sibirnaya Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 ja jedu tri televize vsechny tri z koaxu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 tak jinak signal z anteny nedostanes... antena koax tuner.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 Anténa, kabel a de to do tuneru...ok. Ještě něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 naladit a pevný nervy při sledování braku co běžně v telce běží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 Nojo, a abych měl Viasat Explorer atd tak to musím mít satelit? Novu a podobně zas tak nepotřebuju.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 ano prosím, to potřebuješ satelit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 Tak na to prdím... nechám to na filmy... Každopádně díky, dlouho sem v něčem nebyl tak mimo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 to já jsem pořád..ale anténí rozvody mam po mojich eskapádách za posledních čtrnáct dní naštudovaný.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Zdar pánové, musim si poprvé v životě koupit zimní gumy a moc nevim, co znamenají všechna čísla. Mám teď sjetý Barum Polaris 195/65 R15 T91. 195/65 jsou nějaký rozměry, ale co je R15 a T 91 netušim.A k nákupu potřebuju jen rozměr 195/65?Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 tady... http://www.pneujavurek.cz/rozmery_pneumatik.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 195 - šíře v mm65 - procentuální poměr výše k šíři pneuR15 = radial 15 palců - průměr diskuT = index rychlosti91= index nosnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 (upraveno) Zdar pánové, musim si poprvé v životě koupit zimní gumy... 195 je šířka pneu, 65 je výška, R15 je rozměr disku v palcích a T91 je rychlostní koeficient. Koukni se do velkého TP, tam máš rozměry, které jsou homologovány pro tvoje auto a kupuj podle toho... Tak jsme ti psali současně asi 3 lidé Upraveno 6. října 2014 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Prostě kup to, co máš povolený v techničáku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Pardon, měl jsem gůglit...když mě to tak strašně nezajímá, ale musim... už jsem byl jednou v servisu letos po zimě a chtěli po mě bezpečák - a já, nepolíben auty jsem začal hrabat v dokladech, dokud na mě místní technik zas nekřik "klíč"...vůbec jsem netušil, musel si ho najít sám Návštěva servisu je pro mě vždy stresující a i ponižující, protože nerozumim ani zbla tomu, co říkaj... Dik moc za pomoc všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 (upraveno) Vyřešeno jinde prosím smazat, díky. Upraveno 6. října 2014 uživatelem Trojan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Nevíte někdo jak je to s využitím těch registrovaných rádoby značek v rámci sdružení česká kvalita?Pokud si doma ukovu řekněme vlastní nůž a vyryju do něj czech made je to porušení ochranné známky? Přijde mi zvláštní registrace běžných slovních spojení a vlastností výrobku. To bez povolení nemohu deklarovat, že něco bylo vyrobeno u nás? Nejde mi o to logo, certifikáty ani marketing, prostě jen o ten nápis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Dej si tam Made in Czech úplně v klidu. Stejně tak klidně si tam vykovej Made in Swiss. Nikdo tě za to popotahovat nebude. Pokud to však chceš použít na výrobek, který budeš ve vícenásobném provedení uvádět na trh, tak pak si nastuduj, za jakých podmínek v té které zemi může výrobek nést toto označení (např. ve Švýcarsku platilo, že jsi musel mít podíl práce na kompletaci výrobku ve Švýcarsku (nevím už kolik procent) a pak jsi mohl na výrobek hrdě bouchnout vyrobeno ve švajcu...tedy tak to bylo, jak je to aktuálně teď netuším, ale tenkrát stačilo dovézt nesložený nebo nezabalený nožík, ve Švýcarsku ho zabalit do krabiček a bylo to Made in Swiss...tedy krabičky byly vyrobené a složené taky ve Švýcarsku). U nás v Česku je to, myslím, úplně šuma fuk, pokud to není určeno k požívání . Hlavně bych nedělal vědu z věcí v malé sérii a už vůbec ne z věcí pro svoji potřebu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 (upraveno) Dej si tam Made in Czech úplně v klidu. Stejně tak klidně si tam vykovej Made in Swiss. Nikdo tě za to popotahovat nebude. Pokud to však chceš použít na výrobek, který budeš ve vícenásobném provedení uvádět na trh, tak pak si nastuduj, za jakých podmínek v té které zemi může výrobek nést toto označení (např. ve Švýcarsku platilo, že jsi musel mít podíl práce na kompletaci výrobku ve Švýcarsku (nevím už kolik procent) a pak jsi mohl na výrobek hrdě bouchnout vyrobeno ve švajcu...tedy tak to bylo, jak je to aktuálně teď netuším, ale tenkrát stačilo dovézt nesložený nebo nezabalený nožík, ve Švýcarsku ho zabalit do krabiček a bylo to Made in Swiss...tedy krabičky byly vyrobené a složené taky ve Švýcarsku). U nás v Česku je to, myslím, úplně šuma fuk, pokud to není určeno k požívání . Hlavně bych nedělal vědu z věcí v malé sérii a už vůbec ne z věcí pro svoji potřebu. Díky za info. To jak funguje Czech made (stačí že je v ČR provedena výstupní kontrola a max ještě kompletace) tuším. Spíš mi jde o to, co mi hrozí když tento nápis použiju a nezaplatím za to patřičnou sumu sdružení, které ho má registrovaný. Nechci používat jejich logo ani nechci "certifikaci" Chci mít prostě jen ten nápis a neplatit za to... Varianta Made in Czech mě taky napadla, ale nehodí se mi tak do krámu...Podmínky samosebou splňuji, kdyby na to přišlo... Upraveno 8. října 2014 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Poptávám vizitky. Neumí někdo kreativní navrhnout lehce zábavnou vizitku a rovnou zajistit kvalitní tisk?Děkuji za případné nabídky do SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Kluci, uvítám vaše zkušenosti s poskytovateli elektřiny/plynu. Momentálně jsme u ČEZu, ale uvažujeme o změně. Má to cenově cenu? Je dobré mít oboje od jednoho poskytovatele, nebo je dobré to rozdělit? Podmínkou je, aby účet byl online spravovatelný, operativní a cenově výhodný. Poradíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se