Přejít na obsah

Co pijete?

31682

Doporučené příspěvky

Tento měsíc po dvou svatbách, tak dnes v klídečku obyčejnou Frankovečku z Velkých Pavlovic a 85% čokoládka.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Jagman

Jatone_Akcyz.jpg

Aktuálně už něakou dobu sem na ten východní celkem ujetej blbě se shání pokud nejsou konexe v Rusku nebo Ukrajině ale pokud má 5 hvězt je to slušné pití lepší než některé evropské

Odkaz ke komentáři

Já si dám s chutí kvalitní rum. V poslední době jsem si mezi sladkými rumy oblíbil hlavně Plantation z Barbadosu. Každý rum z mého obrázku je ale něčím zajímavý a mohu všechny vřele doporučit.

aaa, Ron Zacappa najma tie starsie su super. Z rumov robenych solero metodou mi tento chuti najviac.

a z tych viac sladkych Sailor Jerry je favoritom mojej manzelky

Odkaz ke komentáři

Já si dám s chutí kvalitní rum. V poslední době jsem si mezi sladkými rumy oblíbil hlavně Plantation z Barbadosu. Každý rum z mého obrázku je ale něčím zajímavý a mohu všechny vřele doporučit.

Vyborna sbirka, gratuluji! Plantation a diplomatico patri mezi moje nejoblibenejsi...doporucuji zkusit 12 lety el dorado, zayu, zafru a v podstate jakekoliv Abuelo :) mas v praze nejaky oblibeny podnik na rumy?

Odkaz ke komentáři

Namichane dohromady? Jak to chutná?

Poměr? Výkon? Dokážu si to představit jen zvlášť a ideálně každý v jinou denní dobu ;-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

panák jamesona, trochu moštu, led, skořice chutná to supr :)

v zimě do toho nedáš led, uděláš svařák z moštu, s hřebíčkem a skořicí a flákneš do toho panáka, chutná to taky supr

Odkaz ke komentáři

vyzkouším :wine:

attachicon.gifjameson-apple-crush.jpg

panák jamesona, trochu moštu, led, skořice chutná to supr :)

v zimě do toho nedáš led, uděláš svařák z moštu, s hřebíčkem a skořicí a flákneš do toho panáka, chutná to taky supr

Odkaz ke komentáři

aaa, Ron Zacappa najma tie starsie su super. Z rumov robenych solero metodou mi tento chuti najviac.

a z tych viac sladkych Sailor Jerry je favoritom mojej manzelky

Novej Jerry stojí za hovno,pokud ho tvoje paní pila před 5ti rokama,musí bejt z nynější produkce zklamaná,dělá to už někdo jinej a má to vocas jako prase :yucky:

Odkaz ke komentáři

Vyborna sbirka, gratuluji! Plantation a diplomatico patri mezi moje nejoblibenejsi...doporucuji zkusit 12 lety el dorado, zayu, zafru a v podstate jakekoliv Abuelo :) mas v praze nejaky oblibeny podnik na rumy?

Díky za komentář. Nejsem ale nijaký znalec barů. Pěknou kolekci rumů mají samozřejmě v Bugsy´s. Ten mohu osobně doporučit. Tady na foru mi pak doporučovali Hemingway bar. Prý tam taky mají velký výběr. Eldorado znám a je fakt dobrý. Ty ostatní neznám. Tak díky za tip. Určitě je taky zkusím.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Chotěbořskou desítku z petky. Desítku jsem nepil takovejch klidně osm deset let. Bernard z Bernardu říkal, že pivo z petky je soumrak pivní kultury.

Odkaz ke komentáři

Jednou skončíš u terpentýnovýho oleje :D mlaask..

Dneska nic, ožral jsem se ve středu a jsem rád, že mi je už dobře.Začal jsem doma koňakem a pak jsem šel do firmy tam vymetl bar  a cestou domů ještě dvě hospody.Fuj

Upraveno uživatelem GSIA79
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...