jdx Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Luxusní a velmi povedenou Bílou Rulandu, 2011, výběr z hroznů, Hasanovo vinařství, Svatobořice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 (upraveno) ..Ryzlink vlašský..výběr z hroznů..2008..Obec: Perná, Věstoňsko.. Tímto díky..Vinařství Volařík..Mikulov.. Upraveno 11. března 2012 uživatelem bedja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 (upraveno) ...Ja tedka toto:...fotka nic moc, ja vim.edit-mensi foto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. března 2012 uživatelem cikinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Pravý Arménský konjak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 muj oblibenej drink.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 img src="https://buonitalia.com/images/prodotti/213952b11.jpg" muj oblibenej drink..<br />Covece muj taky, donutil jsi me vytahnout z lednice posledni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 mi povidrj, taky su na suchu, musim objednat dalsi davku, v supermercadu sem to zatim nikde nevidel. az se stavis, dame si sklenicku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 mi povidrj, taky su na suchu, musim objednat dalsi davku, v supermercadu sem to zatim nikde nevidel. az se stavis, dame si sklenicku jj CRODINO je základ.. kde ho objednáváš..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 jaso nebo dios, nase brnensky velkoobchody.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Já ho kupuju vždy bednu v pražským Wine&Food. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Já mám za sebou tento týden toto a musím říct, že konkrétně ten LAPHROAIG je velice přísná rašelina :-) To se mi libi!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 včera večer 12°Poutník a na to Morgana s colou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanKuc Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Znalcům whisky mohu doporučit Aberlour Abunadh, či jak se to píše. Je to sice silná potvora (60%) a víc než ochotně snese pár kapek vody, ale to blaho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 Znalcům whisky mohu doporučit Aberlour Abunadh, či jak se to píše. Je to sice silná potvora (60%) a víc než ochotně snese pár kapek vody, ale to blaho... osobně jsem koštoval v palírně na místě samém a jednu vlastnoručně u nich stáčenou mám doma :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2012 Dimple 15. Po náročném víkendu konečně chvíle pohody. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2012 Porto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tý jo než jsem řádně přeostřil na ten nápis na etiketě, tak jsem myslel, že chlastáš olivový olej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Dneska jsem si koupil pro radost Dalwhinnie 15 years. Měli jí v akci jen za ? 30.99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se