Přejít na obsah

Dotazy - pelmel

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg

Má smysl řešit vodotěsnost 300M vs. 1000M, když bych se chtěl s cibulema každej den koupat?

tak samozrejme!

v jednych sa mozes kupat o nieco ( 700m) hlbsie

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud mám pozemek a nemovitost na místě které je dostatečně větrné celoročně, vybuduji tam menší "vrtuli" žádná velká obluda a taky žádný dětský větrník, jaké mám praktické možnosti využití získané síly / energie?

Čerpat vodu nepotřebuji, do sítě elektřinu dodávat nechci.

Je to uplná kravina? Nemám kde se ptát, zkouším i zde, budu vděčný i za odkazy na tuto tématiku, určitě jsem nepřečetl vše. Klidně i v angličtině, díky.

Odkaz ke komentáři

Včera to zapadlo na "Co mě právě naštvalo", ale jaká je vaše zkušenost z brašnářstvím Tlustý? Jsou to polotovary? Je to druhej Šíma jak se prezentuje? Moc mu nevěřim a sejří mě to obecné nadšení kolem něj...spíš takovej Babica s brašnama

Odkaz ke komentáři

Co si představuješ pod pojmem polotovary?

Já mám od Tlustého teda jen peněženku, ale její zpracování je naprosto bezchybný, stejně jako materiál. To že jsem si mohl vybrat odstín a provedení mě lákalo nejvíc.

Ten hype kolem je trochu přehnanej, to jo.

Odkaz ke komentáři

Co si představuješ pod pojmem polotovary?

Já mám od Tlustého teda jen peněženku, ale její zpracování je naprosto bezchybný, stejně jako materiál. To že jsem si mohl vybrat odstín a provedení mě lákalo nejvíc.

Ten hype kolem je trochu přehnanej, to jo.

No, tváří se to tak, že dělaj nákresy, střihaj kůži, šijou a tak...jsou hrozně "open", všechno na facebooku, ale jediný video, kde je to pořádně vidět jsou opasky, na ostatních videích vidím, jak něco obšívají, vyráží monogram atp.

Čili polotovarem myslím to, že oni dělají jen finální úpravy..nebo tomu tak není? Nevim...mně to smrdí

Odkaz ke komentáři

polotovar je pizza z prodejny, ale pokud někdo sešije něco co někdo jinde nastřihal to asi nebude polotovar ne? a finální úprava je například to vyražení loga nebo přišití knoflíčku zabalení a pod..tak jsem si to myslel třeba já..ale třeba každý na to má jiný pohled.. to nemá samozřejmě nic společného s  firmou Tlustý

Odkaz ke komentáři

polotovar je pizza z prodejny, ale pokud někdo sešije něco co někdo jinde nastřihal to asi nebude polotovar ne? a finální úprava je například to vyražení loga nebo přišití knoflíčku zabalení a pod..tak jsem si to myslel třeba já..ale třeba každý na to má jiný pohled.. to nemá samozřejmě nic společného s  firmou Tlustý

já právě nevim, do jaké míry se jedná o polotovar či ne...ok, necháme to být

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Ahoj, mám dotaz - jak je to s hraním pokeru v baru/hospodě? Co jsem četl, tak dle zákona je poker hazardní hra a může se hrát pouze v kasinu nebo musím mít licenci. 

Uvedu příklad: koupím pokerový stůl a všechny věci okolo a budu jej pronajímat - poruším tím zákon? 

Odkaz ke komentáři

Ano. Zák. č. 202/1990 o loteriích a podobných hrách, §2, písmeno m, následně v §4, odst. 6 je specifikováno, kdo tohle může provozovat - stát nebo a.s. s minimálně 100.000.000,- základního kapitálu. Začni šetřit :)

Edit: doplnění

Upraveno uživatelem Klotzman
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...

Zase mě čeká natírání dřevěného plotu kolem celého baráku, to mě vždycky může trefit :frusty: Chci se zeptat, nemáte někdo zkušenost se stříkající pistolí? Možná by to bylo lepší než štětka co? Jsem línej, přiznávám :blush02: Co třeba tahle boschka PFS 55 za tašku hrušek?

http://www.levneelektro.cz/p238816-naradi-bosch-pfs-55

post-364-0-89894800-1428495513.jpg

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...