bohus76 Odesláno 3. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2013 Chotěbořskou desítku z petky. Desítku jsem nepil takovejch klidně osm deset let. Bernard z Bernardu říkal, že pivo z petky je soumrak pivní kultury.S tím souhlasím,je to minimálně divné,svět se v prdel obrací
Jeronimo Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2013 Z práce na poštu, z pošty na Plzeň. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PepaSFI Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2013 náhodou jsem v obchodě narazil na nějaká speciální piva tak jsem na zkoušku dvě plechovky vzal. Jedno se jmenuje Trio Turbo a druhý Atlas. Otevřel jsem si Turbo a je to mazec. Kupodivu se to dá pít ikdyž to chutná trochu neobvykle a až tu pikslu dopiju tak budu asi koukat jak želvička a bručet jak motor na dvě fáze. Ono to totiž má 12% alkoholu. Dát si tak tři kousky tak skončím v pozici neúspěšnýho parašutisty.
Ondrej71 Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2013 Bowmore Island 12 years ... Hodně dobré
Jeronimo Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 Od zítřka konečně dovolená, po Caprese už čtvrtá... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PepaSFI Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 V Turecku mi vždy moc chutná přesně ten mi brácha přivezl z Istanbulu a taky mi chutná. Má zvláštně jemnou chuť, ikdyž se udělá hodně silný tak nemá žádné nepříjemné chutě.
Effe Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 přesně ten mi brácha přivezl z Istanbulu a taky mi chutná. Má zvláštně jemnou chuť, ikdyž se udělá hodně silný tak nemá žádné nepříjemné chutě.Vybíral jsem ho v Alanii a přimotal se ke mě turek,že to je nejlepší co se pije v Turecku,docela jsem měl obavu si ho nedovolit nekoupit.Nicméně nejvíce mi chutná udělaný u nich.Jednou jsem dal čtyři takové během hodiny a slyšel bušení vlastního srdce.
Jeronimo Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 Od zítřka konečně dovolená, po Caprese už čtvrtá....... Pátá
Ondrej71 Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 První letošní burčák :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 První letošní burčák :-)Dal bych si. Já piju : Frankovku cabernet sauvignon rosé, s přvlastkem pozdní sběr 2011. Moc mi ty roséé nejedou. Ale když už jsem to vinko dostal.
mondeo2 Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 První letošní burčák :-) Hmm tichá závist, když si vzpomenu na burčáky v Modre a Pezinku a Vištuku to byla lahoda.
Ondrej71 Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 ... a sakra Dal bych si. Já piju : Frankovku cabernet sauvignon rosé, s přvlastkem pozdní sběr 2011. Moc mi ty roséé nejedou. Ale když už jsem to vinko dostal. Hmm tichá závist, když si vzpomenu na burčáky v Modre a Pezinku a Vištuku to byla lahoda.Je výborný a vypada ze bude " fungovat" :-)))
Jeronimo Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 Spravil jsem si chuť Budvarem z flašky. Ondro to je dobře, že jsi ty Steiny stahl z prodeje. Bo sem měl tik v oku a narušilo by to mé plány.
Ondrej71 Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 Spravil jsem si chuť Budvarem z flašky. Ondro to je dobře, že jsi ty Steiny stahl z prodeje. Bo sem měl tik v oku a narušilo by to mé plány.:-))) obavám se ze jsem dostal rozum, bohužel jen dočasně ;-)
Pavlucha Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 No. já se bojím toho návalu burčákovejch sraček v Praze ...
Ondrej71 Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 Je to bohužel poslední roky dost často loterie co koupíš , hlavne v městech. Ja nakupuji jen u kamarádů vinařů nebo v ověřených vinotekach. . Ale chápu ze tu možnost bohužel kazdej nemá :-(
gandalf Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 Abych pomohl Řekům z bryndy, tak jsem vyzkoušel AKROPOLIS - není to špatný, ale Metaxa je Metaxa.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se