KFL Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 OK, jdu si seradit iqos vajgly do uhledny pyramidky, at zapadnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 @Bert @KFL Já jsem nasbíral 32 a hodně jsem si musel dávat pozor na příslovce, co u těch tvrzení byly (often, sometimes, ...), vlastně jsem si myslel, že budu mít kolem 100... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 94... no čekal jsem to trojciferný, takže cajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2024 Já sem úplně v klidu, kolem 100-120 to je tak Keanu Reevs level Takže vlastně super cool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2024 Já musel velice vzpomínat, jestli jsem byl takový či onaký jenom do šestnácti, nebo mi to trvalo až do třiceti, což je ovšem pořád na hony daleko od současnosti ... Každopádně mi test připadá velice průhledný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2024 120, test jsem dělal náhodným výběrem a je mě to úplně jedno.Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. května 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2024 Aby bylo jasno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se