Přejít na obsah

Dotazy - pelmel

Doporučené příspěvky

Zvažoval jsem jestli tahat ski/snow vlákno, ale pricmrndnu si tady. Prosím o Váš tip na středisko podle zadní: IT/A, důraz na lehké a pokud možno dlouhé tratě (modré), dobrá dostupnost takové ty poslední km. Fakt se mi nechce couvat někde 10km, jen protože si někdo nebude chtít odřít fajnovou káru. (sranda) Nikdy jsem nebyl lyžovat v zahraničí a teď bych chtěl. Mladá přijde s několika kusy a ja také. Pak společně vyberem. Můj favorit je Wildkogel. :guitar:  NEBUDU děkovat postupně. Děkuji teď, ať to zbytečně up-uju.

itálie: madona di campiglio, paso tonale, andalo - tam je tuším modrá co má 4,7 km

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mám dotaz, na nové bundě Jack Wolfskin se mi začalo odlepovat logo. Je tam nažehlené s nějakého semiše nebo co to je. Bunda je klasická lyžařská. Takovej ten matroš, co se běžně používá :-D nevíte, čím se dá přilepit zpátky aby drželo? Zkoušel jsem to přežehlit přes hadr, ale nedrží. Tak nápady na opravu vítám. 

Nech si to někde objet na stroji.

Odkaz ke komentáři

Pánové, simvás, nevíte.. když přijde zásilka přesně za 150 EUR (včetně dopravy), musí se už platit clo? Většinou je všude napsaný, že se platí, když PŘESAHUJE 150 EUR, ale nemůžu se dobrat toho, jak to teda je v tomdle případě. DPH neřešim, jedná se o plátce.

Tak kdyby to někoho zajímalo, konečně mi přišlo oficiální vyjádření k mý reklamaci od nějakýho plukovníka od celníků, že se z částky přesně 150 EUR clo neplatí. Mezitim mi to totiž ty blbouni z DHL samozřejmě naúčtovali, byť mi u nich na celnim dvakrát telefonem potvrdili, že to tak nebude. No, aspoň je to ofiko:)

Odkaz ke komentáři

Zeptám se - nemá tady někdo zkušenost s renovací vany? Resp. obroušením, odmaštěním a novým nátěrem? 

Na internetu jsem četl dost odlišných názorů - někdo doporučuje, někdo zavrhuje. Pár lidí taky psalo, že ten nový nátěr moc dlouho nevydrží a do půl roku se začne loupat. 

Má smysl se do toho pouštět nebo radši koupit novou vložku? 

Odkaz ke komentáři

Zeptám se - nemá tady někdo zkušenost s renovací vany? Resp. obroušením, odmaštěním a novým nátěrem? 

Na internetu jsem četl dost odlišných názorů - někdo doporučuje, někdo zavrhuje. Pár lidí taky psalo, že ten nový nátěr moc dlouho nevydrží a do půl roku se začne loupat. 

Má smysl se do toho pouštět nebo radši koupit novou vložku? 

Strikni to moduritem.
Odkaz ke komentáři

Ja jsem vanu vyboural sam (no drina prekvapujici), pak ji s kamosem snesl 3 patra pred barak, odkud ji behem nekolika minut "uklidili" potrebni... To jsem jeste netusil kolik bych za tu litinu dostal! Chybama se clovek uci ;)

Odkaz ke komentáři

Ja jsem vanu vyboural sam (no drina prekvapujici), pak ji s kamosem snesl 3 patra pred barak, odkud ji behem nekolika minut "uklidili" potrebni... To jsem jeste netusil kolik bych za tu litinu dostal! Chybama se clovek uci ;)

jo neupravená  cca 3 až 4kč kilo

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři

mám dotaz, na nové bundě Jack Wolfskin se mi začalo odlepovat logo. Je tam nažehlené s nějakého semiše nebo co to je. Bunda je klasická lyžařská. Takovej ten matroš, co se běžně používá :-D nevíte, čím se dá přilepit zpátky aby drželo? Zkoušel jsem to přežehlit přes hadr, ale nedrží. Tak nápady na opravu vítám.

tak problém vyřešen...donesl jsem to typkovi co dělá potisky na trička. hodil to da masiny a pod vahou 400kg a při teplotě 150st to drží jako novy...parada

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...