Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja vas zdravim Zdenku, dlouho o vas nebylo slyset! V ramci tematu, nechtel byste nekdy prijit na sraz a dat cajechtivym chronomaniakum okostovat neco z vaseho umeni?

Omlouvam se za mirny OT, a tak abych nebyl uplne mimo, prave finisuji s dlouho setrenou flaskou slivovice z tresnoveho soudku. Sante!

Možná to bude vypadat mírně nepatřičně, ale já si namísto archivních whisky či koňaků dopřávám raději archivní čaje - v tomto případě opravdu krásný 1990 Meng Hai TF Fang Cha (již téměř dokonale vyzrálý pu erh)...

Odesláno

Ja vas zdravim Zdenku, dlouho o vas nebylo slyset! V ramci tematu, nechtel byste nekdy prijit na sraz a dat cajechtivym chronomaniakum okostovat neco z vaseho umeni?

Samozřejmě rád.

Jinak v Brně je v neděli degustace, právě archivní pu erhy z Meng Hai TF :-) Zrovna chystám brožurku pro každého návštěvníka a popíjím k tomu 1995 Meng Hai Fang Cha :-)

Odesláno

Ruské pivo se pít nedá a tahle kombinace mi docela chutná. Takových mixů se tu dá koupit spoustu, je to tu docela populární. Ale vodka vede, samozřejmě...

Odesláno (upraveno)

Dnes půjdu na točené /Černá Hora/.Vidím Víte ,že se dobře zahříváš,55procent to je síla.

Jde i o "thujon"

Bairnsfather Bitter je speciální edice absinthových nápojů, která obsahuje 55% alkoholu a maximum psycho-aktivní látky "thujonu" z pelyňku pravého: 32-35mg/litr. Kvůli vyššímu obsahu pelyňku má výraznější, plnější a hořčí chuť. Bairnsfather Bitter je v současnosti našim nejprodávanějším nápojem.

Někdy také známý pod pojmem jesenický absinth či domašovský absinth.

http://www.bairnsfather-absinth.cz/katalog/bairnsfather-bitter/bairnsfather-bitter-10cl.html

Chystám se na toto:

http://www.bairnsfather-absinth.cz/katalog/specialni-edice/kyle-absinthe.html

Máte s tím někdo zkušenosti?

Upraveno uživatelem Vit
Návštěvník swanieck
Odesláno

Tak pánové, poté co mi "toto" přistálo v emailové schránce asi nevydržím a dám si pár panáčků od firmy JAN BECHER.....nejspíš si namíchám "beton".

Ale jen pár, tedy dva panáčky..... Musím opatrně, abych nepadl na koleno a neskončil na kriplkáře jako Eman :clap:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Tak pánové, poté co mi "toto" přistálo v emailové schránce asi nevydržím a dám si pár panáčků od firmy JAN BECHER.....nejspíš si namíchám "beton".

Ale jen pár, tedy dva panáčky..... Musím opatrně, abych nepadl na koleno a neskončil na kriplkáře jako Eman :clap:

Dej to i do humoru, skvěle si mě pobavil.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...