Přejít na obsah

Vaše malé obsese a fobie

Doporučené příspěvky

Návštěvník km.kmk

všechny dveře kromě těch doma otevírám zásadně nohou....radši

EDIT : jo a když se v hospodě picnu, chodím na dámskej...asi mám nějak vsugerováno, že jsou čistotnější, než chlapi

Upraveno uživatelem km.kmk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máme světla na chodbě a na schodišti ovládaná více vypínači a já mám rád, když jsou světla zhasnutá, aby vypínače byly ve spodní poloze. Tak se mi často stává, že jdu po schodech po tmě, protože, když bych si rozsvítil, tak by zůstaly vypínače po zhasnutí v horních polohách. Manželka to nechápe a odmítá to také tak dělat, není nějaká divná?!

Odkaz ke komentáři

jo, tak už jsem dostal velikou inspiraci, jak zabránit zas*ání auta malým mimčem a nepřijít k nervové újmě. Určitě si je vezmu k srdci a bud je dodržovat. Je jasný, že toho malýho drobečka nebudu šikanovat a vše mu bude odpuštěno, ale nějaký předběžný opatření proběhnou. Aby tatínek nezešedivěl Posted Image

Odkaz ke komentáři

hmm tak jsem si říkal, že já nic, jsem v pohodě, ale po pečlivém pročtení jsem přišel na toto:

knoflíky zásadně u hlavy - vadí mi, když se mi do nich zamotají nohy

časáky čtu zásadně od zadu

vytáčí mě hlasití lidé - vadí mi, když někdo mluví nahlas - speciálně spolujezdec v autě - není kam utéct:-)

vadí mi moc lidí v malých místnostech - speciálně kuchyně švagrové při rodinných oslavách je pro mě děsivá:-)

to je zatím vše - když na něco přijdu, ještě doplním:-)

jo a k tomu zelenýmu trabantu - u nás to funguje tak, že když ho vidíš, máš si něco přát:-)

Odkaz ke komentáři

První pravá bota, ponožka, rukavice

Na wc dejchám nosem

Časáky zásadně od zadu

Pohřebák 3krát odplivnout

Dveře na veřejných wc nohou, v nejhorším ubrouskem

3x zaklepat aby to vyšlo, ale ne na stůl ale pod stůl (aby to šlo nahoru)

Zásadně nejezdím metrem ani MHD, kam se nedá dojet autem jdu raději pěšky, v centru raději platím 50,-hoď plac.stání.

Když mi o něco hoodně jde tak prosím boha i když nevěřím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...