Gustaf Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2015 Jsem teď trochu uletěl na nákupu JW v Itálii a z většiny hadrů už jsou samolepky pryč a to visej ve skříni :-) nevím, kde udělali inženýři z Německa chybu...hi hi hiJj.. četl jsem ze si nakupoval. nevím čím to lepí ale po proceduře to drží paradne. ti nějak sidi asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 (upraveno) Pánové, dostal jsem dotaz od kolegy. Má doma starý - rádiem řízený budík. Před pár lety se mu budík přestal hlásit jako připojený k vysílači a od té doby ho měl jako klasický digitální budík. Nechtěl ho vyměnit, protože jiný typ s funkcemi buzení, jako měl tento už nenašel (vždyť to známe...). A najednou, po několika letech se budík tento víkend začal zase hlásit jako připojený k vysílači a vesele se synchronizuje. Nevíte někdo, zda nedošlo k nějakých úpravám nebo výměně vysílače v Německu? Díky. EDIT: Kolega doplňuje informace - V průběhu těch let se prý sporadicky - velice nepravidelně a nepředvidatelně připojoval a synchronizoval. Celá ta léta byl signal (když byl) na jedné až dvou čárkách. Od uplynulého víkendu má plný signál, který nekolísá... Upraveno 28. ledna 2015 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Pánové, dostal jsem dotaz od kolegy. Má doma starý - rádiem řízený budík. Před pár lety se mu budík přestal hlásit jako připojený k vysílači a od té doby ho měl jako klasický digitální budík. Nechtěl ho vyměnit, protože jiný typ s funkcemi buzení, jako měl tento už nenašel (vždyť to známe...). A najednou, po několika letech se budík tento víkend začal zase hlásit jako připojený k vysílači a vesele se synchronizuje. Nevíte někdo, zda nedošlo k nějakých úpravám nebo výměně vysílače v Německu? Díky.Kde bydlí, v Táboře? A má budík stále na stejným místě? U nás např. signál vypadává, uvnitř baráku je většinou KO, takže pokud chci hodinky synchronizovat, tak je dávám za okno na parapet. Uvidí dál, třeba jen tlaková níž nicméně pokud by zesílili vysílač, nebylo by to špatné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Bydlí ve vesnici kousek od Tábora. Budík je stále na stejném místě, v tomto se nic nezměnilo. Když začalo docházet k výpadkům, tak dokonce budík testoval tím, že s ním cestoval. Synchronizace byla pořád nestabilní, ať ho vzal kamkoliv. A najednou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 asi naky erekce na slunci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Bydlí ve vesnici kousek od Tábora. Budík je stále na stejném místě, v tomto se nic nezměnilo. Když začalo docházet k výpadkům, tak dokonce budík testoval tím, že s ním cestoval. Synchronizace byla pořád nestabilní, ať ho vzal kamkoliv. A najednou...Taky mohl být jen blbý spoj na tišťáku ( přechodový odpor) neba špatný kontakt tím pádem snížený přijem, pak třeba stačí malý otřes a je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Nic není vyloučeno Ale jelikož předtím pravidelně budík přenášel, aby signál vyzkoušel a teď prostě leží na stolku bez pohybu a k změně signálu došlo bez evidentního zásahu zvenčí (o víkendu, kdy ani budík nepoužívá), tak bych to spíš viděl na to, že ve Frankfurtu došlo k nějakým změnám. Možná jen na 150m anténě, kterou používají k vysílání pravidelného signálu probíhá údržba a zapli na záložní 200m antenu. Nebo to má souvislost s odsunem techniky ze zrušené vojenské základny, kterou má přes kopec. Jelikož to byla letecká základna, byly tam i radary, které mohly dlouhodobě způsobovat rušení na dlouhých vlnách. Atd, těch možností je právě víc...Zkouším to tady, zda tu není někdo, kdo má nějaké informace o provozu vysílače ve Frankfurtu, zda by nešlo vysledovat nějakou souvislost s nějakou změnou, kterou tam provedli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 (upraveno) Chlapi kteří dělíte čas mezi hodinky a nože poraďte mi prosím.Co je to za značku ?