Albert.one Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 Naposled co jsem se nechal ukecat to bylo tuším skoro týden - a to mám poštovní tentoc spořitelnu. Takže ještě doufej :-) A nevíš jestli některé jiná společnost, která nabízí stejné služby jako ČP má tuto dobu kratší? Protože mě to příjde hoooooodně přehnaný. Jnak díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 Nemám tušáka. Taky mi to přišlo dlouho, počítal jsem tak dva, max tři dny. Ale pro mě to byla naprostá výjimka, dobírkám se vyhýbám, tak jsem nad tím mávnul rukou a byl rád, že ty peníze vůbec přišly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 většina společností má do pěti dnů, ale musíš mít smlouvu, pokud to chceš posílat jako náhodné přepravy tak netušim kdo to umí, PPL a Toptrans určitě ne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert.one Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 většina společností má do pěti dnů, ale musíš mít smlouvu, pokud to chceš posílat jako náhodné přepravy tak netušim kdo to umí, PPL a Toptrans určitě ne..To znamená, že pokud nejsem smluvním partnerem, mohu poslat balík ale ne na dobírku (tedy u PPL, Toptrans) ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 Přesně tak, PPL i toptrans umí "svoz za hotové" možná to umí i další přepravci ale ty nepoužíváme..ceník najdeš určitě na jejich webu, ale ty ceny se ti dle mého moc líbit nebudou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert.one Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 Přesně tak, PPL i toptrans umí "svoz za hotové" možná to umí i další přepravci ale ty nepoužíváme..ceník najdeš určitě na jejich webu, ale ty ceny se ti dle mého moc líbit nebudou.. Ok, děkuji za informace! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 (upraveno) V juli ma caka tyzdnova cesta juhom Europy, sucastou ktorej bude presun cez krajinu. Vacsinu z cesty pojdem cez najvacsie tepla a po svojich. Zvyklostou je sa pohybovat v dlhych nohaviciach. Viete mi odporucit nejaky fajn material na to urceny? Popripade aj konkretneho vyrobcu. V turistickom obleceni sa neorientujem. Vzhlad nie je dolezity. Ako prve mi napadli lanove nohavice, mate s nimi skusenost pri teplotach 35 C ? Dakujem, Stevo Upraveno 9. června 2014 uživatelem StefanM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2014 Ahoj,delší dobu jsem tu nebyl, což bylo ideální jako prevence utrácení peněz....Ale v týdnu jsem si musel nechat vyměnit u Dušáka sponu na Omegách a než mi to udělali jsem se zevlováním do vitrín znovu nakazil Tak jsem tady zase....Trochu z jiného soudku:Mám tu po dceři 6 sešitů A4 s texty písní z let 1965 až 1973. Celkem je tam 788 písní, resp. textů - více viz foto! Možná by někomu, jehož dcera či vnučka hraje na kytaru, udělaly radost. Dám je za poštovné, resp. za jakýkoli nepoužívaný zavírák (i reklamní třeba Vinox, fake prosím ne!), pak zaplatím poštovné v ČR.JirkaP.S.: Tak starý já ani dcera ještě nejsme , dcera je také dostala od někoho kdo je dostal.......Prostě jak se dívky měnily v ženy, měnily se i jejich zájmy...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 ZdarJe tu dost cyklistů(Pražák) a chtěl bych se zeptat jestli tento víkend nespal ve Výsluní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 On uz tam neni snih? Vcera strelili pod kopcem v malkove letniho medveda z vysluni! : ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 letní medvěd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 (upraveno) no ba, kdyz se to jmenuje výsluní a v zimě tam nejede ani ruská fréza a slunicko znaj jen z večerníčku! Upraveno 17. června 2014 uživatelem Hasič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 poraďte prosim někdo nějakou levnou prapravni spolecnost, co prepravuje zasilky mezi 30 - 50 kg? potřebuju poslat skrinku s prebalovakem. díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 Toptrans? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 HOj, možná blbej dotaz, jedeme v srpnu na Rhodos a naši mě vybláznili, že když sem si nechal narůst fousy, že bych si měl nechat udělat novej pas, že mi řekové budou dělat problémy a nepustej mě tam, poradíte? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 Pokud dojde k tzv.vyrazne zmene podoby a tudiz ke stizeni identifikace,tak ano. Takze plnovous,oholeni hlavy dohola apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 A jak máš starou fotku na pasu? Podobnost fotky a reality posuď sám. A trošku to zastřihni a bude klid. Novou fotku Nechat starou fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 před tím jsem měl bradku, různě velkou a teď jsme tak něco mezi těma fotkama Tohle fakt nemám:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 Já bych to neřešil, kvůli každýmu novýmu sestřihu nebudu dělat nový doklady. Při nejhorším se oholíš na celnici a pohoda jazz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 Já se už jednou před léty na celnici holil a řeknu ti, sehnat nůžky a holení na letišti v Africe nebyla žádná sranda.. Je tedy pravda, že jsem vypadal jak Yetti a celňák byl ukrutně zkorumpovanej blbec, kterej chtěl nějákej ten doláč do kapsy Já bych to neřešil, kvůli každýmu novýmu sestřihu nebudu dělat nový doklady. Při nejhorším se oholíš na celnici a pohoda jazz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se