Návštěvník km.kmk Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 (upraveno) všechny dveře kromě těch doma otevírám zásadně nohou....radši EDIT : jo a když se v hospodě picnu, chodím na dámskej...asi mám nějak vsugerováno, že jsou čistotnější, než chlapi Upraveno 12. ledna 2012 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 všechny dveře kromě těch doma otevírám zásadně nohou....radši Hele, a vyzujes se předtím nebo sahas na kliku botou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Jen chci říct těm, co si myslej, že nic nemaj, že se pletou, jen to prostě neregistrujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Hele, a vyzujes se předtím nebo sahas na kliku botou? jak kdy, když je bláto, nezouvám se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Voe, uplne stejná, jak kravata k pásku nebo papíry zarovnane do vinklu. Jo, a hajzlpapir zásadně volným koncem ke zdi, to da rozum! To nikdy, jedině od zdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 (upraveno) Od zdi vs. ke zdi. A představte si, že je třetí skupina, která to ani NEVNÍMÁ! Edit: moje tchýně když k nám za uherskej rok přijde, tak to dokonce přendavá ke zdi, protože neví, že správně je to od zdi. Upraveno 12. ledna 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Máme světla na chodbě a na schodišti ovládaná více vypínači a já mám rád, když jsou světla zhasnutá, aby vypínače byly ve spodní poloze. Tak se mi často stává, že jdu po schodech po tmě, protože, když bych si rozsvítil, tak by zůstaly vypínače po zhasnutí v horních polohách. Manželka to nechápe a odmítá to také tak dělat, není nějaká divná?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 To nikdy, jedině od zdi Jasně, papír zásadně od zdi Mám to taky tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Jasně, papír zásadně od zdi Mám to taky tak. Papír zásadně od zdi a volný konec musí viset dolů odvinutý cca o 5 cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 (upraveno) Takhle se mi to líbí S těmi vypínači to chápu, vždycky jsem si říkal, že kdybych měl dům, tak by mě přesně tohle hrozně vytáčelo. Upraveno 12. ledna 2012 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 docela dobrej duševní stryptýz.... nechcete někdo nahodit vlákno : "milenky" - hoďte sem fotky svých bokovek :-)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 "od zdi" samozřejmě také znamená menší riziko poškrábání hodinek o stěnu při trhání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 docela dobrej duševní stryptýz.... nechcete někdo nahodit vlákno : "milenky" - hoďte sem fotky svých bokovek :-)? Já jsem pro vlákno " Autentické sexy fotky" jako na Motorkařích.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 A taky časáky čtu od zadu. U knížek to nefunguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 (upraveno) K tomu toaletnímu papíru máte i stránku na wiki edit: překlepy Upraveno 12. ledna 2012 uživatelem grakij Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 jo, tak už jsem dostal velikou inspiraci, jak zabránit zas*ání auta malým mimčem a nepřijít k nervové újmě. Určitě si je vezmu k srdci a bud je dodržovat. Je jasný, že toho malýho drobečka nebudu šikanovat a vše mu bude odpuštěno, ale nějaký předběžný opatření proběhnou. Aby tatínek nezešedivěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 hmm tak jsem si říkal, že já nic, jsem v pohodě, ale po pečlivém pročtení jsem přišel na toto: knoflíky zásadně u hlavy - vadí mi, když se mi do nich zamotají nohyčasáky čtu zásadně od zaduvytáčí mě hlasití lidé - vadí mi, když někdo mluví nahlas - speciálně spolujezdec v autě - není kam utéct:-)vadí mi moc lidí v malých místnostech - speciálně kuchyně švagrové při rodinných oslavách je pro mě děsivá:-) to je zatím vše - když na něco přijdu, ještě doplním:-) jo a k tomu zelenýmu trabantu - u nás to funguje tak, že když ho vidíš, máš si něco přát:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Zastavene hodinky musi ukazovat vzdy 2:08 a nejlepe 20 vterin. S tou vterinovkou to ale obcas byva vyzva a na dlouho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 docela dobrej duševní stryptýz.... nechcete někdo nahodit vlákno : "milenky" - hoďte sem fotky svých bokovek :-)? Co taky čekat od lidí, co mají víc, než jedny hodinky a pořád kupují další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 První pravá bota, ponožka, rukaviceNa wc dejchám nosemČasáky zásadně od zaduPohřebák 3krát odplivnoutDveře na veřejných wc nohou, v nejhorším ubrouskem3x zaklepat aby to vyšlo, ale ne na stůl ale pod stůl (aby to šlo nahoru)Zásadně nejezdím metrem ani MHD, kam se nedá dojet autem jdu raději pěšky, v centru raději platím 50,-hoď plac.stání.Když mi o něco hoodně jde tak prosím boha i když nevěřím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se