzhledem k tomu, ze trzni oceneni neni svazano presnym postupem v zakone, tak je podstatne snazsi, ale to neznamena, ze spravne. sem rad, kdyz mam podle ceho kontrolovat, ale je fakt, ze sem necekal, ze mi neco pristane ve zprave. lina huba....uz sem jich par nasel, ale obcas pokulhava popis, co uz. Upraveno 1. prosince 2013 uživatelem kaliw124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 Lucid: pro me jako nestavare to obtiznejsi je, coz asi chapes. vzhledem k tomu, ze trzni oceneni neni svazano presnym postupem v zakone, tak je podstatne snazsi, ale to neznamena, ze spravne. sem rad, kdyz mam podle ceho kontrolovat, ale je fakt, ze sem necekal, ze mi neco pristane ve zprave. lina huba....uz sem jich par nasel, ale obcas pokulhava popis, co uz.Asi takhle: pro samotný výpočet je určení administrativní ceny samozřejmě pracnější, ale někdy jedině možné, protože pro určení tržní ceny např. nemusíš mít vždy srovnání a použití výnosové metody není možné. Kromě toho je určení administrativní ceny standardní součástí posudku. Prodává se za cenu obvyklou, tzn. tržní, nicméně při prodeji např. státního majetku se může stát, že cena tržní je nižší než cena administrativní, a proto se pro prodej použije jako výchozí právě cena administrativní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 u jakeho druhu nemovitosti se neda pouzit vynosovy zpusob? to me teda fakt nenapada. nepouzitelnost me napada leda u nakladove metody u pozemku. leda, ze se tam pak simuluji stavby, ale to neni pro me. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 u jakeho druhu nemovitosti se neda pouzit vynosovy zpusob? to me teda fakt nenapada. nepouzitelnost me napada leda u nakladove metody u pozemku. leda, ze se tam pak simuluji stavby, ale to neni pro me. Tak samozřejmě můžeš zvolit jakoukoli metodu, záleží na tom, jak dalece by ses chtěl ztrapnit. Vezmi si ruinu prolezlou azbestem, těžko ji budeš posuzovat podle výnosové metody. Klasický rodinný domek sloužící k individuálnímu bydlení budeš rovněž posuzovat na základě srovnání s prodejem obdobných domů v daném čase a lokalitě než podle nějakého výnosu. Ostatně i orná nebývá posuzována podle výnosu, ale v naprosté většině podle ceny obvyklé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se