Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Edit - dal jsem menší obrázek. Single malt jsem objevil před 14 dny a už to jede. Další forum = více info = další whisky. Kolegu (43) švihlo minulý týden - tak není na co čekat. Carpe diem!

Návštěvník dabelM
Odesláno

Slušný rozjezd, do tohoto počasí se nejlépe hodí whisky z palírny BenRiach, která je hooodně voňavá.

Gratuluji k výbéru a zároveň ke vstupu na "jiné" fórum :-)

Odesláno

Fakt, mně přijde, že by se spíše hodila do závějí sněhu :). Ale jinak jsem spokojen - byl to dobrý kauf.

Dneska by bylo nejlepší točené pivko někde v přírodě na táboráku. :-)

Návštěvník swanieck
Odesláno (upraveno)

Dnes večer už snad bude svěží povětří a tak jsem rád, že už je doma krabice z Jižní Afriky a 2011 Stellenbosch Villiera Merlot jistě přijde k chuti.......

post-27804-0-40802800-1433772199_thumb.jpg

Upraveno uživatelem swanieck
Odesláno

Dnes večer už snad bude svěží povětří a tak jsem rád, že už je doma krabice z Jižní Afriky a 2011 Stellenbosch Villiera Merlot jistě přijde k chuti.......

Hmm nevypadá to vůbec zle. :-) Já po těžkém pracovním dni, dnes už "jen" 36 stupňů na hale, plechovku Plzně.

Návštěvník dabelM
Odesláno

Aktuálně mám otevřené tyto lahve :

• Ardbeg Corryvreckan
  • BenRiach 1996 Batch 11 Pedro Ximénez Sherry
  • Laphroaig An Cuan Mór
  • Talisker Friend of the Classic Malts 2013
  • Chivas Regal 12 yold
Návštěvník dabelM
Odesláno (upraveno)

Tak co si dneska dam? :)

Dost pěkný lahve...

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odesláno

Bohužel jedna velice špatná zkušenost.

Dnes jsem si otevřel lahvinku Víno z Kobylí červené Patria cuvée výběr z hroznů 2009 zlatá ze salonu vín 2011.

Bohužel ta lahev obsahovala tekutinu která by byla špatná i na tržištní svařák - fuj. 

Takže jsem zase za alkoholika - musel jsem to zapít Aniversariem z koženého váčku

Odesláno

Tak co si dneska dam? :)

Tohle je teda naprostá paráda, závidim tak pěknou domácí sbírku .-) z těhle špeků znám jen Punta canu  a Matusalem, oba super kousky, obzvlášt ta Punta Cana mi hrozně chutnala po kakau. Jaký je nový plantation anniversario? Ten starší s placatou lahví byl super. Relicario neznám vůbec, tak se prosím poděl o dojmy ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...