Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chotěbořskou desítku z petky. Desítku jsem nepil takovejch klidně osm deset let. Bernard z Bernardu říkal, že pivo z petky je soumrak pivní kultury.

S tím souhlasím,je to minimálně divné,svět se v prdel obrací

• po 2 týdnech...
Odesláno

náhodou jsem v obchodě narazil na nějaká speciální piva tak jsem na zkoušku dvě plechovky vzal. Jedno se jmenuje Trio Turbo a druhý Atlas. Otevřel jsem si Turbo a je to mazec. Kupodivu se to dá pít ikdyž to chutná trochu neobvykle a až tu pikslu dopiju tak budu asi koukat jak želvička a bručet jak motor na dvě fáze. Ono to totiž má 12% alkoholu. Dát si tak tři kousky tak skončím v pozici neúspěšnýho parašutisty.

Odesláno

V Turecku mi vždy moc chutná caykur-rize-czarna-turecka-herbata-lisci

přesně ten mi brácha přivezl z Istanbulu a taky mi chutná. Má zvláštně jemnou chuť, ikdyž se udělá hodně silný tak nemá žádné nepříjemné chutě.

Odesláno

přesně ten mi brácha přivezl z Istanbulu a taky mi chutná. Má zvláštně jemnou chuť, ikdyž se udělá hodně silný tak nemá žádné nepříjemné chutě.

Vybíral jsem ho v Alanii a přimotal se ke mě turek,že to je nejlepší co se pije v Turecku,docela jsem měl obavu si ho nedovolit nekoupit.Nicméně nejvíce mi chutná udělaný u nich.Jednou jsem dal čtyři takové během hodiny a slyšel bušení vlastního srdce.

6264.jpg

Odesláno

První letošní burčák :-)

Dal bych si. Já piju : Frankovku cabernet sauvignon rosé, s přvlastkem pozdní sběr 2011. Moc mi ty roséé nejedou. Ale když už jsem to vinko dostal.

Odesláno

... a sakra  :eek:

Dal bych si. Já piju : Frankovku cabernet sauvignon rosé, s přvlastkem pozdní sběr 2011. Moc mi ty roséé nejedou. Ale když už jsem to vinko dostal.

Hmm tichá závist, když si vzpomenu na burčáky v Modre a Pezinku a Vištuku to byla lahoda.

Je výborný a vypada ze bude " fungovat" :-)))

Odesláno

Spravil jsem si chuť Budvarem z flašky. Ondro to je dobře, že jsi ty Steiny stahl z prodeje. Bo sem měl tik v oku a narušilo by to mé plány.

:-))) obavám se ze jsem dostal rozum, bohužel jen dočasně ;-)

Odesláno

Je to bohužel poslední roky dost často loterie co koupíš , hlavne v městech. Ja nakupuji jen u kamarádů vinařů nebo v ověřených vinotekach. . Ale chápu ze tu možnost bohužel kazdej nemá :-(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...