Traveller Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 (upraveno) Upraveno 5. června 2015 uživatelem Traveller
guzmic Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Asi bych se na skleničku nechal přemluvit :-)
Traveller Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Edit - dal jsem menší obrázek. Single malt jsem objevil před 14 dny a už to jede. Další forum = více info = další whisky. Kolegu (43) švihlo minulý týden - tak není na co čekat. Carpe diem!
Návštěvník dabelM Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Slušný rozjezd, do tohoto počasí se nejlépe hodí whisky z palírny BenRiach, která je hooodně voňavá. Gratuluji k výbéru a zároveň ke vstupu na "jiné" fórum :-)
Traveller Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Fakt, mně přijde, že by se spíše hodila do závějí sněhu . Ale jinak jsem spokojen - byl to dobrý kauf.
guzmic Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Fakt, mně přijde, že by se spíše hodila do závějí sněhu . Ale jinak jsem spokojen - byl to dobrý kauf.Dneska by bylo nejlepší točené pivko někde v přírodě na táboráku. :-)
Návštěvník swanieck Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 (upraveno) Dnes večer už snad bude svěží povětří a tak jsem rád, že už je doma krabice z Jižní Afriky a 2011 Stellenbosch Villiera Merlot jistě přijde k chuti....... Upraveno 8. června 2015 uživatelem swanieck
guzmic Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 Dnes večer už snad bude svěží povětří a tak jsem rád, že už je doma krabice z Jižní Afriky a 2011 Stellenbosch Villiera Merlot jistě přijde k chuti.......Hmm nevypadá to vůbec zle. :-) Já po těžkém pracovním dni, dnes už "jen" 36 stupňů na hale, plechovku Plzně.
Návštěvník dabelM Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Aktuálně mám otevřené tyto lahve : Ardbeg CorryvreckanBenRiach 1996 Batch 11 Pedro Ximénez SherryLaphroaig An Cuan MórTalisker Friend of the Classic Malts 2013Chivas Regal 12 yold
Wagoneer Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Odesláno 13. června 2015 Nějaká grilovačka a vzorky z Polešovic...
FrantisekH Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Odesláno 13. června 2015 já bych dal od každýho decáka.. no a pak bych to zopakoval..
Návštěvník dabelM Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Odesláno 13. června 2015 (upraveno) Tak co si dneska dam? Dost pěkný lahve... Upraveno 27. června 2015 uživatelem filo-boxer
vladimir72 Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Odesláno 14. června 2015 Bohužel jedna velice špatná zkušenost.Dnes jsem si otevřel lahvinku Víno z Kobylí červené Patria cuvée výběr z hroznů 2009 zlatá ze salonu vín 2011.Bohužel ta lahev obsahovala tekutinu která by byla špatná i na tržištní svařák - fuj. Takže jsem zase za alkoholika - musel jsem to zapít Aniversariem z koženého váčku
kvejkr Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Odesláno 14. června 2015 Tak co si dneska dam? Tohle je teda naprostá paráda, závidim tak pěknou domácí sbírku .-) z těhle špeků znám jen Punta canu a Matusalem, oba super kousky, obzvlášt ta Punta Cana mi hrozně chutnala po kakau. Jaký je nový plantation anniversario? Ten starší s placatou lahví byl super. Relicario neznám vůbec, tak se prosím poděl o dojmy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se