YPO Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Hospoda padla, tak si dám drinčík ... pustím si k tomu pondělní last of us a usnu. 1
tikzot Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Já Ti nevím, ale ta druhá serie TLOU je takový piánko sladký lesbický.. nebaví mě to moc.
YPO Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května před 1 minutou, tikzot napsal: Já Ti nevím, ale ta druhá serie TLOU je takový piánko sladký lesbický.. nebaví mě to moc. Já to beru tak, že to je PC hra ...... za mě zatím nejlepší druhej díl. Noa mám rád toho kníratýho herce. (platonicky)
Pozorovatel Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Já jsem si v poslední době oblíbil víno z tohoto vinařství. V Kaufu ty vína mají za rozumnou cenu. No a na Netflix uvedli Dunu druhou část, tak jsem měl tři hodiny o zábavu postaráno (a dvě láhve padly ).
Irwinek Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května před 7 hodinami, lub napsal: Tak na to nemám koule:-) 1
FantasticFabio Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května Já už mám pátek….. teda nevím jestli je to stejný, jako mít Patek?!
Irwinek Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června Slavnosti Cideru včera propršely, ale něco se koupit nechalo
Návštěvník eloga Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června (upraveno) Tour de Kladruby - výšlap na Blaník a stupně vítězů. The Famous Grouse je v terénu fajna. Třetinková placka, nerozbitná. což je v kamenitém terénu žádoucí. Upraveno 8. června uživatelem eloga ed
Návštěvník eloga Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června V 23. 5. 2025 v 21:48, Pozorovatel napsal: Já jsem si v poslední době oblíbil víno z tohoto vinařství. V Kaufu ty vína mají za rozumnou cenu. No a na Netflix uvedli Dunu druhou část, tak jsem měl tři hodiny o zábavu postaráno (a dvě láhve padly ). To Kobylí - ryzlink jo, ale můžeš dát foto z druhé strany láhve? Zajímá mně, z jaké je to trati. Díky jestli je to ještě možné ...
Návštěvník eloga Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června jo jasně, už je to dlouho, škoda, to bych fakt rád viděl. Mám na Kobylí veselé story,
Vladino125 Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června Slivovice, naše domácí. Vždycky po ruce. Sam to tak riesim…raz darmo domace.
Lou Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června V 8. 6. 2025 v 16:41, eloga napsal: To Kobylí - ryzlink jo, ale můžeš dát foto z druhé strany láhve? Zajímá mně, z jaké je to trati. Díky jestli je to ještě možné ... mají to na webu https://www.vinozkobyli.cz/ryzlink-rynsky-pozdni-sber/?mfp=2f-rocnik[84]%2C5f-odruda[59]
Návštěvník eloga Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června Patria Kobylí a.s. Kobylí č.p. 716 691 10 Kobylí to bych se neukvapoval, není důvěra. Já mám raději z Perné pod Pálavou. V druhé fázi večera se to pak už nepozná. Přirozeně..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se