Údajně by to měla byt slušná firma ,ale já ho dostal a nikdy ho nevytáhl ze šuplíku.Děkuji hlavám pomazaným. Upraveno 29. ledna 2015 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Asi by to ještě chtělo přiložit ten obrázek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Asi by to ještě chtělo přiložit ten obrázek. Já ho vidím:-) Zkusím to znovu raději tedy jestli ho nevidí ostatní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Nic není vyloučeno Ale jelikož předtím pravidelně budík přenášel, aby signál vyzkoušel a teď prostě leží na stolku bez pohybu a k změně signálu došlo bez evidentního zásahu zvenčí (o víkendu, kdy ani budík nepoužívá), tak bych to spíš viděl na to, že ve Frankfurtu došlo k nějakým změnám. Možná jen na 150m anténě, kterou používají k vysílání pravidelného signálu probíhá údržba a zapli na záložní 200m antenu. Nebo to má souvislost s odsunem techniky ze zrušené vojenské základny, kterou má přes kopec. Jelikož to byla letecká základna, byly tam i radary, které mohly dlouhodobě způsobovat rušení na dlouhých vlnách. Atd, těch možností je právě víc...Zkouším to tady, zda tu není někdo, kdo má nějaké informace o provozu vysílače ve Frankfurtu, zda by nešlo vysledovat nějakou souvislost s nějakou změnou, kterou tam provedli... Vysvětlení s odsunem vojenské techniky mi přijde nejpravděpodobnější. Jelikož se budík nenařizoval po několik let, tak změnou povětrnostních podmínek to nebude, ačkoliv ty mají na dlouhovlnný rádiový signál velký vliv. Jestli v Německu upgradovali bohužel nevím. Spíš ne. Moje rádiem řízené nástěnné hodiny a meteostanice se chovají stále stejně - to znamená, že se nařídí tak jednou za 3 měsíce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Vysvětlení s odsunem vojenské techniky mi přijde nejpravděpodobnější. Jelikož se budík nenařizoval po několik let, tak změnou povětrnostních podmínek to nebude, ačkoliv ty mají na dlouhovlnný rádiový signál velký vliv. Jestli v Německu upgradovali bohužel nevím. Spíš ne. Moje rádiem řízené nástěnné hodiny a meteostanice se chovají stále stejně - to znamená, že se nařídí tak jednou za 3 měsíce Tak uvidíme, hlavní je, že mu to začalo zase fungovat a ne obráceně. Jestli to i po 2-3 týdnech bude stejné beze změny, asi se taky přikloníme k té verzi s odsunem techniky. Jestli se to po 14 dnech vrátí do starých kolejí, asi to bude ta údržba na vysílači... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 Panove posledni dobou jsem nejakej.. paranoickej a napadlo me poridit si tudiz bezpecnostni folie do oken aspon v prizemi, celkem by to mohlo co ja vim, 15, 20 metru.. Akorat na to tedkonc koukam a hergot, ono je to nejaky drahy, hehe. Mate nekdo zkusenosti s konkretni firmou (idealne kolem Prahy) nebo tak neco? Nejlepsi by bylo kdybyste mi nekdo napsal, ze je to uplne nahovno:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 nase společenství se usneslo že chce taky folie a je to k hovnu. když nám tady vybrali naposled sklep tak jsem se o tom bavíl s policajtama a říkali že rozbitým oknem se nekrade že je to rachot. ať si raděj dáme lepší zámky. tak jsme daly zamozamykací a od té doby klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 No dvere mam prave dobry a prijde mi to takovy divny, kdyz pres dvere by se musel asi dostat fakt profik, a do okna staci sutr a je tam kazdej jouda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 (upraveno) V předchozím bytě jsme měli. Když jsme byli na dovče, nějakej dobrák nám hodil šutr do okna. Díky folii zůstalo sklo v celku, byt nebyl otevřenej a plnej střepů. Takže za mě dobrý . Dělal nám je NEXT. Upraveno 3. února 2015 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 Akurát co vím tak nen na každý okno se to dá nalepit, musí tam být nějaká minimální tloušťka...jestli si to teda nepletu s foliema proti slunci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 kde si prosím vás necháváte přetěsňovat Omegy? Je cena 3000 u Dušáka normální? Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Není mezi přítomnými opravář praček ?.........................sím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 co mas s prackou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se