little_w Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2013 ja piju poslednich par dni Cider. ale dneska jsem misto obvykleho jablecneho piva dal "Dry Cider" a nestacim se divit. je moc dobrej a moje mama (zitra odleta zpatky, chvala bohu!) to komentovala, ze chutna jak sampano takze ja jsem dneska spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2013 Ja se chystam na tohle...A na co k tomu potrebujes baterku a motyla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2013 A na co k tomu potrebujes baterku a motyla? To je určitě jen zátiší A nebo na obranu před případnými nevítanými konzumenty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 Může mi někdo z kluků ze Slovenska vysvětlit, co jsem vám udělal, že jste přede mnou schovávali do dneška takovýto skvost ? Smekám až na zem, vodka světové kvality. Lepší jsem dosud nepil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 Může mi někdo z kluků ze Slovenska vysvětlit, co jsem vám udělal, že jste přede mnou schovávali do dneška takovýto skvost ? Smekám až na zem, vodka světové kvality. Lepší jsem dosud nepil ja teda piju myslivce,ma takovou lidskou tvar:-).Pokud mas,Romane,rad vodecku,mel bych par tipu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 Může mi někdo z kluků ze Slovenska vysvětlit, co jsem vám udělal, že jste přede mnou schovávali do dneška takovýto skvost ? Smekám až na zem, vodka světové kvality. Lepší jsem dosud nepil cha! dyk je to 2x dražší než purity vodka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 ja teda piju myslivce,ma takovou lidskou tvar:-).Pokud mas,Romane,rad vodecku,mel bych par tipu:-) díky už mi protekla krkem grey goose, nejvyšší řady polských vodek, beluga, tsarskoe selo, od Sibiře jsem dostal ekstra elit atd. atd. ale tahle mi vážně chutná velice velmi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 cha! dyk je to 2x dražší než purity vodka?no vidíš, a hned mám materiál na srovnávací výzkum. Severské vodky moc neumím, to mě zajímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 V těch pálených bramborových šupách moc nejedu a tak se asi hloupě ptám Romane, to v těch lepších vodečkách lze rozeznat kvalitativní rozdíl?Já si myslel, že to chutná dost stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 díky už mi protekla krkem grey goose, nejvyšší řady polských vodek, beluga, tsarskoe selo, od Sibiře jsem dostal ekstra elit atd. atd. ale tahle mi vážně chutná velice velmi No jo,odhalil si mě,chtěl sem prave upozornit na Belugu,Sobieski,Grey Goose...taky neni zla Pravda(mozna s W:-).ale uz mlcim,pan se evidentne vyzna,super vodek je ted dost,manzelka v tom trochu dela:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 V těch pálených bramborových šupách moc nejedu a tak se asi hloupě ptám Romane, to v těch lepších vodečkách lze rozeznat kvalitativní rozdíl?Já si myslel, že to chutná dost stejně. hloupě se neptáš, to je dobrá otázka. Vodka se dělá z různých základů ječměn, žito, brambory. Hnusná, levná vodka sm.dí, v hubě nedělá dobře a má lihový ocas. To nemá žádná dobrá vodka. Ve vůni u dobré vodky nepoznám rozdíl, poznám rozdíl v chuti, jsou bez ocasu. Abych neplácal kraviny, vzal jsem extra elit a double cross. Líznu extra elit a na jazyku trochu pálí. Příjemně. Takové šimrání na patře a rozlije se do celé pusy. Máš té vodky najednou plnou hubu. Vezmu Double cross. Jemná, hladká, lehce nasládlá, jde trošku do nosu. Obě dobré, vypijeme ji spolu litr, zajíme chlebem, zapijeme vodou a ráno nám nebude blbě, ale chutnají rozdílně. Ale blbě se to vysvětluje. Jednou jsme se pokoušeli tohle se Sibiřem vysvětlit Viktorovi, kterému palice nebrala, jak nám chutná vodka, když vlastně nechutná nijak, Peklo na zemi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 (upraveno) No jo,odhalil si mě,chtěl sem prave upozornit na Belugu,Sobieski,Grey Goose...taky neni zla Pravda(mozna s W:-).ale uz mlcim,pan se evidentne vyzna,super vodek je ted dost,manzelka v tom trochu dela:-) No to mám radost, že jsem dobrej vodkách . Kdybych radši takhle znal rozdíly třeba v müsli nebo štávách z červené řepy Upraveno 11. ledna 2013 