Přejít na obsah

Dotazy - pelmel

Doporučené příspěvky

Naposled co jsem se nechal ukecat to bylo tuším skoro týden - a to mám poštovní tentoc spořitelnu. Takže ještě doufej :-)

A nevíš jestli některé jiná společnost, která nabízí stejné služby jako ČP má tuto dobu kratší? Protože mě to příjde hoooooodně přehnaný. Jnak díky za info

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

většina společností má do pěti dnů,  ale musíš mít smlouvu, pokud to chceš posílat jako náhodné přepravy tak netušim kdo to umí, PPL a Toptrans určitě ne..

To znamená, že pokud nejsem smluvním partnerem, mohu poslat balík ale ne na dobírku (tedy u PPL, Toptrans) ?

Odkaz ke komentáři

Přesně tak, PPL i toptrans umí "svoz za hotové" možná to umí i další přepravci ale ty nepoužíváme..ceník najdeš určitě na jejich webu, ale ty ceny se ti dle mého moc líbit nebudou..

Ok, děkuji za informace! :-)

Odkaz ke komentáři

V juli ma caka tyzdnova cesta juhom Europy, sucastou ktorej bude presun cez krajinu. Vacsinu z cesty pojdem cez najvacsie tepla a po svojich. Zvyklostou je sa pohybovat v dlhych nohaviciach.

Viete mi odporucit nejaky fajn material na to urceny? Popripade aj konkretneho vyrobcu. V turistickom obleceni sa neorientujem. Vzhlad nie je dolezity. Ako prve mi napadli lanove nohavice, mate s nimi skusenost pri teplotach 35 C ?

Dakujem, Stevo

Upraveno uživatelem StefanM
Odkaz ke komentáři

Ahoj,

delší dobu jsem tu nebyl, což bylo ideální jako prevence utrácení peněz....Ale v týdnu jsem si musel nechat vyměnit u Dušáka sponu na Omegách a než mi to udělali jsem se zevlováním do vitrín znovu nakazil  :frusty:

Tak jsem tady zase....

Trochu z jiného soudku:

Mám tu po dceři 6 sešitů A4 s texty písní z let 1965 až 1973. Celkem je tam 788 písní, resp. textů - více viz foto! Možná by někomu, jehož dcera či vnučka hraje na kytaru, udělaly radost. Dám je za poštovné, resp. za jakýkoli nepoužívaný zavírák (i reklamní třeba Vinox, fake prosím ne!), pak zaplatím poštovné v ČR.

Jirka

P.S.: Tak starý já ani dcera ještě nejsme  ;) , dcera je také dostala od někoho kdo je dostal.......Prostě jak se dívky měnily v ženy, měnily se i jejich zájmy...... 

post-2560-0-94759900-1402725811_thumb.jpg

post-2560-0-02136500-1402725823_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

HOj, možná blbej dotaz, jedeme v srpnu na Rhodos a naši mě vybláznili, že když sem si nechal narůst fousy, že bych si měl nechat udělat novej pas, že mi řekové budou dělat problémy a nepustej mě tam, poradíte?

díky

Odkaz ke komentáři

Já se už jednou před léty na celnici holil a řeknu ti, sehnat nůžky a holení na letišti v Africe nebyla žádná sranda.. Je tedy pravda, že jsem vypadal jak Yetti a celňák byl ukrutně zkorumpovanej blbec, kterej chtěl nějákej ten doláč do kapsy  :lol2:

Já bych to neřešil, kvůli každýmu novýmu sestřihu nebudu dělat nový doklady. Při nejhorším se oholíš na celnici a pohoda jazz.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...