montemar Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2013 obycejny pinot bianco, zakoupeny za 10?/ demizonek u silnice.. (chutna prekvapive...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2013 Tento měsíc po dvou svatbách, tak dnes v klídečku obyčejnou Frankovečku z Velkých Pavlovic a 85% čokoládka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2013 Aktuálně už něakou dobu sem na ten východní celkem ujetej blbě se shání pokud nejsou konexe v Rusku nebo Ukrajině ale pokud má 5 hvězt je to slušné pití lepší než některé evropské Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2013 Já si dám s chutí kvalitní rum. V poslední době jsem si mezi sladkými rumy oblíbil hlavně Plantation z Barbadosu. Každý rum z mého obrázku je ale něčím zajímavý a mohu všechny vřele doporučit.aaa, Ron Zacappa najma tie starsie su super. Z rumov robenych solero metodou mi tento chuti najviac.a z tych viac sladkych Sailor Jerry je favoritom mojej manzelky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 Po horkém dni přijde Kozel k chuti Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 Je mi hrozný vedro, takže už asi pátý: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvejkr Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 Já si dám s chutí kvalitní rum. V poslední době jsem si mezi sladkými rumy oblíbil hlavně Plantation z Barbadosu. Každý rum z mého obrázku je ale něčím zajímavý a mohu všechny vřele doporučit.Vyborna sbirka, gratuluji! Plantation a diplomatico patri mezi moje nejoblibenejsi...doporucuji zkusit 12 lety el dorado, zayu, zafru a v podstate jakekoliv Abuelo mas v praze nejaky oblibeny podnik na rumy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 Namichane dohromady? Jak to chutná? Poměr? Výkon? Dokážu si to představit jen zvlášť a ideálně každý v jinou denní dobu ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. panák jamesona, trochu moštu, led, skořice chutná to supr v zimě do toho nedáš led, uděláš svařák z moštu, s hřebíčkem a skořicí a flákneš do toho panáka, chutná to taky supr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 Jako míchané nemám moc rád ale todle zkusím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2013 vyzkouším jameson-apple-crush.jpg panák jamesona, trochu moštu, led, skořice chutná to supr v zimě do toho nedáš led, uděláš svařák z moštu, s hřebíčkem a skořicí a flákneš do toho panáka, chutná to taky supr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2013 HOEGAARDEN Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2013 aaa, Ron Zacappa najma tie starsie su super. Z rumov robenych solero metodou mi tento chuti najviac.a z tych viac sladkych Sailor Jerry je favoritom mojej manzelky Novej Jerry stojí za hovno,pokud ho tvoje paní pila před 5ti rokama,musí bejt z nynější produkce zklamaná,dělá to už někdo jinej a má to vocas jako prase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 27. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2013 Vyborna sbirka, gratuluji! Plantation a diplomatico patri mezi moje nejoblibenejsi...doporucuji zkusit 12 lety el dorado, zayu, zafru a v podstate jakekoliv Abuelo mas v praze nejaky oblibeny podnik na rumy? Díky za komentář. Nejsem ale nijaký znalec barů. Pěknou kolekci rumů mají samozřejmě v Bugsy´s. Ten mohu osobně doporučit. Tady na foru mi pak doporučovali Hemingway bar. Prý tam taky mají velký výběr. Eldorado znám a je fakt dobrý. Ty ostatní neznám. Tak díky za tip. Určitě je taky zkusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StandaSDN Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Rum - Diplomatico reserva exclusiva Whisky - Jameson (nemáte někdo doporučení na nějakou dobrou, u nás sehnatelnou, jemnou? ) Pivo - Jmenuju se Kozel, není co dodávat... Nealko - Voda, nejlépe s citrónem a cukrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GSIA79 Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Právě teď - Zeller Schwarze Katze, zítra v tuhle dobu - Tokaji aszu 4 puttyonos. Ostatně, jako skoro každý víkend... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Bosenská slivovice, z dubového sudu, bratru 150/litr - s autorem se znám. <br /><br />No a pivo kvasnicový Rebel - píšu z hospody :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 HOEGAARDEN není to Black Stuff v Oci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Chotěbořskou desítku z petky. Desítku jsem nepil takovejch klidně osm deset let. Bernard z Bernardu říkal, že pivo z petky je soumrak pivní kultury. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Dneska nic, ožral jsem se ve středu a jsem rád, že mi je už dobře.Začal jsem doma koňakem a pak jsem šel do firmy tam vymetl bar a cestou domů ještě dvě hospody.Fuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GSIA79 Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 (upraveno) Jednou skončíš u terpentýnovýho oleje mlaask.. Dneska nic, ožral jsem se ve středu a jsem rád, že mi je už dobře.Začal jsem doma koňakem a pak jsem šel do firmy tam vymetl bar a cestou domů ještě dvě hospody.Fuj Upraveno 2. srpna 2013 uživatelem GSIA79 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se