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 Cha! Na vaše pohledy plný despektu si ještě pamatuju Byl jsem vloni na degustaci rumů, tak mi to nedalo a zeptal jsem se odborníka na rumy na rozdíly ve vodkách. "Milý pane, je to čistý etanol smíchaný s vodou, tam velký rozdíly nehledejte," děl ten pán.No nic. Zůstávám u Absolut a jejich pěknejch reklam a dál si myslím svý.Mimochodem, ani ty rumy mě moc neberou, já tam cejtím moc tu melasu a vanilku a po dvou panácích mi to leze na nervy. Ještě tak s kolou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 Dík za nastínění problematiky vodky a její chuti(nechuti), na horách to dám k dobrému, když si obejdnáme vodka mit feige. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 hloupě se neptáš, to je dobrá otázka. Vodka se dělá z různých základů ječměn, žito, brambory. Hnusná, levná vodka sm.dí, v hubě nedělá dobře a má lihový ocas. To nemá žádná dobrá vodka. Ve vůni u dobré vodky nepoznám rozdíl, poznám rozdíl v chuti, jsou bez ocasu. Abych neplácal kraviny, vzal jsem extra elit a double cross. Líznu extra elit a na jazyku trochu pálí. Příjemně. Takové šimrání na patře a rozlije se do celé pusy. Máš té vodky najednou plnou hubu. Vezmu Double cross. Jemná, hladká, lehce nasládlá, jde trošku do nosu. Obě dobré, vypijeme ji spolu litr, zajíme chlebem, zapijeme vodou a ráno nám nebude blbě, ale chutnají rozdílně. Ale blbě se to vysvětluje. Jednou jsme se pokoušeli tohle se Sibiřem vysvětlit Viktorovi, kterému palice nebrala, jak nám chutná vodka, když vlastně nechutná nijak, Peklo na zemi Dobrej popis, za mě můžu doporučit ruskou Ladoga, ukrajinskou Chorčicu a jinak double cross byla vyráběná pro USA, loni to byl na Manhattonu hit, jinak stejná firma vyrání i Goral vodku, ale ta mě zas tak nebere.Osobně jsem víc na whiskey - nejraději single malt a spíš irskou, i když ve skotských mám taky několik favoritů. Pokud se podaří za dobrou cenu Glenfiddich, Laphroaig, černej jirka chodec,...Jinak samozřejmě nepohrdnu ani komerčním produktem typu Jameson, "Tulení mor", Bushmills white label, ... A jinak piju všechno co teče - vodu, čaj (nic ovocnýho, to stejně není čaj), pivo, víno, .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 No to mám radost, že jsem dobrej vodkách . Kdybych radši takhle znal rozdíly třeba v müsli nebo štávách z červené řepy No já jsem jinak spíš přes jogurty,ovesný klíčky a tak,tohle vím vod manželky,já bych na to nesách,fůůůůůůůůůůj,ještě by mi bylo ráno blbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 Dobrej popis, za mě můžu doporučit ruskou Ladoga, ukrajinskou Chorčicu a jinak double cross byla vyráběná pro USA, loni to byl na Manhattonu hit, jinak stejná firma vyrání i Goral vodku, ale ta mě zas tak nebere.Osobně jsem víc na whiskey - nejraději single malt a spíš irskou, i když ve skotských mám taky několik favoritů. Pokud se podaří za dobrou cenu Glenfiddich, Laphroaig, černej jirka chodec,...Jinak samozřejmě nepohrdnu ani komerčním produktem typu Jameson, "Tulení mor", Bushmills white label, ... A jinak piju všechno co teče - vodu, čaj (nic ovocnýho, to stejně není čaj), pivo, víno, .... konečně někdo s dobrým vkusem.Na Irsku se shodnem,mám moc rád(třeba Paddy's),ale Bushmills super,ze Skotska je toho nepoměrně víc,mám za X let v gastro vodpito dost(i nějaký ty školení),teď jsem dostal od kámoše z tůry po Highlands dvoudecku Cragganmore,docela drahá sranda,ale každým dnem očekávám potomka,čili na ni dojde.Jinak můžu i Gin,rumy,to je moje,tam snad víc,jak ty vizourky.Z Karibiku sem si něco málo(fakt jen vzorečky) dotáh,to je bomba,pořádný námořnický pitíčko.Je toho mraky,někdy dáme řeč,ráno vstávám...dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 12. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 12. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2013 Nechápu, co lidi maj na těch svijanech. Takovej humus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 12. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2013 Nechápu, co lidi maj na těch svijanech. Takovej humus. Souhlas jak cyp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se