Viktor Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Pivo na tradičním kole v Rakousku a sčítač Sinn 856 Původně jsem chtěl zaznamenat každý pivo fotkou a pootočením lunety, ale to bylo příliš ambiciózní, tak jenom výřez. Trasy vedly jižním Štýrskem a Korutany, krajina ovládaná značkami/sračkami Stiegl a Gosser. Piva šílený, obzvlášť pevná jakoby jarová pěna na Štýglu plným bublinek je hrůza. Často jsme raději volili lahváče a pšeničný weissbier. Pátý pivo "Novej" Gambáč v autobuse, podle mě chutná stejně blbě jako starej Lahváč a pivo No. 15 Jedno točený europivo na italský straně Drávy Vitamíny Finální březňák z Villachu, ani na 30 jsme to nedotáhli, kilometrů 250 za 4 dny, počasí super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 to potvrzuju. tyhle rakouský "piva", jako je gösser, stiegl, ottakringer atd. se dají pít, snad jen když se na hodinku šoupnou do mrazáku... a to ještě s přemáháním... brrr ... ale ten kvasnicovej paulaner je docela dobrej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Nějaké svinstvo z Trinidadu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A pivo s 8,1% volume. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale asi mi to nedělá dobře, páč bych přísahal, že jsem před chvílí na vlastní oči viděl utíkat hraběte Zeppelina ve své řiditelné vzducholodi z Alcatrazu! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nakonec se mi oči podlily krví a všechno zrudlo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 prodloužený víkend v Andalusii a pivo... víno a sherry bylo lepší, ale dalo se to, zvlášť v horku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2012 Dnes pivo z Žaponie. Celkem dobré, řekl bych. Mně chutná víc než Asahi (nebo gambáč). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Teď ještě ne, ale až půjdu spát, zkusím do sebe ten dryák hodit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 wow, kde se to kupuje? A klasicky to je placebo, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Těžko říct, píšou tam melatonin, magnesium, L-theanine a pár dalších blbostí. Vzal jsem to spíš z pr.ele. Koupeno jako ostatní drinky v příspěvcích výše kousek od toho Alcatrazu. Doma si občas dávám tenhle anti-energy drink :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Už to nejde editovat, tak ještě, že úplné placebo to možná nebude, páč tam píšou, že by to neměly pít děti do 12 let Ale že bych spal nějak líp, to nemůžu říct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 Už nějakej pátek se mi to válí ve spižírně, tak dneska po náročném dni jsem se do toho dal. Je to fakt dobrota. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 Už mi to pár lidí chválilo a docela mi chutná, asi proto, že nejsem pivař. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 Momentálně nejvíc tohle... Ač nerad, protože je to Alžírský, musím konstatovat, že je velmi povedené a chuťově je někde před "Europivy" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2012 Právě teď prostou kombinaci burbonu, coly, citronu a ledu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2012 dnes si dopravam: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2012 likviduju zásoby z Diag Human - to sem dopad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2012 likviduju zásoby z Diag Human - to sem dopad Bloody Mary? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2012 obávám se, že to je víno z krabice Bloody Mary? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2012 Už mi to pár lidí chválilo a docela mi chutná, asi proto, že nejsem pivař. To je dobré pití,do tohoto horka,ale raděj mám ten citron /cool lemon či jak se to menuje/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2012 Cestovatelské kombo, místo roháče. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2012 (upraveno) Už nějakej pátek se mi to válí ve spižírně, tak dneska po náročném dni jsem se do toho dal. Je to fakt dobrota. Dobrá volba! Kolega mi ho vozí ve větším balení přímo z trubek! :-) Božkov voní líp, ale chutná hůř. Edit: Stroh je převoněný strašně. Víc nevím. Upraveno 17. června 2012 uživatelem J. V. Pleva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se