mondeo2 Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 sama v průběhu praní dopouští vodu až do plnýho bubnu, hadička k hladinovýmu ventilu je v pořádku (průchozí) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 no nevim..asi jecas udelat pracce papa..tohke vypada na programator.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 no uvidím, zítra obvolám pár techniků co mi řeknou.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 cekam pak od tebe sz ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Má smysl řešit vodotěsnost 300M vs. 1000M, když bych se chtěl s cibulema každej den koupat? Ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 jestli se hodlas koupat v mariánským příkopě, tak jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Má smysl řešit vodotěsnost 300M vs. 1000M, když bych se chtěl s cibulema každej den koupat?tak samozrejme!v jednych sa mozes kupat o nieco ( 700m) hlbsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Je to uplne fuk, jak to ma sroubovaci korunku, vody se bat netreba.. Naopak jestli s tim chces plavat jinym stylem nez "baba s nusi", masivni tezky kilometrovy potapky mi neprijdou jako zvlast dobrej napad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Pokud mám pozemek a nemovitost na místě které je dostatečně větrné celoročně, vybuduji tam menší "vrtuli" žádná velká obluda a taky žádný dětský větrník, jaké mám praktické možnosti využití získané síly / energie?Čerpat vodu nepotřebuji, do sítě elektřinu dodávat nechci. Je to uplná kravina? Nemám kde se ptát, zkouším i zde, budu vděčný i za odkazy na tuto tématiku, určitě jsem nepřečetl vše. Klidně i v angličtině, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 Včera to zapadlo na "Co mě právě naštvalo", ale jaká je vaše zkušenost z brašnářstvím Tlustý? Jsou to polotovary? Je to druhej Šíma jak se prezentuje? Moc mu nevěřim a sejří mě to obecné nadšení kolem něj...spíš takovej Babica s brašnama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 Co si představuješ pod pojmem polotovary? Já mám od Tlustého teda jen peněženku, ale její zpracování je naprosto bezchybný, stejně jako materiál. To že jsem si mohl vybrat odstín a provedení mě lákalo nejvíc.Ten hype kolem je trochu přehnanej, to jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 Co si představuješ pod pojmem polotovary? Já mám od Tlustého teda jen peněženku, ale její zpracování je naprosto bezchybný, stejně jako materiál. To že jsem si mohl vybrat odstín a provedení mě lákalo nejvíc.Ten hype kolem je trochu přehnanej, to jo. No, tváří se to tak, že dělaj nákresy, střihaj kůži, šijou a tak...jsou hrozně "open", všechno na facebooku, ale jediný video, kde je to pořádně vidět jsou opasky, na ostatních videích vidím, jak něco obšívají, vyráží monogram atp. Čili polotovarem myslím to, že oni dělají jen finální úpravy..nebo tomu tak není? Nevim...mně to smrdí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 polotovar je pizza z prodejny, ale pokud někdo sešije něco co někdo jinde nastřihal to asi nebude polotovar ne? a finální úprava je například to vyražení loga nebo přišití knoflíčku zabalení a pod..tak jsem si to myslel třeba já..ale třeba každý na to má jiný pohled.. to nemá samozřejmě nic společného s firmou Tlustý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 Rozklikl jsem dvě peněženky a stačí. Stehy, hrany... zavírám, zapomínám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 polotovar je pizza z prodejny, ale pokud někdo sešije něco co někdo jinde nastřihal to asi nebude polotovar ne? a finální úprava je například to vyražení loga nebo přišití knoflíčku zabalení a pod..tak jsem si to myslel třeba já..ale třeba každý na to má jiný pohled.. to nemá samozřejmě nic společného s firmou Tlustý já právě nevim, do jaké míry se jedná o polotovar či ne...ok, necháme to být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Ahoj, mám dotaz - jak je to s hraním pokeru v baru/hospodě? Co jsem četl, tak dle zákona je poker hazardní hra a může se hrát pouze v kasinu nebo musím mít licenci. Uvedu příklad: koupím pokerový stůl a všechny věci okolo a budu jej pronajímat - poruším tím zákon? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 (upraveno) Ano. Zák. č. 202/1990 o loteriích a podobných hrách, §2, písmeno m, následně v §4, odst. 6 je specifikováno, kdo tohle může provozovat - stát nebo a.s. s minimálně 100.000.000,- základního kapitálu. Začni šetřit Edit: doplnění Upraveno 6. března 2015 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Děkuju za informaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Dobrý večer, pánové.Potřeboval bych poradit, kdo zná někoho v okolí Českých Budějovic (jižních Čech) zámečníka / svářeče.Potřebuji nechat vyrobit rošt do otevřeného krbu. Mám specifické zadání. Díky za kontakt.Štěpán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 (upraveno) Zase mě čeká natírání dřevěného plotu kolem celého baráku, to mě vždycky může trefit Chci se zeptat, nemáte někdo zkušenost se stříkající pistolí? Možná by to bylo lepší než štětka co? Jsem línej, přiznávám Co třeba tahle boschka PFS 55 za tašku hrušek? http://www.levneelektro.cz/p238816-naradi-bosch-pfs-55 Upraveno 8. dubna 2015 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se