Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes Grüner Veltliner 2012 od Williho Bründlmayera... vo vôni pekný... v chuti fádny s vysokým zbytkovým cukrom a absenciou kyselín..tento veltlín nie je moja šálka kávy...

idem si spraviť chuť Muškátom moravským od Jožka Kmeťa z Modry

• po 2 týdnech...
Odesláno

kluci,potřeboval bych poradit kde se dá koupit Guaraná Antarctica ...do Prahy moc nejezdím tak nějakej shop....díky za info třebas tady nebo sz

imagem20104302226171lat.jpg

Návštěvník swanieck
Odesláno

Mount Gay Eclipse............kouzelné zatmění a po čertech dobré pití. Po druhé sklence odlétáte na Barbados. Kdo nechutnal neuvěří.

Podzimní večery jsou chladné a tak nejlépe čistý, sodu s limetou na proložení.

W

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Mount Gay Eclipse............kouzelné zatmění a po čertech dobré pití. Po druhé sklence odlétáte na Barbados. Kdo nechutnal neuvěří.

Podzimní večery jsou chladné a tak nejlépe čistý, sodu s limetou na proložení.

W

Potvrzuji. Fakt dobrý rum.

Návštěvník swanieck
Odesláno

Potvrzuji. Fakt dobrý rum.

Fakt dobrý rum.......jen jsem myslel, že mě trefí, když z toho doma,  všechny tři moje žabičky začaly na vánoce dělat vaječný koňak :frusty:

Život se s náma fakt nemazlí !

Odesláno

Fakt dobrý rum.......jen jsem myslel, že mě trefí, když z toho doma,  všechny tři moje žabičky začaly na vánoce dělat vaječný koňak :frusty:

Život se s náma fakt nemazlí !

To musim taky zkusit! (ne ten konak)

Ja tradicne...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník swanieck
Odesláno

Další kousek z bezedného sklepa.........

Karibské slunce, práce černochů na plantážích, mulatky, tyrkysově modré moře, exotické vůně koření....no prostě je v něm úplně všechno!

• po 2 týdnech...
Odesláno

Kde si válíš šunky? :-)

To bylo už dřív, když jsem jel na dovolenou do skotského highlandu, ale krásné vzpomínky mám pořád - budu se tam asi muset vypravit znovu a nejhezčí je to tam právě v říjnu. A abych nebyl OT - shiraz cabernet.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...