tommi_d Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Odesláno 15. září 2013 Dnes Grüner Veltliner 2012 od Williho Bründlmayera... vo vôni pekný... v chuti fádny s vysokým zbytkovým cukrom a absenciou kyselín..tento veltlín nie je moja šálka kávy...idem si spraviť chuť Muškátom moravským od Jožka Kmeťa z Modry
Ondrej71 Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 Glenlivet 12Y Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spineshank Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 kluci,potřeboval bych poradit kde se dá koupit Guaraná Antarctica ...do Prahy moc nejezdím tak nějakej shop....díky za info třebas tady nebo sz
mondeo2 Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 http://www.guarana-antarctica.cz/kontakt.htm http://horkosladka.cz/guarana-antarctica-z-brazilie-az-do-prahy
spineshank Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 http://www.guarana-antarctica.cz/kontakt.htm http://horkosladka.cz/guarana-antarctica-z-brazilie-az-do-prahyok díky moc,já na ty stránky koukal,ale nějak sem přehlídl že to jde po 24ks individuálně objednat,tak uvidím co mi odpoví
spineshank Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 tak musím říct že paráda,dneska mi 24ks došlo takže jsem moc spokojenej
mondeo2 Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 tak musím říct že paráda,dneska mi 24ks došlo takže jsem moc spokojenej Pak je vše v nejlepším pořádku.
spineshank Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 jj super domluva a dovoz spojenej když měl cestu do Brna,takže vstřícnost a ochota
Návštěvník swanieck Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Mount Gay Eclipse............kouzelné zatmění a po čertech dobré pití. Po druhé sklence odlétáte na Barbados. Kdo nechutnal neuvěří. Podzimní večery jsou chladné a tak nejlépe čistý, sodu s limetou na proložení. W Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
marosh Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 (upraveno) Double post, DP. Upraveno 1. října 2013 uživatelem marosh
marosh Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 (upraveno) Já mám z nealko nápojů rád tohle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. října 2013 uživatelem marosh
FraK Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Mount Gay Eclipse............kouzelné zatmění a po čertech dobré pití. Po druhé sklence odlétáte na Barbados. Kdo nechutnal neuvěří. Podzimní večery jsou chladné a tak nejlépe čistý, sodu s limetou na proložení. W Potvrzuji. Fakt dobrý rum.
Návštěvník swanieck Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Potvrzuji. Fakt dobrý rum. Fakt dobrý rum.......jen jsem myslel, že mě trefí, když z toho doma, všechny tři moje žabičky začaly na vánoce dělat vaječný koňak Život se s náma fakt nemazlí !
Potkan Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Fakt dobrý rum.......jen jsem myslel, že mě trefí, když z toho doma, všechny tři moje žabičky začaly na vánoce dělat vaječný koňak Život se s náma fakt nemazlí ! To musim taky zkusit! (ne ten konak)Ja tradicne... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník swanieck Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 Další kousek z bezedného sklepa......... Karibské slunce, práce černochů na plantážích, mulatky, tyrkysově modré moře, exotické vůně koření....no prostě je v něm úplně všechno! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kvejkr Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 swanieck: Zajimavej kousek, ten musim vyzkouset píšou někde z jak starých směsí je? tady je můj poslední favorit: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Odesláno 12. října 2013 Dnes na první výročí od Gilova úmrtí dobrý moravský burčák /je mi z toho stejně teskno ,jak před rokem/.
Honza.manta Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Odesláno 12. října 2013 Kde si válíš šunky? :-)To bylo už dřív, když jsem jel na dovolenou do skotského highlandu, ale krásné vzpomínky mám pořád - budu se tam asi muset vypravit znovu a nejhezčí je to tam právě v říjnu. A abych nebyl OT - shiraz cabernet.
bohus76 Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 Budu se muset vypravit ještě pro nějaký burčák,byl famózní.Sice to ve mě pěkně vře,ale to neva :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se