petr_cha Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Prehled.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Tak ted na mobilu nejsem schopen posoudit, zdali je po kompresi ta plachta k precteni.. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Los Salamos Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Takovýhle Tuna mod bych bral :-D Zdroj Watchuseek http://forums.watchuseek.com/f21/seiko-6139-tuna-mod-1271114.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 Seiko bastle nemusim, ale tento je vynikajuci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 (upraveno) Vím ,že nejsem první ani poslední s těmahle hodinama,ale určitě jsem jeden z nejšťastnějších. K šestýmu výročí na tomhle drahým a zábavným foru jsem si pořídil hodinky po kterejch toužim od první chvíle co jsem je, asi před pěti lety ,viděl.Pro mě každopádně definitívní potápky. Nebo aspoň jedny z definitívních. Upraveno 16. prosince 2014 uživatelem saida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Jj jsou super - uživej je. Co to máš za tah ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 No tomu rozumím. Zítra se jedu podívat na ty Tuny spring drive. Furt Cegymu do telefonu opakuju, že doufám, že mi budou velký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 hm,ty a Seiko?To zírám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Mám za sebou monstra, samuraje, tuňáky, na ruce marinemaster. Ta logicky kam dál. Jen suma jsem vynechal. Ty se mi nelíbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 V 16. 12. 2014 v 20:46, wizard-ov napsal: Jj jsou super - uživej je. Co to máš za tah ?Z atlasů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 V 16. 12. 2014 v 21:52, Roman I. napsal: Mám za sebou monstra, samuraje, tuňáky, na ruce marinemaster. Ta logicky kam dál. Jen suma jsem vynechal. Ty se mi nelíbíAha,tak ja spim dal.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Shodou okolností první tuna co jsem viděl byly právě ty Romanovy. Akorát postrádám jeho neutuchající zájem o výměnu řemenů. Alespoň onehdá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Ja si pamatuju asi milion Romanovejch hodinek,ale fakt ani jedny Seiko,to jsem nejak prospal.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Dostal som jednu zaujimavu ponuku na vymenu (inak by ma to nenapadlo) a zrejme sa to podari. SBBN 013. Nepaci sa mi moc ale aspon vidite (instant a cecil) ze vase nazory mi nejdu jednym uchom dnu a druhym von! :-) Mozno sa mi zapaci... na moju 17,5-18cm ruku asi privelke? Ide o tento kus konkretne:http://forums.watchuseek.com/f29/fsot-seiko-darth-1000m-sbbn013-helson-shark-diver-45mm-bronze-steel-helberg-h2o-also-welcome-1445258.html vraj ma voucher na vymenu baterky gratis, kde to poriesim, altro.cz ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Není to trošku moc za relativně obyč. quartz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 V 22. 1. 2015 v 16:40, ggrand napsal: Není to trošku moc za relativně obyč. quartz? Je.Taky by mi vadil keramický shroud,a neprovrtané nožky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 (upraveno) Coo??? ten shroud je keramika? Myslel som ze len luneta a ze shroud a cele telo je titan monoblock. Nikde ani zmienka ze shroud je dalsi kus a este k tomu keramika... Nuz, uz je ale obchod dohodnuty a pridu buduci tyzden. To ze je to quartz mi nevadi, skor ta velkost a celkovo vzhlad, ale vymena bola pre mna vyhodna a mozno sa mi zapaci. Vzdy som chcel spring drive a mozno raz neskor... zatial idem postupne dalej, nahor, nadol a tak rozne po svojom :-) edit: tak som niekde nasiel a je to tak, nevadi, neposkrabe sa aspon: This watch is fully built from titanium except the outside shroud which is scratch resistant ceramic Upraveno 22. ledna 2015 uživatelem vrcan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 (upraveno) To by mi asi nevadilo.. Jsem o nich uvazoval a chybelo malo k objednani, ale pak jsem vzal 015, coz bych doporucil i vrcanovi. edit: aha, tak nic.. Upraveno 22. ledna 2015 uživatelem CEGY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 (upraveno) V 22. 1. 2015 v 17:45, vrcan napsal: Coo??? ten shroud je keramika? Myslel som ze len luneta a ze shroud a cele telo je titan monoblock. Nikde ani zmienka ze shroud je dalsi kus a este k tomu keramika... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/44998-seiko-tuna/?p=1297602 V 22. 1. 2015 v 17:47, CEGY napsal: To by mi asi nevadilo.. Chlap se holil,řízl se,lekl se a tuňáci letěli na kachličky, bylo to za 500 doláčů http://www.thewatchsite.com/21-japanese-watch-discussion-forum/12537-darth-tuna-ceramic-shroud-broke.html Upraveno 22. ledna 2015 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se