Lucky Lucaso Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března Zdarec. Mam na Vas dotaz ohledne android tv boxu. Mam doma/chate chromecast 1. gen, ale casto se seka jak prase a prehrejva se. Mate nekdo zkusenost s necim lepsim? Co druha generace? Prej by mela bejt uz v poho. L. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března (upraveno) Já jsem objednával tenhle z alika...4GB + 32GB. Dva ovladače..jeden s klávesnicí. I just found this on AliExpress: CZK1,362.38 | H96 Max V11 Smart TV BOX Android 11 4GB RAM Rockchip 3318 4K Google 3D Video BT4.0 4K Media Player Set Top Box https://a.aliexpress.com/_EGhs0Gc Upraveno 15. března uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března Mám Chromecast 3 a běží v poho. Teď už asi dělají 4. Taky jsem ho kupoval, protože ten model, co jsem měl před ním, se začal sekat (tuším to byla 2, měl, jen 2.4 GHz Wifinu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března (upraveno) Je to normální při nákupu že Španělska? Dobrý den, potřebujeme kopii vašeho občanského průkazu nebo pasu od obou stran. Potřebujeme je pro přepravu (pojištění) pro fakturační údaje a pro španělské zákony a předpisy, které nás zavazují identifikovat všechny naše klienty právním dokumentem. Můžete jej nahrát prostřednictvím tohoto chatu nebo zaslat na adresu Asi úplně se nedá nic posrat, když jim pošlu vyfocenou občanku, ne? Upraveno 21. března uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března (upraveno) Tyjo, ja bych to nedelal.. obchod jinak proverenej? Par veci sem ze Spanelska kupoval, vcetne GS, nikdy nic takovyho nechteli. Uz je to teda par let. Upraveno 21. března uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března teraz mi ide nieco zo spanielska a nikto nic nechcel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března (upraveno) Hmmm... divny. Obchod plno kladných recenzí... Tak co teď? Upraveno 21. března uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března to ti pise priamo ten obchod odkial kupujes? AI to ma takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března Takže asi jo.... zelený bod číslo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března Je to z toho obchodu... komunikují po celou dobu. Napsal jsem, že to dělám nerad a jestli je to nutné. Tak uvidím co odepisou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března aha, no kazdopadne cudne a zaujimave, tak uvidis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března Na Chrono 24 je to profesionální obchodník s hodně recenzema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března tak by som sa nebal...dolezitejsie je, co si to zase nakupil:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března V 21. 3. 2025 v 12:29, Harwey napsal: tak by som sa nebal...dolezitejsie je, co si to zase nakupil:))) Rozšířit No co ti budu povídat.... další pí*ovinu na zápěstí 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března (upraveno) V 21. 3. 2025 v 12:44, Gustaf napsal: No co ti budu povídat.... další pí*ovinu na zápěstí Rozšířit tak si to taky v tom Španělsku zas prodej .... né, že se s tím budeš zasírat chronomag Upraveno 21. března uživatelem YPO 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března V 21. 3. 2025 v 13:30, YPO napsal: tak si to taky v tom Španělsku zas prodej .... né, že se s tím budeš zasírat chronrmag Rozšířit Až tam někdy v dalším živote pojedu na dovolenou, tak je tam vezmu a prodám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března Jedu do Spanelska v lete, tak Ti je tam vezmu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března V 21. 3. 2025 v 14:36, Xenomorfus napsal: Jedu do Spanelska v lete, tak Ti je tam vezmu Rozšířit To víš já nejsem buržoust, mně stačí Bibijóne a místní rybník... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března V 21. 3. 2025 v 12:44, Gustaf napsal: No co ti budu povídat.... další pí*ovinu na zápěstí Rozšířit uz mas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března V 25. 3. 2025 v 12:11, Harwey napsal: uz mas? Rozšířit Ne ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se